Mirko Šarović

Dodik: Ivanić i Šarović trče trku SDA, ne žele izvorni Dejton

BANJALUKA - Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je Srni da reakcije opozicionara u Republici Srpskoj na najavljeno vraćanje nadležnosti Srpskoj pokazuju da ni SDS ni PDP ne žele da se u BiH poštuje izvorni Dejton.

Opozicija RS: Nastavićemo proteste, naši zahtjevi će se povećati

ISTOČNO SARAJEVO - Mirko Šarović, lider SDS-a, kazao je danas nakon sastanka opozicije u Istočnom Sarajevu da su lideri opozicije razgovarali o trenutnoj situaciji, te usaglasili stavove.

Šarović: Oslobađanje za masovne zločine, a kažnjavanja zbog izjava

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović osudio je danas određivanje pritvora predsjedniku Boračke organizacije Republike Srpske Milomiru Savčiću, ističući kako su nevjerovatni potezi pravosuđa BiH, jer dok srpske generale kažnjavaju zbog izjava, hrvatske oficire praktično oslobađaju odgovornosti za masovne zločine.

Šarović: Mislim da ćemo biti najjači iduće godine

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović rekao je povodom 31 godine od osnivanja stranke i njene krsne slave - Petrovdana da je bez SDS-a nezamisliva politička scena u Republici Srpskoj.

Šarović najavio veliko spremanje u SDS-u

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović najavio je veliko spremanje u opštinskim i gradskim odborima, te poručio da politika stranke mora da se poštuje.

Šarović: SDS neće biti dio tima za razgovore sa FBiH

BANJALUKA - SDS neće biti dio tima koji, prema zaključku Narodne skupštine Republike Srpske, treba da formira predsjednik Srpske za pregovore sa Federacijom BiH o budućnosti BiH, rekao je danas predsjednik SDS-a Mirko Šarović.

Cijeli odbor SPS-a u Laktašima prešao u SDS

BANJALUKA - Mirko Šarović, lider SDS-a, naveo je da je u SDS prešao značajan broj aktivista, te cjelokupni odbor SPS-a u Laktašima, predvođen predsjednikom odbora Aleksandrom Trninićem.

Šarović: Milićević će nas podmladiti

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović izjavio je danas u Banjaluci da će Đorđe Milićević biti član Predsjedništva SDS-a i da će njegov povratak u ovu partiju značiti mnogo za njeno podmlađivanje i dalji politički rast.

Šarović: Džaferović i Komšić ruše diplomatski imidž BiH

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović ocijenio je da to što su članovi Predsjedništva BiH Šefik Džaferović i Željko Komšić odbili da se danas u Sarajevu sastanu sa ministrom spoljnih poslova Ruske Federacije Sergejom Lavrovom predstavlja svojevrstan diplomatski skandal koji ruši diplomatski imidž BiH.

Šarović: SDS će tražiti da se ponište izbori u Doboju

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - SDS će tražiti da se ponište izbori u Doboju jer tamo vlada potpuno nezakonje, izjavio je danas Mirko Šarović, predsjednik SDS.

Najčitanije