Miroslav Lazanski

Ruski tenkovi T-72 stižu u Srbiju

Beograd do kraja godine očekuje isporuku prve partije ruskih tenkova T-72 B3, izjavio je za agenciju RIA ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski, dodajući da će Srbija ukupno dobiti 30 tenkova T-72 B3 i 30 oklopnih vozila BRDM-2.

Lazanski: Nijedan izaslanik za zapadni Balkan nije uspio

BEOGRAD - Novoimenovani ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski ističe da američki zvaničnik Metju Palmer nije trebalo da prihvati postavljanje za specijalnog predstavnika SAD za zapadni Balkan ako je malo proučio istoriju, jer ni ostali izaslanici nisu uspjeli u svojoj misiji.

Lazanski: SAD za nastavak dijaloga Beograda i Prištine

BEOGRAD - Vojnopolitički analitičar Miroslav Lazanski ocijenio je da današnji susret predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i američkog državnog sekretara Majka Pompea u Njujorku ukazuje da SAD insistiraju na nastavku dijaloga Beograda i Prištine, te da to pokazuje da ima prostora za neku vrstu rješenja koje bi bilo prihvatljivo i za Srbiju.

Lazanski: Dodik dobro odgovorio, ne piše da se prihvata MAP

BEOGRAD - Vojni analitičar Miroslav Lazanski izjavio je Srni da je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik dobro rekao da se u vezi sa Principima za formiranje vlasti na nivou BiH treba rukovoditi onim što piše, odnosno da nigdje ne piše da se prihvata MAP.

Lazanski u Trebinju proslavio 50 godina mature

TREBINJE - Novinar, publicista i vojnopolitički komentator Miroslav Lazanski i ovoga je ljeta stigao u Trebinje svojim maskirnim džipom dodžom, i to na proslavu 50 godina mature u gradu njegove mladosti.

Lazanski i zvanično ambasador u Moskvi

​BEOGRAD - Vojni komentator Miroslav Lazanski zvanično je imenovan za novog ambasadora Srbije u Ruskoj Federaciji ukazom predsjednika Srbije.

Miroslav Lazanski novi ambasador Srbije u Rusiji

BEOGRAD - Novi ambasador Srbije u Rusiji biće Miroslav Lazanski, poslanik u klubu SNS u srpskom parlamentu i vojni komentator, saznaju "Novosti".

Miroslav Lazanski novi ambasador Srbije u Moskvi

BEOGRAD - Novinar i poslanik SNS-a Miroslav Lazanski biće novi ambasador Srbije u Moskvi.

Lazanski: Razgovori o vojno-tehničkoj saradnji se nastavljaju

BEOGRAD - Vojni analitičar Miroslav Lazanski izjavio je danas da se razgovori o vojno-tehničkoj saradnji Srbije i Rusije nastavljaju i da zavise, prije svega, od mogućnosti Srbije.

"CIA zna ko je ubio Ivanovića "

BEOGRAD - Američka obavještajna agencija CIA sasvim sigurno zna ko je ubio lidera SDP Olivera Ivanovića, izjavio je za današnje izdanje "Informera" vojni analitičar Miroslav Lazanski.

Najčitanije