Mladen Ivanić

Dodik: Ivanić je glasao za NATO

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je večeras da je njegov prethodnik Mladen Ivanić glasao da je strateški cilj BiH put u NATO, te da nijednom nije potegao zaštitu vitalnog interesa Srba u BiH.

Perišić: Ivanićev potpis na strategiju čin izdaje Srpske

BANJALUKA - Potpis (bivšeg srpskog člana Predsjedništva BiH) Mladena Ivanića na Strategiju spoljne politike BiH od 13. marta 2018. godine može se okarakterisati kao čin izdaje interesa Republike Srpske, imajući u vidu da je Rezolucija o zaštiti ustavnog poretka Srpske i proglašenju vojne neutralnosti donesena ranije, 18. oktobra 2017. godine, izjavio je savjetnik za politička pitanja srpskog člana Predsjedništva BiH Srđan Perišić.

Ivanić odgovorio Dodiku: U mom mandatu nije podnesen zahtjev za MAP, ja to nisam potpisao

BANJALUKA - Nakon što je predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik danas prozvao bivšeg srpskog člana Predsjedništva BiH Mladena Ivanića, kazavši da je u razgovoru sa turskim predsjednikom Redžepom Taipom Erdoanom saznao da je Mladen Ivanić radio protiv interesa RS o vojnoj neutralnosti, oglasio se i sam Ivanić.

Ivanić: Što prije formirati vlast na nivou BiH

BANJALUKA - Počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić istakao je danas u razgovoru sa šefom kancelarije Ambasade SAD u Banjaluci Kori Gonzalesom da je interes PDP-a da što prije bude završeno formiranje vlasti na nivou BiH.

Borenović i Ivanić sa Bertonom: Potrebne izmjene Izbornog zakona

BANJALUKA - Predsjednik i počasni predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović i Mladen Ivanić sastali su se danas u Banjaluci sa šefom Misije OSCE-a u BiH, ambasadorom Brusom Bertonom.

Vučić: Pokazaću Ivaniću sve dokaze o mešanju zapadnih sila u izbore u BiH

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio danas da je Miloradu Dodiku već pokazao dio dokumenata koji dokazuju direktno miješanje zapadnih sila u izborni proces u BiH, i da će ih predočiti i bivšem srpskom članu Predsjedništva BiH Mladenu Ivaniću, kada sljedeći put dođe u Beograd.

Nović, Majkićeva, Ivanić i Govedarica žele u delegate

BANJALUKA - Političkim partijama iz Republike Srpske danas ističe rok za predaju kandidatskih lista za izbore delegata u Vijeće naroda RS i Dom naroda parlamenta BiH, a već 5. decembra poslanici Narodne skupštine Republike Srpske trebalo bi da izaberu delegate koji će u naredne četiri godine zastupati interese naroda u pomenutim domovima.

Ivanić prvi izbor PDP-a i za Vijeće naroda i za Dom naroda

BANJALUKA - Počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić nosilac je kandidatskih lista ove stranke za delegate u Vijeću naroda Republike Srpske i Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH, saznaje Srna u PDP-u.

Đajić: Ivanić se bolje osjeća

BANJALUKA - Počasni predsjednik PDP-a, Mladen Ivanić, koji se nalazi u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, osjeća se bolje i njegovi nalazi nisu pokazali ozbiljnija odstupanja, izjavio je Srni direktor ove zdravstvene ustanove Vlado Đajić.

Đajić: Ivanić stabilno

BANJALUKA - Zdravstveno stanje Mladena Ivanića, počasnog predsjednika PDP-a, je stabilizovano, u toku su dalje dijagnostičke pretrage, rekao je Srni generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske Vlado Đajić.

Najčitanije