Miroslav Škoro

Škoro o optužbama: Žele me uništiti kao čovjeka

Miroslav Škoro je u razgovoru za Novu TV odgovorio na optužbe koje zadnjih nedjelja dolaze iz redova njegovog Domovinskog pokreta.

Škoro: Nema razloga ni za kakvo pomirenje Hrvata i Srba

KNIN - Potpredsjednik Hrvatskog sabora Miroslav Škoro izjavio je da nema razlog ni za kakvo pomirenje Hrvata i Srba, kao i da je danas u Kninu, na obilježavanju 25. godina od zločinačke akcije "Oluja", bilo više policije i vojske nego naroda.

Škoro: Sutra u Kninu predstava Milanovića i Plenkovića

ZAGREB - Domovinski pokret pjevača Miroslava Škore saopštio je da sutra u Kninu neće učestvovati u obilježavanju godišnjice vojno-policijske akcije "Oluja" u okviru državnog protokola koji je nazvao "Plenkovićeva i Milanovićeva predstava", uz optužbe da su svečanost pobjede pretvorili u "komemoraciju srpskim žrtvama".

Mediji: Škoro pomogao propagandni spot odbrane Atifa Dudakovića

ZAGREB - Hrvatski portali prenose da je lider Domovinskog pokreta, popularni pjevač Miroslav Škoro, svojevremeno pomogao propagandni spot odbrane bošnjačkog generala Atifa Dudakovića, kojem se sudi za ubistva više stotina srpskih civila u sukobima devedesetih godina prošlog vijeka.

Hoće li Škoro formirati Ministarstvo sreće?

ZAGREB – Mediji u Hravtskoj su objavili da pjevač Miroslav Škoro, čija stranka Domovinski pokret učestvuje na predstojećim parlamentarnim izborima u Hrvatskoj, planira da, ako dođe na vlast, formira ministarstvo sreće.

Miroslav Škoro registrovao svoju stranku

ZAGREB - Hrvatski pjevač Miroslav Škoro, koji je bio kandidata za predsjednika Hrvatske, registrovao je svoju stranku Domovinski pokret, navodeći da je primio rješenje Ministarstva uprave o upisu u registar političkih stranaka.

Škoro se javio prvi put nakon izbora

ZAGREB - Nakon 1. kruga predsjedničkih izbora i osvojenih 465.703 glasa, Miroslav Škoro se povukao iz javnosti. Nije davao izjave, nije se javljao na Facebooku, nije komentarisao drugi krug izbora...

Tompson podržao Grabar-Kitarović i napao Škoru

ZAGREB - Marko Perković Tompson danas se na Facebook oglasio o drugom krugu predsjedničkih izbora u Hrvatskoj, pruživši podršku Kolindi Grabar-Kitarovih i prozvavši kuma Miroslava Škoru.

Škoro: Zaokružiću broj 3 na listiću

ZAGREB - Trećeplasirani kandidat u prvom krugu predsedničkih izbora Miroslav Škoro najavio je u ponedjeljak kako će izaći na izbore 5. januara, ali neće zaokružiti ni Kolindu Grabar-Kitarović ni pobjednika prvog kruga Zorana Milanovića već će dodati i zaokružiti broj tri - svoj hrvatski narod.

Kome će otići Škorini glasovi - Kolindi ili Milanoviću?

ZAGREB - Nakon prvog kruga predsjedničkih izbora u Hrvatskoj, glavno pitanje koje se postavlja je da li će se glasovi koje je u prvom krugu osvojio Miroslav Škoro jednostavno preliti u drugom krugu Kolindi Grabar-Kitarović.

Najčitanije