Mirko Šarović

Šarović: SDS neće biti dio tima za razgovore sa FBiH

BANJALUKA - SDS neće biti dio tima koji, prema zaključku Narodne skupštine Republike Srpske, treba da formira predsjednik Srpske za pregovore sa Federacijom BiH o budućnosti BiH, rekao je danas predsjednik SDS-a Mirko Šarović.

Cijeli odbor SPS-a u Laktašima prešao u SDS

BANJALUKA - Mirko Šarović, lider SDS-a, naveo je da je u SDS prešao značajan broj aktivista, te cjelokupni odbor SPS-a u Laktašima, predvođen predsjednikom odbora Aleksandrom Trninićem.

Šarović: Milićević će nas podmladiti

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović izjavio je danas u Banjaluci da će Đorđe Milićević biti član Predsjedništva SDS-a i da će njegov povratak u ovu partiju značiti mnogo za njeno podmlađivanje i dalji politički rast.

Šarović: Džaferović i Komšić ruše diplomatski imidž BiH

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović ocijenio je da to što su članovi Predsjedništva BiH Šefik Džaferović i Željko Komšić odbili da se danas u Sarajevu sastanu sa ministrom spoljnih poslova Ruske Federacije Sergejom Lavrovom predstavlja svojevrstan diplomatski skandal koji ruši diplomatski imidž BiH.

Šarović: SDS će tražiti da se ponište izbori u Doboju

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - SDS će tražiti da se ponište izbori u Doboju jer tamo vlada potpuno nezakonje, izjavio je danas Mirko Šarović, predsjednik SDS.

Šarović: Mislimo da je došlo vrijeme za promjene

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović pozvao je danas građane Banjaluke da izađu na izbore i svoj glas daju kandidatskoj listi ove stranke za Skupštinu grada, kao i zajedničkom kandidatu za gradonačelnika Banjaluke Drašku Stanivukoviću (PDP).

Šarović: Izvještaj Evropske komisije za BiH nikad gori

BANJALUKA - Mirko Šarović, predsjednik SDS-a, rekao je da je Izvještaj Evropske komisije o napretku za BiH je najgori ikad objavljen, te da je izrazito negativan i prvi put saopšten na jasan i ozbiljan način.

Šarović i Petrović: Mostar tačka nacionalnog jedinstva Srba

MOSTAR, 4. OKTOBRA /SRNA/ - Predsjednici SDS-a Mirko Šarović i Izbornog štaba Liste "Ostajte ovdje – Zajedno za naš Mostar" Luka Petrović naglasili su danas da je Mostar tačka nacionalnog jedinstva Srba i da će SNSD i SDS učiniti sve da Srbi u ovom gradu dobiju autentične predstavnike i kreiraju svoju budućnost.

Šarović podržava inicijativu "mali Šengen"

Poslanik u Predstavničkom domu Parlamentrane skupštine BiH Mirko Šarović (SDS) rekao je danas da podržava inicijativu "mali Šengen", odnosno povezivanja regiona, smatrajući da BiH treba da bude u tom projektu od početka i da je to izvodljivo.

SDS: Vladajuće stranke u RS pripremaju veliku izbornu krađu

SDS ima saznanja da vladajuće stranke u RS pripremaju veliku izbornu krađu zloupotrebom glasanja putem pošte, rekao je Mirko Šarović, predsjednik SDS-a.

Najčitanije