Mirko stojčinović

Stojčinoviću i Jeličiću tri godine i tri mjeseca zatvora

BANJALUKA- Mirko Stojčinović, bivši pravoblanilac Republike Srpske, i Borislav Jeličić, njegov bivši pomoćnik, osuđeni su na ukupno tri godine i tri mjeseca zatvora u ponovljenom postupku zbog zloupotrebe položaja, potvrđeno je "Nezavisnim".

Vrhovni sud RS ukinuo presudu Stojčinoviću i Jeličiću

BANJALUKA - Vrhovni sud Republike Srpske ukinuo je presudu Mirku Stojčinoviću, bivšem zamjeniku pravobranioca RS, i njegovom pomoćniku Borislavu Jeličiću, kojom su bili osuđeni na četiri i po i godinu dana zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja.

Stojčinoviću i Jeličiću ukupno pet i po godina zatvora

BANJALUKA - Mirko Stojčinović, nekadašnji zamjenik pravobranioca RS sa sjedištem u Banjaluci, i Borislav Jeličić, bivši pomoćnik pravobranioca RS, osuđeni su danas u banjalučkom Okružnom sudu na ukupno 5,5 godina zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja i ovlaštenja, jer su omogućili privatnim preduzećima da steknu vlasništvo nad imovinom Grada Banjaluka.

Suđenje Mirku Stojčinoviću i Borislavu Jeličiću: Nije bilo žalbi na privatizovanje

BANJALUKA - Sanjin Kosić i Radenko Dragojević, svjedoci odbrane nekadašnjeg zamjenika pravobranioca Mirka Stojčinovića, rekli su u Okružnom sudu Banjaluka da su firme "Naš dom" i "Građa" bivšu društvenu imovinu, zbog koje se vodi sudski spor, stekli u procesu privatizacije državnog kapitala, te da se na program privatizovanja ranije niko nije žalio.

Ministri svjedočili na suđenju Mirku Stojčinoviću

BANJALUKA - Na suđenju Mirku Stojčinoviću, bivšem zamjeniku pravobranioca RS i njegovom nekadašnjem pomoćniku Borislavu Jeličiću, danas su svjedočili ministri Srebrenka Golić, Petar Đokić i Anton Kasipović.

Bivšem zamjeniku i pomoćniku pravobranioca RS počelo suđenje: Stojčinović odbio da potpiše žalbu

BANJALUKA - Kada je preduzeću "Naš dom" dozvoljen upis svojine nad Radničkim univerzitetom napisao sam žalbu na ovu odluku, ali je Mirko Stojčinović, bivši zamjenik pravobranioca RS sa sjedištem u Banjaluci, odbio da je potpiše i taj predmet je dva mjeseca zadržao kod sebe.

Stojčinović i Jeličić negirali krivicu

BANJALUKA - Mirko Stojčinović, bivši zamjenik pravobranioca RS u Banjaluci, i Borislav Jeličić, pomoćnik pravobranioca, negirali su krivicu u Okružnom sudu u Banjaluci.

Optuženi Stojčinović i Jeličić: Banjaluka oštećena za milione

BANJALUKA - Republičko javno tužilaštvo podiglo je danas optužnicu protiv Mirka Stojčinovića, nekadašnjeg zamjenika pravobranioca RS sa sjedištem u Banjaluci, i pomoćnika pravobranioca Borislava Jeličića, a koja ih tereti za zloupotrebu službenog položaja ili ovlaštenja.

Stojčinović u pritvoru još dva mjeseca

BANJALUKA - Mirku Stojčinoviću, bivšem zamjeniku prevobranioca RS, osumnjičenom da je spornim odlukama oštetio grad Banjaluku za višemilionski iznos, produžen je pritvor za još dva mjeseca, saznaju "Nezavisne".

Šire istragu u predmetu "Stojčinović"

BANJALUKA - Tužilac Svetlanka Bijelić potvrdila je da će u predmetu protiv Mirka Stojčinovića, bivšeg zamjenika pravobranioca RS, osumnjičenog da je spornim odlukama oštetio grad Banjaluku za višemilionski iznos, istraga biti proširena i na druge osumnjičene i predmete.

Najčitanije