Mirko Stojčinović

Stojčinoviću i Jeličiću tri godine i tri mjeseca zatvora

BANJALUKA- Mirko Stojčinović, bivši pravoblanilac Republike Srpske, i Borislav Jeličić, njegov bivši pomoćnik, osuđeni su na ukupno tri godine i tri mjeseca zatvora u ponovljenom postupku zbog zloupotrebe položaja, potvrđeno je "Nezavisnim".

Vrhovni sud RS ukinuo presudu Stojčinoviću i Jeličiću

BANJALUKA - Vrhovni sud Republike Srpske ukinuo je presudu Mirku Stojčinoviću, bivšem zamjeniku pravobranioca RS, i njegovom pomoćniku Borislavu Jeličiću, kojom su bili osuđeni na četiri i po i godinu dana zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja.

Stojčinoviću i Jeličiću ukupno pet i po godina zatvora

BANJALUKA - Mirko Stojčinović, nekadašnji zamjenik pravobranioca RS sa sjedištem u Banjaluci, i Borislav Jeličić, bivši pomoćnik pravobranioca RS, osuđeni su danas u banjalučkom Okružnom sudu na ukupno 5,5 godina zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja i ovlaštenja, jer su omogućili privatnim preduzećima da steknu vlasništvo nad imovinom Grada Banjaluka.

Suđenje Mirku Stojčinoviću i Borislavu Jeličiću: Nije bilo žalbi na privatizovanje

BANJALUKA - Sanjin Kosić i Radenko Dragojević, svjedoci odbrane nekadašnjeg zamjenika pravobranioca Mirka Stojčinovića, rekli su u Okružnom sudu Banjaluka da su firme "Naš dom" i "Građa" bivšu društvenu imovinu, zbog koje se vodi sudski spor, stekli u procesu privatizacije državnog kapitala, te da se na program privatizovanja ranije niko nije žalio.

Ministri svjedočili na suđenju Mirku Stojčinoviću

BANJALUKA - Na suđenju Mirku Stojčinoviću, bivšem zamjeniku pravobranioca RS i njegovom nekadašnjem pomoćniku Borislavu Jeličiću, danas su svjedočili ministri Srebrenka Golić, Petar Đokić i Anton Kasipović.

Bivšem zamjeniku i pomoćniku pravobranioca RS počelo suđenje: Stojčinović odbio da potpiše žalbu

BANJALUKA - Kada je preduzeću "Naš dom" dozvoljen upis svojine nad Radničkim univerzitetom napisao sam žalbu na ovu odluku, ali je Mirko Stojčinović, bivši zamjenik pravobranioca RS sa sjedištem u Banjaluci, odbio da je potpiše i taj predmet je dva mjeseca zadržao kod sebe.

Stojčinović i Jeličić negirali krivicu

BANJALUKA - Mirko Stojčinović, bivši zamjenik pravobranioca RS u Banjaluci, i Borislav Jeličić, pomoćnik pravobranioca, negirali su krivicu u Okružnom sudu u Banjaluci.

Optuženi Stojčinović i Jeličić: Banjaluka oštećena za milione

BANJALUKA - Republičko javno tužilaštvo podiglo je danas optužnicu protiv Mirka Stojčinovića, nekadašnjeg zamjenika pravobranioca RS sa sjedištem u Banjaluci, i pomoćnika pravobranioca Borislava Jeličića, a koja ih tereti za zloupotrebu službenog položaja ili ovlaštenja.

Stojčinović u pritvoru još dva mjeseca

BANJALUKA - Mirku Stojčinoviću, bivšem zamjeniku prevobranioca RS, osumnjičenom da je spornim odlukama oštetio grad Banjaluku za višemilionski iznos, produžen je pritvor za još dva mjeseca, saznaju "Nezavisne".

Šire istragu u predmetu "Stojčinović"

BANJALUKA - Tužilac Svetlanka Bijelić potvrdila je da će u predmetu protiv Mirka Stojčinovića, bivšeg zamjenika pravobranioca RS, osumnjičenog da je spornim odlukama oštetio grad Banjaluku za višemilionski iznos, istraga biti proširena i na druge osumnjičene i predmete.

Stojčinoviću jednomjesečni pritvor

BANJALUKA - Okružni sud Banjaluka odredio je jednomjesečni pritvor bivšem zamjeniku pravobranioca Republike Srpske Mirku Stojčinoviću osumnjičenom za zloupotrebu službenog položaja ili ovlašćenja, potvrdila je portparol Republičkog javnog tužilaštva Dragica Tojagić.

Stojčinovića terete da je Banjaluku ojadio za 10 miliona

BANJALUKA - Postupajući tužilac Republičkog javnog tužilaštva zatražiće određivanje pritvora za Mirka Stojčinovića, bivšeg zamjenika pravobranioca RS u Banjaluci, uhapšenog zbog zloupotrebe službenog položaja, kojom je, sumnja se, taj grad oštećen za oko 10 miliona KM, saznaju "Nezavisne".

Bivši pravobranilac pao zbog milionske štete

BANJALUKA - Mirko Stojčinović, bivši zamjenik pravobranioca RS u Banjaluci, uhapšen je danas zbog spornih odluka donesenih dok je bio na toj funkciji, a kojima je, sumnja se, nanesena velika šteta ovom gradu.

Lukač: Stojčinović duže vrijeme pod istragom

BANJALUKA - Uprava za organizovani i teški kiriminalitet MUP-a RS već duži period sprovodi istragu protiv Mirka Stojčinovića, bivšeg zamjenika praobranioca RS, potvrdio je Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS.

U Banjaluci uhapšen bivši pravobranilac Mirko Stojčinović

BANJALUKA - Mirko Stojčinović, bivši zamjenik pravobranioca RS u Banjaluci, uhapšen je u svojoj kancelariji u zgradi Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove (RUGIP), potvrđeno je "Nezavisnim".

Najčitanije