Miroslav Škoro

Mediji: Škoro pomogao propagandni spot odbrane Atifa Dudakovića

ZAGREB - Hrvatski portali prenose da je lider Domovinskog pokreta, popularni pjevač Miroslav Škoro, svojevremeno pomogao propagandni spot odbrane bošnjačkog generala Atifa Dudakovića, kojem se sudi za ubistva više stotina srpskih civila u sukobima devedesetih godina prošlog vijeka.

Hoće li Škoro formirati Ministarstvo sreće?

ZAGREB – Mediji u Hravtskoj su objavili da pjevač Miroslav Škoro, čija stranka Domovinski pokret učestvuje na predstojećim parlamentarnim izborima u Hrvatskoj, planira da, ako dođe na vlast, formira ministarstvo sreće.

Miroslav Škoro registrovao svoju stranku

ZAGREB - Hrvatski pjevač Miroslav Škoro, koji je bio kandidata za predsjednika Hrvatske, registrovao je svoju stranku Domovinski pokret, navodeći da je primio rješenje Ministarstva uprave o upisu u registar političkih stranaka.

Škoro se javio prvi put nakon izbora

ZAGREB - Nakon 1. kruga predsjedničkih izbora i osvojenih 465.703 glasa, Miroslav Škoro se povukao iz javnosti. Nije davao izjave, nije se javljao na Facebooku, nije komentarisao drugi krug izbora...

Tompson podržao Grabar-Kitarović i napao Škoru

ZAGREB - Marko Perković Tompson danas se na Facebook oglasio o drugom krugu predsjedničkih izbora u Hrvatskoj, pruživši podršku Kolindi Grabar-Kitarovih i prozvavši kuma Miroslava Škoru.

Škoro: Zaokružiću broj 3 na listiću

ZAGREB - Trećeplasirani kandidat u prvom krugu predsedničkih izbora Miroslav Škoro najavio je u ponedjeljak kako će izaći na izbore 5. januara, ali neće zaokružiti ni Kolindu Grabar-Kitarović ni pobjednika prvog kruga Zorana Milanovića već će dodati i zaokružiti broj tri - svoj hrvatski narod.

Kome će otići Škorini glasovi - Kolindi ili Milanoviću?

ZAGREB - Nakon prvog kruga predsjedničkih izbora u Hrvatskoj, glavno pitanje koje se postavlja je da li će se glasovi koje je u prvom krugu osvojio Miroslav Škoro jednostavno preliti u drugom krugu Kolindi Grabar-Kitarović.

Škoro osniva stranku?

ZAGREB - Najava Miroslava Škore da će na osnovu više od 460.000 glasova osvojenih u prvom krugu predsjedničkih izbora graditi priču za predstojeće parlamentarne izbore još jednom je otvorila pitanje okrupnjivanja stranaka na desnici, od kojih su mnoge podržale Škorinu kandidaturu.

Vučić: Škori nedostajalo tri dana kampanje da uđe u drugi krug

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je u ponedjeljak naveče da će ko god postane novi predsjednik Hrvatske morati u budućnosti graditi bolje odnose sa Srbijom, ali izbjegao je prognozirati pobjednika jer bi tako "pomogao onom drugom", ustvrdio je.

U slavonskom selu Škoro nije dobio nijedan glas

ZAGREB - Gotov je prvi krug izbora za novog hrvatskog predsjednika. Zoran Milanović je relativni izborni pobjednik sa 29,55 odsto glasova. Kolinda Grabar-Kitarović je na drugom mjestu sa 26,65 odsto osvojenih glasova. Ona je tako iz trke jedva izbacila Miroslava Škoru koji je skupio 24,45 odsto glasova.

Najčitanije