Miroslav Mika Aleksić

Radulovićeva nakon podizanja optužnice: Sad je sve na sudu

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas, 21. aprila, optužnicu protiv profesora glume Miroslava Mike Aleksića zbog opravdane sumnje da je silovao i polno uznemiravao ukupno sedam polaznica te škole

Podignuta optužnica protiv Mike Aleksića

BEOGRAD - Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Miroslava Mike Aleksića.

Mika Aleksić ponovo negira polno uznemiravanje, proširena istraga

BEOGRAD - Vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić (68) danas je ponovo na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu negirao navode prijave još jedne djevojke koja ga je prijavila za polno uznemiravanje.

Miroslavu Miki Aleksiću produžen pritvor

BEOGRAD - Viši sud u Beogradu produžio je danas za još 30 dana pritvor vlasniku škole glume u Beogradu Miroslavu Miki Aleksiću (68), osumnjičenom za napastvovanje osam polaznica te škole.

Iva Ilinčić dala detaljan iskaz u istrazi protiv Mike Aleksića

BEOGRAD - Nakon saslušanja glumice Ive Ilinčić u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, njeni advokati prenijeli su novonarima kako je svjedočila u istrazi protiv profesora glume Miroslava Mike Aleksića, koji se sumnjiči za silovanje i polno uznemiravanje svojih učenica.

Iva Ilinčić daje iskaz tužiocu protiv Aleksića

BEOGRAD - U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu počelo je saslušanje glumice Ive Ilinčić u istrazi protiv profesora glume Miroslava Mike Aleksića, koji se sumnjiči za silovanje i polno uznemiravanje svojih učenica.

Radulović: Kad smo imale 13, Mika bi nas pitao imamo li odnose

Djevojke koje su nastavnika glume Miroslava Miku Aleksića (68) prijavile za silovanje ili seksualno uznemiravanje svjedočilesu o iskustvu za koje tvrde da im se dogodilo u školi glume. Svaka je ispričala svoju jedinstvenu priču, ali su istakle identičnu šemu rada koju je, kako kažu, Aleksić decenijama usavršavao.

Nastavlja se niz Aleksićevih žrtava, prijavile ga još dvije glumice

BEOGRAD - Nakon glumice Milene Radulović, njena koleginica Sara Zeljković objavila je da je, zajedno sa još jednom neimenovanom djevojkom, juče u policiji iznijela optužbe za seksualno zlostavljanje protiv svog nekadašnjeg učitelja glume Miroslava Mike Aleksića.

Najčitanije