Mlada

"Zmajići" optimisti pred meč sa Njemačkom

Mladi fudbalski U21 reprezentativci Bosne i Hercegovine se u Sarajevu pripremaju za meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa Njemačkom.

Mlada u vjenčanici nasrnula na gosta i tukla se s njim u blatu

Snimak na kojem se vidi kako se mlada u vjenčanici valja po travi i blatu te tuče s gostom počeo se širiti internetom.

Snimak sa vjenčanja u Bejrutu: Detonacija prekinula mladino fotografisanje

Na jednom od potresnih snimaka iz prijestonice Libana zabilježeno je kako je detonacija prekinula mladino fotografisanje.

Bijesne mlade prijete hrvatskim zvaničnicima zbog "zabrane vjenčanja"

Mogućnost eventualne zabrane svadbi u Hrvatskoj zbog porasta broja oboljelih od virusa korona, razljutila je buduće mlade, koje su, prema riječima direktora Zavoda za javno zdravlje Krunoslava Capaka, počele da mu šalju ljutite mejlove.

Mlada poručila: Ko zbog virusa ne dođe na svadbu, za mene ne postoji

Svi znaju kakvo 'ludilo' može žene uhvatiti kad im se bliži dan vjenčanja (nemaju Amerikanci uzalud i naziv 'bridezilla'), ali jedna mlada u svom "ludilu" otišla i korak dalje pa je zaprijetila prijateljima da "za nju više ne postoje" ako zbog straha od virusa korona propuste njeno vjenčanje.

Najstariji mladoženja u RS imao 85 godina, a nevjesta 79

BANJALUKA - Najstariji mladoženja u Republici Srpskoj u prošloj godini imao je 85 godina, a nevjesta 79 godina.

Upala na svadbu u vjenčanici i vikala: "Trebalo je da to budem ja"

Stejsi Oven (29) iz Aberdarea u Velikoj Britaniji uživala je u najljepšem danu u životu, svom vjenčanja, kada je u sekundu pretrnula.

Mladi fudbaleri Srbije poraženi u Nišu od Rusije

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije poražena je večeras od selekcije Rusije sa 2:0 (2:0), u utakmici Grupe 5 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Mladi fudbaleri Srbije savladali Bugarsku u Sofiji

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije savladala je selekciju Bugarske u Sofiji i zabilježila prvi trijumf u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Tri stvari koje mlada ne smije tražiti od svoje kume

Biti nekome vjenčana kuma je velika čast koja dolazi s dosta obaveza. Ona je mladina desna ruka, rame za plakanje i savjetnik u organizaciji brojnih detalja vezanih uz njen sretan dan. Ali neke stvari mlada definitivno ne bi trebala tražiti od svoje kume.

Najčitanije