Mirza Teletović

Mirza Teletović izabran među najbolje evropske košarkaše

FIBA Evrope pokrenula je veliku anketu u kojoj se bira najbolja petorka u 21. vijeku, tačnije od 2000. godine do sada.

Teletović: Pomozite sportistima pa se onda slikajte sa njima

Nekadašnji bh. reprezentativac, a sada predsjednik Košarkaškog saveza BiH Mirza Teletović kazao je da je najbolji bh. atletičar Amel Tuka napravio veliki uspjeh ali bez pomoći sistema.

Igokea mora platiti 20.000 KM, Teletović govorio o Srbiji i Španiji

Predsjednik Košarkaškog saveza BiH Mirza Teletović i generalni sekretar Amer Čolan danas su u Sarajevu govorili o aktuelni temama u bh. košarci, ali i nedavnom Mundobasketu u Kini.

Teletović: Imam lijepe vijesti iz Njemačke

Predsjednik Košarkaškog saveza Bosne i hercegovine Mirza Teletović izjavio je da sa sjednice FIBA Evrope u Njemačkoj donosi lijepe vijesti.

Tuka, Džumhur i Teletović podržali održavanje "konjičkog cenera"

Amel Tuka, Damir Džumhur i Mirza Teletović, svaki iz svojih osobnih razloga, odlučili su dati podršku nastojanjima Mahira Mujića, da organizuje trku na 10 kilometara ulicama Konjica.

Džaferović i Teletović razgovarali o stanju u bh. košarci

Šefik Džaferović, član Predsjedništva BiH, primio je Mirzu Teletovića predsjednika Košarkaškog saveza BiH.

Teletović sa Dodikom o problemima bh. košarke

Predsjednik Košarkaškog saveza BiH Mirza Teletović susreo se juče u Laktašima sa predsjedavajućim Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, s kojim je razgovarao o problemima s kojima se susreće bh. košarka.

Teletović: I porazi su pobjede

Predsjednik Košarkaškog saveza BiH Mirza Teletović oglasio se nakon što je BiH u Zenici izgubila od Finske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo rezultatom 81:77.

Bosnić: Baskonija nije pustila Penavu

Nakon što su se sinoć okupili u Zenici te u sklopu priprema za naredna dva meča kvalifikacija za Svjetsko košarkaško prvenstvo 2019. godine u Kini odradili i prvi trening u Gradskoj areni „Husejin Smajlović“, u bh. taboru održali su i prvu pres-konferenciju.

Teletović: Sankcije za KK Igokea su na stolu

Pregovaramo sa mnogo kandidata za selektora muške košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine i doći ćemo do kvalitetnog rješenja, rekao je Mirza Teletović, od prošle subote predsjednik Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine (KS BiH).

Najčitanije