Mladen Žižović

Žižović: Više volim 1:0 nego 5:0

Fudbaleri Željezničara i Zrinjskog pobjedama su otvorili novu sezonu u M:tel Premijer ligi BiH i tako su potvrdili da će uz Sarajevo i Borac biti jedni od glavnih kandidata za sami vrh tabele. Sloboda i Radnik su u tvrdoj utakmici podijelili bodove, odigravši 1:1.

Žižović na klupi Zrinjskog: Da ne vjerujem u sebe ne bih dolazio

Ono što se spekulisalo prethodnih dana dobilo je zvaničnu potvrdu - mladi stručnjak Mladen Žižović imenovan je na mjesto trenera fudbalskog kluba Zrinjski.

Žižović sprema iznenađenje Spartaku

Pokušaćemo prirediti iznenađenje favorizovanom protivniku, kazao je Mladen Žižović, šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Radnik, uoči utakmice prvog kola kvalifikacija za UEFA Ligu Evrope protiv Spartaka iz Trnave.

Žižović: Pomrsićemo račune velikima

Možemo pomrsiti račune velikoj četvorci, Sarajevu, Zrinjskom, Širokom Brijegu i Željezničaru, poručio je Mladen Žižović, šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Radnik iz Bijeljine.

Šef stručnog štaba Radnika Mladen Žižović: Treneri u BiH obezvrijeđeni

Treneri u BiH su obezvrijeđeni, nezaštićeni i potrošna roba, smatra Mladen Žižović, šef stručnog štaba Radnika iz Bijeljine, komentarišući i više nego učestale smjene na premijerligaškim trenerskim klupama u minulim sezonama.

Mladen Žižović, trener Radnika: Daleko je Evropa

Izlazak na evropsku scenu u ovom trenutku nije realan, smatra Mladen Žižović, šef stručnog štaba Radnika iz Bijeljine.

Žižović mijenja Miloševića na klupi Radnika

Nebojša Milošević nije više šef stručnog štaba Radnika, potvrdili su danas iz bijeljinskog premijerligaša.

Najčitanije