Mirko Ćurić

Cvijanovićeva i Ćurić uručili ključeve stanova mladim bračnim parovima

TREBINJE - Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović i gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić uručili su danas u Trebinju ključeve 40 stanova u stambenoj zgradi izgrađenoj namjenski za mlade bračne parove, koji će svoje stanove ubuduće otplaćivati po nekomercijalnim cijenama kvadrata od svega 1.250 KM sa PDV-om.

Kostajnica zahvalna Trebinju na pomoći

TREBINJE - Gradonačelnik Trebinja ine.Mirko Ćurić razgovarao je danas sa načelnikom Opštine Kostajnica Nikolom Janjetovićem koji je posjetio Trebinje i tom prilikom se zahvalio ovom gradu i njegovim službama zaštite i spasavanja, kao i svim građanima na svesrdnoj podršci u saniranju posljedica zemljotresa koji je pogodio to mjesto krajem prošle god

Udruženje veterana ostalo ispred gradske uprave Trebinje

TREBINJE - Članovi Udruženja veterana odbrambeno-otadžbinskog rata Trebinje odbili su danas da ih primi načelnik Odjeljenja za boračko-invalidsku zaštitu grada Trebinja Miodrag Novokmet, jer su, kako kažu, tražili prijem kod gradonačelnika Trebinja Mirka Ćurića.

Ćurić razgovarao sa Vukojem: Umjetnost vinarstva dala veliki rezultat

TREBINJE - Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić upriličio je prijem za Radovana Vukoja, direktora Vinskog podruma "Vukoje 1982", koji je na prvom ovogodišnjem velikom vinskom takmičenju "America Wine Awards 2021", održanom u Sjedinjenim Američkim Državama, osvojio pet zlatnih medalja za isto toliko svojih vina.

Ćurić: Očekujemo, ako Bog da, najbolju i najveću pobjedu

TREBINJE- Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić glasao je u Osnovnoj školi "Sveti Vasilije Ostroški“ zajedno sa suprugom, nakon čega se zahvalio svim svojim sugrađanima koji su izašli na izbore i koji planiraju da izađu.

Mirko Ćurić, kandidat SNSD-a: Očekujemo odlične rezultate u Trebinju

Mirko Ćurić, kandidat SNSD-a za gradonačelnika, kaže da su ga na novu kandidaturu ponukali privrženost Trebinju, ideje o razvoju i odgovornosti prema građanima Trebinja te da obećano i ispuni, a to podrazumijeva kontinuitet rada, izgradnje i unapređenja Trebinja.

U Trebinju se gradi nova putna dionica

TREBINJE - Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić i direktor "Hidroelektrana na Trebišnjici" Gordan Mišeljić obišli su radove na putnoj dionici koja povezuje naselje Gornje Police, od takozvanog Željezničkog mosta, s objektom HET-a "Trebinje 2", koje u cijelosti finansira ovo hidroenergetsko preduzeće sa 510.000 maraka, bez PDV-a.

Dodik: Aerodrom će promijeniti cjelokupan način života u Trebinju

TREBINJE - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik prošetao je večeras ulicama Trebinja sa generalnim sekretarom SNSD-a Lukom Petrovićem i gradonačelnikom Trebinja Mirkom Ćurićem koji se ponovo kandiduje za ovo mjesto, kao i kandidatima za odbornike u trebinjskoj lokalnoj skupšini na predstojećim izborima.

U Trebinju otvorena prodavnica za penzionere, cijene povoljnije

U Trebinju je, na Svjetski dan starijih osoba, danas otvorena prodavnicu za penzionere sa povoljnijim cijenama koje će dotirati Gradska uprava, a za njeno subvencionisanje je iz lokalne kase već izdvojeno pola miliona maraka.

Mirko Ćurić, gradonačelnik Trebinja: Aerodrom istorijski projekat

Gradnja aerodroma je istorijski projekat za Trebinje i timovi inženjera već uveliko su na terenu, rekao je u intervju za "Nezavisne" Mirko Ćurić, trebinjski gradonačelnik.

Najčitanije