Mitsubishi

Mitsubishi Eclipse Cross za 2021.

Japanski proizvođač objavio je prve fotografije i tehničke detalje restilizovanog krosover modela Eclipse Cross. Mitsubishi Eclipse Cross je redizajniran nakon tri godine prodaje, a na fotografijama je prikazan model sa desnim volanom, koji će uskoro stići na tržišta Japana, Australije i Novog Zelanda.

Nijemci ispituju Mitsubishi - novi skandal na pomolu?

Japanski proizbođač automobila, Mitsubishi, nalazi se pod istragom njemačkih nadležnih organa zbog mogućeg korišćenja ilegalnih uređaja na svojim dizel modelima.

Mitsubishi pretvorili u disko kuglu

Nova godina stiže, spremaju se lude žurke za najluđu noć, pa zašto ne biste na jednu takvu otišli u najluđem mogućem automobilu.

Novi Mitsubishi L200 pik-ap godine u Škotskoj

Japanci imaju razlog za slavlje. Nakon što je Mazda 3 osvojila titulu automobila godine u Škotskoj, još se jedan proizvođač okitio laskavom titulom.

Mitsubishi Lancer Evo X kao iz "pakla"

Automobili koji su namijenjeni isključivo upotrebi na stazi nerijetko imaju malo veze sa serijskim modelom, a najbolji primjer toga je ovaj Mitsubishi Lancer Evo X.

Snimljen novi Mitsubishi Outlander

​Nakon obnovljenog ASX-a i Pajera Sport, Mitsubishi priprema i potpuno novu generaciju Outlandera, modelske godine 2021.

Mitsubishi vraća u proizvodnju Lancer Evolution

Novi Mitsubishi će vjerovatno dijeliti platformu i motor s brutalnim Renaultom Meganeom R.S.

Mitsubishi Pajero odlazi u legendu poslije 37 godina

Mitsubishi će u avgustu okončati proizvodnju svog čuvenog terenca u Japanu.

Mitsubishi se usmjerio na SUV modele

Slavni japanski proizvođač pod kapom novog gazde mora tržišno razmišljati, a to znači poduzeti drastične poteze u poslovanju.

Novi hibridni Mitsubishi može napajati i kuću

U budućnosti će vaša kuća električnu energiju dobijati od vašeg automobila i obrnuto.

Najčitanije