Mirko Šarović

Šarović: Ne možemo podržati uvođenje vanrednog stanja

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović izjavio je danas da ova stranka ne može podržati uvođenje vanrednog stanja dok ne dobiju jasne mjere koje bi to stanje podrazumijevalo.

Šarović donira poslaničku platu Bolnici "Srbija"

BANJALUKA - Poslanik SDS-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Mirko Šarović doniraće poslaničku platu Bolnici "Srbija" u Istočnom Sarajevu za neophodne potrebe u borbi protiv virusa korona, saopšteno je iz ove stranke.

Šarović: Treba odustati od svih javnih nabavki

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović smatra da je potrebno obustaviti sve javne nabavke u BiH za koje je u ovoj godini planirano nekoliko stotina miliona KM i taj novac preusmjeriti u borbu protiv virusa korona.

Šarović: Ključni saradnik za Semberiju Tomica Stojanović

BIJELJINA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović izjavio je danas da će njegov ključni saradnik, kada je riječ o Predsjedništvu SDS-a, za Bijeljinu i Semberiju biti Tomica Stojanović.

Šarović: Ne znam da li će biti još osipanja članstva SDS-a

SARAJEVO - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović izjavio je da je ova stranka pretrpjela štetu zbog procesa koji se vodio u proteklih mjesec i po dana i rezultirao isključenjem iz članstva predsjednika Gradskog odbora Bijeljina i člana Predsjedništva SDS-a Miće Mićića, navodeći da ne zna da li će biti još osipanja članstva.

Šarović: Ako Mićić ne odustane od sporazuma sa Dodikom biće izbačen iz SDS-a

BIJELJINA - Ukoliko Mićo Mićić, predsjednik Gradskog odbora SDS-a Bijeljina, ne odustane od koalicionog sporazuma sa SNSD-om i Miloradom Dodikom, biće isključen iz stranke", rekao je Mirko Šarović, predsjednik SDS-a.

Dodik: Šarović i SDS me ne interesuju, čekam odluku Mićića

BIJELJINA - Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je u Bijeljini da SNSD nije razgovarao sa SDS-om već sa Mićom Mićićem i da svaki dogovor doživljava kao dogovor sa njim i da čekaju kako će se stvari odvijati u narednih dan-dva i kako reagovati Mićić.

Šarović: Ne možemo zajedno sa onima koji žele koaliciju sa SNSD-om

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović izjavio je da će na današnjoj sjednici Predsjedništva ove stranke biti riječi o koaliciji u Bijeljini o čemu će biti doneseni odgovarajući zaključci i ponovio da nema koalicije sa SNSD-om.

Dodik: Šarović ne može podvalama sakriti rad po Izetbegovićevom diktatu

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je Srni da je predsjednik SDS-a Mirko Šarović bilo šta naučio u višedecenijskom političkom radu, bar bi znao da se narod ne može prevariti jeftinim podvalama o stenogramu iz koga se izvadi rečenica a ne pročita i ne pokaže cijeli sadržaj.

Marković: Šarović ima najmanje prava da morališe i drži pridike

BIJELJINA - Član Glavnog odbora SNSD-a Milica Marković istakla je da "politički nepismeni i zluradi Mirko Šarović stalnim ponavljanjem da je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik trasirao, kako kaže, put BiH u NATO želi da skrene pažnju javnosti sa činjenici da je SDS prije par dana u Sarajevu glasao protiv interesa Republike Srpske.

Najčitanije