Miroslav Vujičić

Vujičić: U Srpskoj manje nezaposlenih za 14,7 odsto

ISTOČNO SARAJEVO - Na evidenciji Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske zaključno sa 31. oktobrom evidentirano je 71.477 nezaposlenih lica, što je za 12.293 lica ili za 14,7 odsto manje u odnosu na isti period lani, rekao je Srni direktor Zavoda Miroslav Vujičić.

Vujičić: Epidemija uticala na otpuštanje radnika, ali se stanje popravlja

SARAJEVO - Direktor zavoda za zapošljavanje Republike Srpske Miroslav Vujičić izjavio je da je epidemija virusa korona uticala na otpuštanje radnika zbog smanjenja obima posla, ali da se stanje popravlja i da je potrebno okrenuti se privredi, kako bi se spasila ekonomija BiH.

Vujičić: U RS smanjen broj nezaposlenih za 12.000

PALE - Na evidenciji Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske zaključno sa martom nalazilo se 112.000 nezaposlenih lica, što je u odnosu na isti period 2017. godine manje za oko 12.000 lica ili oko 10 odsto, rekao je Srni direktor Zavoda Miroslav Vujičić.

Vujičić: Direktnim stimulacijama do novih radnih mjesta

Najviše radnika nedostaje u prerađivačkoj i tekstilnoj industriji. Ima vrlo ozbiljnih preduzeća, počevši od Kotor Varoša do Zvornika, gdje se najbolje vidi u kakvom je zamahu tekstilna industrija, rekao je u intervjuu za "Nezavisne" Miroslav Vujičić, direktor Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske.

Vujičić: Nezaposlenost u RS smanjena za 10 odsto

LOPARE - Na evidenciji nezaposlenih u Republici Srpskoj nalazi se 113.000 lica i to je za 10 odsto manja nezaposlenost u odnosu na proteklu godinu, izjavio je danas direktor Zavoda za zapošljavanje Srpske Miroslav Vujičić.

Najčitanije