Mirko Ćurić

Udruženje veterana ostalo ispred gradske uprave Trebinje

TREBINJE - Članovi Udruženja veterana odbrambeno-otadžbinskog rata Trebinje odbili su danas da ih primi načelnik Odjeljenja za boračko-invalidsku zaštitu grada Trebinja Miodrag Novokmet, jer su, kako kažu, tražili prijem kod gradonačelnika Trebinja Mirka Ćurića.

Ćurić razgovarao sa Vukojem: Umjetnost vinarstva dala veliki rezultat

TREBINJE - Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić upriličio je prijem za Radovana Vukoja, direktora Vinskog podruma "Vukoje 1982", koji je na prvom ovogodišnjem velikom vinskom takmičenju "America Wine Awards 2021", održanom u Sjedinjenim Američkim Državama, osvojio pet zlatnih medalja za isto toliko svojih vina.

Ćurić: Očekujemo, ako Bog da, najbolju i najveću pobjedu

TREBINJE- Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić glasao je u Osnovnoj školi "Sveti Vasilije Ostroški“ zajedno sa suprugom, nakon čega se zahvalio svim svojim sugrađanima koji su izašli na izbore i koji planiraju da izađu.

Mirko Ćurić, kandidat SNSD-a: Očekujemo odlične rezultate u Trebinju

Mirko Ćurić, kandidat SNSD-a za gradonačelnika, kaže da su ga na novu kandidaturu ponukali privrženost Trebinju, ideje o razvoju i odgovornosti prema građanima Trebinja te da obećano i ispuni, a to podrazumijeva kontinuitet rada, izgradnje i unapređenja Trebinja.

U Trebinju se gradi nova putna dionica

TREBINJE - Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić i direktor "Hidroelektrana na Trebišnjici" Gordan Mišeljić obišli su radove na putnoj dionici koja povezuje naselje Gornje Police, od takozvanog Željezničkog mosta, s objektom HET-a "Trebinje 2", koje u cijelosti finansira ovo hidroenergetsko preduzeće sa 510.000 maraka, bez PDV-a.

Dodik: Aerodrom će promijeniti cjelokupan način života u Trebinju

TREBINJE - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik prošetao je večeras ulicama Trebinja sa generalnim sekretarom SNSD-a Lukom Petrovićem i gradonačelnikom Trebinja Mirkom Ćurićem koji se ponovo kandiduje za ovo mjesto, kao i kandidatima za odbornike u trebinjskoj lokalnoj skupšini na predstojećim izborima.

U Trebinju otvorena prodavnica za penzionere, cijene povoljnije

U Trebinju je, na Svjetski dan starijih osoba, danas otvorena prodavnicu za penzionere sa povoljnijim cijenama koje će dotirati Gradska uprava, a za njeno subvencionisanje je iz lokalne kase već izdvojeno pola miliona maraka.

Mirko Ćurić, gradonačelnik Trebinja: Aerodrom istorijski projekat

Gradnja aerodroma je istorijski projekat za Trebinje i timovi inženjera već uveliko su na terenu, rekao je u intervju za "Nezavisne" Mirko Ćurić, trebinjski gradonačelnik.

Ujedinjena Srpska u Trebinju pružila podršku Mirku Ćuriću

Kandidati GO Ujedinjene Srpske, ali i njihovi koalicioni partneri iz Partije ujedinjenih penzionera, promovisani su danas na trebinjskom Trgu slobode, gdje su, zajedno sa predsjednikom stranke Nenadom Stevandićem, još jednom uputili podršku zajedničkom kandidatu za gradonačelnika Trebinja Mirku Ćuriću iz SNSD-a.

Saradnja sportskih društava Leotara i Radničkog iz Kragujevca

Predstavnici Sportskog društva Leotar iz Trebinja i Sportsko - privrednog društva Radnički iz Kragujevca potpisali su Protokol o međusobnoj saradnji u narednom periodu.

Najčitanije