Mladen Ivanić

Ivanić: Što prije formirati vlast na nivou BiH

BANJALUKA - Počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić istakao je danas u razgovoru sa šefom kancelarije Ambasade SAD u Banjaluci Kori Gonzalesom da je interes PDP-a da što prije bude završeno formiranje vlasti na nivou BiH.

Borenović i Ivanić sa Bertonom: Potrebne izmjene Izbornog zakona

BANJALUKA - Predsjednik i počasni predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović i Mladen Ivanić sastali su se danas u Banjaluci sa šefom Misije OSCE-a u BiH, ambasadorom Brusom Bertonom.

Vučić: Pokazaću Ivaniću sve dokaze o mešanju zapadnih sila u izbore u BiH

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio danas da je Miloradu Dodiku već pokazao dio dokumenata koji dokazuju direktno miješanje zapadnih sila u izborni proces u BiH, i da će ih predočiti i bivšem srpskom članu Predsjedništva BiH Mladenu Ivaniću, kada sljedeći put dođe u Beograd.

Nović, Majkićeva, Ivanić i Govedarica žele u delegate

BANJALUKA - Političkim partijama iz Republike Srpske danas ističe rok za predaju kandidatskih lista za izbore delegata u Vijeće naroda RS i Dom naroda parlamenta BiH, a već 5. decembra poslanici Narodne skupštine Republike Srpske trebalo bi da izaberu delegate koji će u naredne četiri godine zastupati interese naroda u pomenutim domovima.

Ivanić prvi izbor PDP-a i za Vijeće naroda i za Dom naroda

BANJALUKA - Počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić nosilac je kandidatskih lista ove stranke za delegate u Vijeću naroda Republike Srpske i Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH, saznaje Srna u PDP-u.

Đajić: Ivanić se bolje osjeća

BANJALUKA - Počasni predsjednik PDP-a, Mladen Ivanić, koji se nalazi u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, osjeća se bolje i njegovi nalazi nisu pokazali ozbiljnija odstupanja, izjavio je Srni direktor ove zdravstvene ustanove Vlado Đajić.

Đajić: Ivanić stabilno

BANJALUKA - Zdravstveno stanje Mladena Ivanića, počasnog predsjednika PDP-a, je stabilizovano, u toku su dalje dijagnostičke pretrage, rekao je Srni generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske Vlado Đajić.

Ivanić hospitalizovan na UKC RS

BANJALUKA - Počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić primljen je danas na Univerzitetski klinički centar u Banjaluci zbog vrtoglavice, mučnine i nestabilnosti, ali nije vitalno ugrožen, rekao je Srni generalni direktor ove zdravstvene ustanove Vlado Đajić.

Borenović: Nećemo izdati narod koji je glasao za nas

BANJALUKA - Mi ćemo ostati potpuno dosljedni i neumoljivi, odani svojim glasačima, ali i narodu koji je glasao za naše kandidate, kazao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

Košarac: Najvažnije da je Ivanić priznao poraz

SARAJEVO - Član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac rekao je da je kandidat Saveza za pobjedu za srpskog člana Predsjedništva BiH "Mladen Ivanić priznao poraz i tako poslao poruku Vukoti Govedarici, Branislavu Borenoviću i ostalima iz 'Saveza za poraze' da se manu uličnih protesta".

Najčitanije