Mirko Šarović

Šarović: SDS će tražiti da se ponište izbori u Doboju

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - SDS će tražiti da se ponište izbori u Doboju jer tamo vlada potpuno nezakonje, izjavio je danas Mirko Šarović, predsjednik SDS.

Šarović: Mislimo da je došlo vrijeme za promjene

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović pozvao je danas građane Banjaluke da izađu na izbore i svoj glas daju kandidatskoj listi ove stranke za Skupštinu grada, kao i zajedničkom kandidatu za gradonačelnika Banjaluke Drašku Stanivukoviću (PDP).

Šarović: Izvještaj Evropske komisije za BiH nikad gori

BANJALUKA - Mirko Šarović, predsjednik SDS-a, rekao je da je Izvještaj Evropske komisije o napretku za BiH je najgori ikad objavljen, te da je izrazito negativan i prvi put saopšten na jasan i ozbiljan način.

Šarović i Petrović: Mostar tačka nacionalnog jedinstva Srba

MOSTAR, 4. OKTOBRA /SRNA/ - Predsjednici SDS-a Mirko Šarović i Izbornog štaba Liste "Ostajte ovdje – Zajedno za naš Mostar" Luka Petrović naglasili su danas da je Mostar tačka nacionalnog jedinstva Srba i da će SNSD i SDS učiniti sve da Srbi u ovom gradu dobiju autentične predstavnike i kreiraju svoju budućnost.

Šarović podržava inicijativu "mali Šengen"

Poslanik u Predstavničkom domu Parlamentrane skupštine BiH Mirko Šarović (SDS) rekao je danas da podržava inicijativu "mali Šengen", odnosno povezivanja regiona, smatrajući da BiH treba da bude u tom projektu od početka i da je to izvodljivo.

SDS: Vladajuće stranke u RS pripremaju veliku izbornu krađu

SDS ima saznanja da vladajuće stranke u RS pripremaju veliku izbornu krađu zloupotrebom glasanja putem pošte, rekao je Mirko Šarović, predsjednik SDS-a.

Šarović: Dodik je sve izmislio

BANJALUKA – Navodi koje je Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH iznio na sjednici Narodne skupštine RS nisu tačni, te da je sve izmislio rekao je Mirko Šarović, predsjednik SDS-a.

Šarović: Nećemo podržati Dodikov veto

BANJALUKA – SDS će učestvovati u radu posebne sjednice Narodne skupštine RS o angažovanju agencije za nadgledanje izbora, ali neće podržati veto koji je tražio Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH, rekao je Mirko Šarović, predsjednik SDS-a.

SDS: Ne želimo učestvovati u zloupotrebi pitanja vitalnog nacionalnog interesa

ISTOČNO SARAJEVO - SDS će učestvovati sjednici NSRS u ponedjeljak, ali ni u kom smislu ne želimo učestvovati u zloupotrebi pitanja vitalnog nacionalnog interesa, poručio je predsjednik SDS-a, Mirko Šarović nakon sjednice Predsjedništva stranke.

Dodik i Šarović potpisali Sporazum za jedinstven nastup Srba u Mostaru

MOSTAR - Lideri stranaka SDS i SNSD Mirko Šarović i Milorad Dodik, potpisali su Sporazum o formiranju koalicije "Ostajte ovdje – Zajedno za naš Mostar" o zajedničkom nastupu i formiranju jedinstvene liste čime se stvara mogućnost izbora legitimnih predstavnika Srba, kao jednog od konstitutivnog naroda, za učešće u Gradskom vijeću Grada Mostara.

Najčitanije