Miroslav Raduljica

Raduljica: Nadamo se da srebro može da promeni boju

Košarkaški reprezentativac Srbije Miroslav Raduljica rekao je da Srbija na predstojećem Svjetskom prevenstvu u Kini ima najviše ciljeve, kao i da će zajedništvo koje postoji u timu biti jedan od presudni faktora u borbi za najviši plasman.

Raduljica se razgoropadio, dabl-dabl od 48 poena u Kini

Srpski košarkaš Miroslav Raduljica briljira u Kini a na posljednjem meču zabilježio je fantastičnu partiju u pobjedi svoje ekipe.

Pešić dovodi Raduljicu u Barselonu

BARSELONA - Srpski košarkaški reprezentativac Miroslav Raduljica mogao bi da pojača Barselonu i zamijeni povrijeđenog Serafana, prenosi Sport.

Dres Miroslava Raduljice prodat za hiljadu evra

Potpisan dres vrhunskog srpskog košarkaša Miroslava Raduljice prodat je na aukciji za 1.000 evra, a novac od prodaje biće uplaćen na račun Humanitarne organizacije "Zajedno za život" iz Beograda koja pomaže oboljeloj djeci iz Srbije i Republike Srpske.

Raduljica ne mora na operaciju, ali ga sramota da ide na EP

Srpski košarkaš Miroslav Raduljica ne mora da ide na operaciju zbog povrede koljena, štaviše, mogao bi da bude zdrav za početak Evropskog prvenstva, ali je objasnio da bi ga bila sramota da ide na šampionat bez dana treninga

Srbija bez Raduljice na EP u Turskoj

Standardni centar košarkaške reprezentacije Srbije Miroslav Raduljica zbog problema sa povredom koljena definitivno neće igrati na prvenstvu Evrope u Turskoj.

Raduljica karijeru nastavlja u Kini

Srpski centar Miroslav Raduljica potpisao je ugovor sa klubom Đangsu Dragon.

Raduljica i Armani se razišli

Miroslav Raduljica i Armani iz Milana razišli su se poslije jedne sezone, pa će tako reprezentativac Srbije od sljedeće godine igrati u nekom drugom klubu.

Raduljica napušta Armani?

Milanski Armani je u nedjelju savladao Torino (81:74) u okviru italijanskog prvenstva uz neubjedljivu partiju srpskih internacionalaca Milana Mačvana i Miroslava Raduljice. Dan poslije pobjede italijanski mediji ističu da se jednom od njih traži zamjena i da je transfer na pomolu.

Najčitanije