Mirko Šarović

Mirko Šarović za "Nezavisne": Vjerujem u novu generaciju SDS-a

Ogromna je energija, posebno mladih ljudi da grade napredniju i srećniju RS, rekao je Mirko Šarović, predsjednik SDS-a, u pisanom intervjuu za "Nezavisne".

Šarović: U izbornoj godini ne treba da se bavimo stranačkim turbulencijama

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović rekao je da turbulencije koje postoje u Gradskom odboru ove stranke u Prijedoru ne treba da budu predmet razmatranja u izbornoj godini, te da ta pitanja ili unutarstranačke izbore ne treba otvarati sada, već nakon izbora.

Šarović uvjeren da će imati značajnu ulogu u Izbornoj jedinici četiri

BROD - Predsjednik SDS Mirko Šarović izjavio je da ova stranka ima odličnu organizaciju u Brodu i da je uvjeren je da će u Izbornoj jedinci četiri zajedno sa partnerima imati značajnu ulogu poslije lokalnih izbora.

Šarović: Ovakvih rezolucija je u posljednjih 30 godina bilo više od 100

BANJALUKA - Mirko Šarović, predsjednik SDS-a rekao je u obraćanju u Narodnoj skupštini Republike Srpske da je rezolucija, kao ona što je nedavno usvojena u Predstavničkom domu Parlamenta BiH, u posljednjih 30 godina bilo više od 100.

Šarović: Tužba protiv Dodika i svih koji su prisluškivali poslanike

BANJALUKA - Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović rekao je da će uputiti tužbu protiv predsjednika SNSD-a Milorada Dodika i svih onih koji nelegalno prisluškuju narodne poslanike.

"Kandidat za ministra bez i jednog dana radnog iskustva s VSS"

SARAJEVO - Poslanik u Predstavničkom domu Parlamentrane skupštine BiH Mirko Šarović (SDS) je u pauzi sjednice izjavio novinarima da će pitati predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH Zorana Tegeltiju koji su motivi bili da za ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH dostavi prijedlog koji je danas bio na dnevnom redu.

Šarović: Ne možemo podržati uvođenje vanrednog stanja

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović izjavio je danas da ova stranka ne može podržati uvođenje vanrednog stanja dok ne dobiju jasne mjere koje bi to stanje podrazumijevalo.

Šarović donira poslaničku platu Bolnici "Srbija"

BANJALUKA - Poslanik SDS-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Mirko Šarović doniraće poslaničku platu Bolnici "Srbija" u Istočnom Sarajevu za neophodne potrebe u borbi protiv virusa korona, saopšteno je iz ove stranke.

Šarović: Treba odustati od svih javnih nabavki

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović smatra da je potrebno obustaviti sve javne nabavke u BiH za koje je u ovoj godini planirano nekoliko stotina miliona KM i taj novac preusmjeriti u borbu protiv virusa korona.

Šarović: Ključni saradnik za Semberiju Tomica Stojanović

BIJELJINA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović izjavio je danas da će njegov ključni saradnik, kada je riječ o Predsjedništvu SDS-a, za Bijeljinu i Semberiju biti Tomica Stojanović.

Najčitanije