Mladen Ivanić

Borenović: Nećemo izdati narod koji je glasao za nas

BANJALUKA - Mi ćemo ostati potpuno dosljedni i neumoljivi, odani svojim glasačima, ali i narodu koji je glasao za naše kandidate, kazao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

Košarac: Najvažnije da je Ivanić priznao poraz

SARAJEVO - Član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac rekao je da je kandidat Saveza za pobjedu za srpskog člana Predsjedništva BiH "Mladen Ivanić priznao poraz i tako poslao poruku Vukoti Govedarici, Branislavu Borenoviću i ostalima iz 'Saveza za poraze' da se manu uličnih protesta".

Ivanić: Za Dodika glasali birači u seoskim sredinama

BEOGRAD - Kandidat Saveza za pobjedu za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je da je njegov protivkandidat Milorad Dodik dobio izbore, te da su za njega glasali birači u seoskim sredinama.

Ivanić: Saučešće Rafineriji i porodici poginulog radnika

SARAJEVO - Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić uputio je telegram saučešća kolektivu Rafinerije nafte Brod i porodici radnika LJube Patkovića koji je poginuo u eksploziji i požaru u Rafineriji.

Govedarica i Ivanić neće na kafu sa Dodikom

BANJALUKA - Vukota Govedarica, predsjednik SDS-a, je komentarišući poziv predsjednika SNSD-a Milorada Dodika na kafu, kazao da nema namjeru da sjedi i pije kafu sa njim.

Dodik i dalje u prednosti nad Ivanićem

SARAJEVO - Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik, nakon obrađenih 95,27 odsto biračkih mjesta, osvojio je 329.574 glasa ili 53,74 odsto, a kandidat SzP-a Mladen Ivanić 263.983 glasa ili 43,05 odsto, podaci su Centralne izborne komisije /CIK/ BiH.

Ivanić: Dodik ima 30.000 glasova više

BANJALUKA – Mladen Ivanić, kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH, rekao je da je prema podacima koje ima na oko 500.000 glasova Milorad Dodik ima 30.000 više.

Kovačević: Dodik vodi 14 odsto ispred Ivanića

BANJALUKA - Na osnovu više od 39 odsto obrađenih glasačkih mjesta u Republici Srpskoj, kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik dobio je oko 57 odsto glasova birača, izjavio je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Ivanić: Ubijeđen sam u izbornu pobjedu

BANJALUKA- Kandidat Saveza za pobjedu za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić smatra da će danas biti praznik demokratije, te da je ubijeđen u izbornu pobjedu.

Ivanić: Dodik ekonomski i moralno sunovratio RS

Vjerujem u pobjedu Saveza za pobjedu na svim nivoima, a to onda znači potpunu ekonomsku, demografsku i moralnu obnovu RS, rekao je u pisanom intervjuu "Nezavisnim" Mladen Ivanić, kandidat tog Saveza za člana Predsjedništva BiH iz RS.

Najčitanije