Misli dobro

Željko Panić novi predsjednik Udruženja "Misli dobro"

Željko Panić jednoglasno je, na redovnoj godišnjoj Skupštini, izabran za novog predsjednika Udruženja "Misli dobro".

Inicijativa "Misli dobro": Država da brine o djeci bez roditeljskog staranja do 21. godine

BANJALUKA - Udruženje "Misli dobro" pokrenulo je kod Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite i Vlade Republike Srpske inicijativu za izmjenu Zakona o socijalnoj zaštiti u smjeru da država produži brigu o djeci bez roditeljskog staranja sa 18 na 21 godinu.

Period od 18 do 21 godine ključan za djecu bez roditeljskog staranja

BANJALUKA - Udruženje "Misli dobro“ pokrenulo je inicijativu za izmjenu Zakona o socijalnoj zaštiti, u smjeru da se za djecu bez roditeljskog staranja briga u RS za njih produži sa 18 na 21 godinu.

Udruženje "Misli dobro" u novoj akciji za pomoć mališanima

BANJALUKA - Udruženje "Misli dobro" pokrenulo je novu humanitarnu akciju, te ovaj put žele da pomognu JU Centar za obrazovanje i vaspitanje i rehabilitaciju slušanja i govora, kako bi radnici i djeca koja tu svakodnevno borave dobili bolje uslove za rad, odnosno boravak.

Od države dobili 210 miliona, a isplatili 80 miliona dividendi

​BANJALUKA - Preduzeća u većinskom državnom vlasništvu u BiH duguju 8,1 milijardu maraka ili 20 odsto bruto domaćeg proizvoda, rekao je Francisko Parodi, stalni predstavnik Međunarodnog monetarnog fonda u BiH, na prezentaciji o stanju u državnim preduzećima koju je upriličilo Udruženje "Misli dobro" iz Banjaluke.

Časovima fizičkog dati još više na značaju

BANJALUKA - Sve više djece u Republici Srpskoj ima probleme s kilažom, deformitetom kičme i ravnim stopalima, što je direktna posljedica nedostatka fizičke aktivnosti pa Srpska i njene institucije moraju više pažnje da posvete školskom sportu i stvore uslove da se na kvalitetan i organizovan način, koji će na kraju dati rezultate, u školama organizuje nastava fizičkog vaspitanja.

Srpska mora da se sprema za moguću ekonomsku krizu

BANJALUKA – Vjekoslav Petričević, ministar privrede i preduzetništva Republike Srpske, rekao je da su odgovori na moguću ekonomsku krizu smanjenje budžetske potrošnje i rasterećenje privrede kako bi bili stvoreni povoljniji uslovi za poslovanje.

Okrugli sto na temu "Da li smo spremni za moguću krizu"

​BANJALUKA - U organizaciji Udruženja "Misli dobro", u srijedu, 13. februara, sa početkom u 11 časova u hotelu "Bosna" u Banjaluci biće održan Okrugli sto na temu "Da li smo spremni za moguću krizu".

UG Misli dobro: Nova vlada mora ozbiljno da se posveti reformama

BANJALUKA - Parlamentarne političke stranke, bez obzira na političke razlike, moraju postići minimum saglasnosti u vezi sa promjenama koje samo uz puni koncenzus mogu da upsiju, a Republika Srpska i njena buduća vlast moraju da počnu da stvaraju podsticajan i ohrabrujući ambijent za ljude kako bi svoju budućnost i perspektivu vidjeli u Republici Srpskoj.

Završena akcija Udruženja Misli dobro: Bolji uslovi za majke iz cijele RS

BANJALUKA – Sanacijom Odjeljenja perinatologije na Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Univerzitetskom kliničkom centru RS završena je akcija "Zajedno mislimo dobro", koju je organizovalo Udruženje građana Misli dobro.

Najčitanije