Mladen Bosić

Bursaćeva i Bosić na saslušanju o izborima u kontekstu pandemije

SARAJEVO - Zamjenik predsjedavajućeg Delegacije Parlamentarne skupštine BiH u Parlamentarnoj skupštini Savjeta Evrope Snježana Novaković Bursać i član delegacije Mladen Bosić učestvovaće u saslušanju na temu "Obaveze koje proističu iz članstva i održavanje demokratskih izbora u kontekstu pandemije kovid-19".

Bosić: Ko ne poštuje odluke Predsjedništva, sam se isključio iz stranke

BRČKO - Član Predsjedništva SDS-a Mladen Bosić rekao je da svi oni koji ne poštuju odluke Predsjedništva SDS-a sami sebe iskučuju iz stranke i tu, kako kaže, nema dileme.

Govedarica u Vijeću naroda Srpske, Bosić u Domu naroda Parlamenta BiH

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica rekao je da će on biti delegat u Vijeću naroda Republike Srpske, a raniji predsjednik te stranke Mladen Bosić delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH.

Govedarica: Razumijem Bosića, on je razuman čovjek

TREBINJE - Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica rekao je večeras da nije doveo do raskola u ovoj političkoj partiji izabravši Obrena Petrovića za nosioca liste u Izbornoj jedinici dva za Predstavnički dom parlamenta BiH, ističući da će Mladen Bosić imati "značajnu ulogu i poziciju u drugom domu parlamenta BiH".

Bosić: Moja imovina nije predmet bilo kakvog sporenja

BANJALUKA - Povjerenik SDS-a u Brčkom Mladen Bosić rekao je da je objavio imovinski karton, da je njegova imovina javna i nije predmet bilo kakvog sporenja, te naglasio da nema smisla poziv na televizijski duel člana Glavnog odbora SNSD-a Siniše Milića, koji, kako je naveo, "ne donosi odluke".

Bosić: Netačne tvrdnje Stevandića o prepuštanju funkcije Bošnjacima

SARAJEVO - Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentrane skupštine BiH Mladen Bosić rekao je da nisu tačne tvrdnje potpredsjednika Narodne skupštine Republike Srpske Nenada Stevandića da je prepustio Bošnjacima funkciju predsjednika Nezavisnog odbora kao nezavisnog tijela policijske strukture BiH, da je određivao ko će biti predsjednik tog odbora i da nema bilo kakve veze s tim.

Košarac: Bosić onemogućio obraćanje zamjenika ministra bezbjednosti o migrantskoj krizi

SARAJEVO- Šef Kluba SNSD-a Staša Košarac upozorio je da je predsjedavajući Predstavničkog doma parlamenta BiH Mladen Bosić /SDS/ načinom vođenja današnje sjednice onemogućio obraćanje zamjenika ministra bezbjednosti Mije Krešića o informaciji o sprovođenju Plana hitnih mjera i realizovanju aktivnosti u vezi sa migrantskom krizom.

Bevanda, Tadić i Bosić pozvani na Ekonomski forum u Sankt Peterburgu

SARAJEVO - Organizatori Međunarodnog ekonomskog foruma u Sankt Peterburgu uputili su poziv za učešće na ovom skupu ministru finansija u Savjetu ministara Vjekoslavu Bevandi, predsjedavajućem Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Ognjenu Tadiću i predsjedavajućem Predstavničkog doma Mladenu Bosiću, saznaje Srna.

Bosić: SDS nikada nije tražio smjenu gradonačelnika Brčkog

BRČKO - Povjerenik SDS-a u Brčkom Mladen Bosić smatra da je politička situacija u distriktu, kada je riječ o formiranju nove skupštinske većine, rezultat odluke SNSD-a i HDZ-a da iz skupštinske većine bude isključen klub poslanika SDS-a i NDP-a.

Bosić uputio pozive članovima Predsjedništva

SARAJEVO - Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Mladen Bosić uputio je članovima Predsjedništva BiH Bakiru Izetbegoviću, Draganu Čoviću i Mladenu Ivaniću pojedinačno pozive za današnju hitnu sjednicu Predstavničkog doma.

Najčitanije