Miris

Avion preusmjeren zbog neprijatnog mirisa

BOSTON - Avion kompanije "American airlines", koji je iz Filadelfije leteo za London, preusmjeren je u Boston zbog neprijatnog mirisa u kabini.

Trik za uklanjanje neugodnog mirisa iz obuće

Znamo koliko može biti frustrirajuće kada se ne možete riješiti neugodnog mirisa prisutnog u patikama, čizmama ili cipelama.

Kraljevski cvijet intenzivnog mirisa

​Bašte i balkoni u proljeće se pretvaraju u pravu oazu cvijeća, a jedan od najmirisnijih među njima svakako je perunika. U našem području nazvana prema Perunu, bogu groma, a u svjetskoj botanici prema Iris, starogrčkoj boginji duge, nekoliko stotina vrsta perunike širom svijeta poznato je još od vremena Starog Egipta, gdje je bila kraljevski i božanski simbol.

Uz pomoć klime neka vam cijela kuća miriše

Kako bi prostor u kom boravite i tokom ljetnjih mjeseci bio ispunjen mirisom i bez mirisnih svijeća ili aparatića koji se uključuju u struju, možete iskoristiti klima-uređaj.

Miris i zvuk utiču na snove

Neke ljude, mesta i događaje uporno "srećemo" u snovima, a da ne znamo zbog čega.

Spas od tri sastojka za mirisan toalet

Da ne biste svaki put morale četkom i jakim sredstvima da ribate wc šolju, predlažemo da isprobate šumeće tablete. Napravićete ih lako i biće vam velika pomoć u održavanju higijene toaleta.

Nove note svježine koje osvajaju i zavode

Početak godine je savršeno vrijeme za osvježenje kako dnevne rutine i ormara, tako i kolekcije za uljepšavanje. Posljednji dio svakodnevne rutine, ali i jedan od najvažnijih, čini nekoliko kapljica omiljenog mirisa. Ukoliko u godini koja je za nama nijedan miris nije ostavio utisak na vas, 2018. donosi niz predivnih nota u kojima možete uživati.

Astronaut otkrio kakav je miris svemira

Astronaut Skot Keli odgovarao je na pitanja "Zemljana" o tome kako je biti u svemiru.

Tajne žena koje uvijek mirišu dobro

Postoje žene koje baš uvijek mirišu dobro bez obzira na to koje je doba dana. Ovo su njihove tajne

Najčitanije