Mirza Teletović

Teletović: Imam lijepe vijesti iz Njemačke

Predsjednik Košarkaškog saveza Bosne i hercegovine Mirza Teletović izjavio je da sa sjednice FIBA Evrope u Njemačkoj donosi lijepe vijesti.

Tuka, Džumhur i Teletović podržali održavanje "konjičkog cenera"

Amel Tuka, Damir Džumhur i Mirza Teletović, svaki iz svojih osobnih razloga, odlučili su dati podršku nastojanjima Mahira Mujića, da organizuje trku na 10 kilometara ulicama Konjica.

Džaferović i Teletović razgovarali o stanju u bh. košarci

Šefik Džaferović, član Predsjedništva BiH, primio je Mirzu Teletovića predsjednika Košarkaškog saveza BiH.

Teletović sa Dodikom o problemima bh. košarke

Predsjednik Košarkaškog saveza BiH Mirza Teletović susreo se juče u Laktašima sa predsjedavajućim Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, s kojim je razgovarao o problemima s kojima se susreće bh. košarka.

Teletović: I porazi su pobjede

Predsjednik Košarkaškog saveza BiH Mirza Teletović oglasio se nakon što je BiH u Zenici izgubila od Finske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo rezultatom 81:77.

Bosnić: Baskonija nije pustila Penavu

Nakon što su se sinoć okupili u Zenici te u sklopu priprema za naredna dva meča kvalifikacija za Svjetsko košarkaško prvenstvo 2019. godine u Kini odradili i prvi trening u Gradskoj areni „Husejin Smajlović“, u bh. taboru održali su i prvu pres-konferenciju.

Teletović: Sankcije za KK Igokea su na stolu

Pregovaramo sa mnogo kandidata za selektora muške košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine i doći ćemo do kvalitetnog rješenja, rekao je Mirza Teletović, od prošle subote predsjednik Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine (KS BiH).

Mirza Teletović novi predsjednik Košarkaškog saveza BiH

Proslavljeni bh. reprezentativac i kapiten, Mirza Teletović, novi je predsjednik Košarkaškog saveza BiH (KSBiH).

Mirza Teletović uručio dres Anelu Sejdiću

Mirza Teletović, nekadašnji kapiten košarkaške selekcije BiH, družio se sa Anelom Sejdićem, koji je uplatio 2.600 KM na aukciji za teško bolesnu jednoipogodišnju djevojčicu Dalal, licitirajući za potpisan dres bh. košarkaša.

Teletović o prijedlogu da bude član UO KS BiH: Život bez košarke nije život

Nakon dugo razmišljanja, zašto bih trebao, zbog čega, što će meni u životu nerviranje, sikiracija, borba sa vjetrenjačama i sve što ide uz odgovorne funkcije, donio sam odluku kako moj život bez košarke, nije život, istakao je bh. košarkaš Mirza Teletović, nakon što je predložen za člana Upravnog odbora Košarkaškog saveza BiH.

Najčitanije