Mladen Ivanić

Ivanić: Odbranom Kozare odbranjena cijela RS

KOZARSKA DUBICA - Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić izjavio je danas da je odbranom Kozarske Dubice od hrvatske agresije u septembru 1995. godine odbranjena cijela Krajina i zapadna granica Republike Srpske.

Ivanić: Imamo plan za obnovu Srpske

BANJALUKA - Kandidat Saveza za pobjedu za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić poručio je večeras u Višegradu ovaj savez ima konkretan plan za obnovu Srpske.

Cvijanović: Bezobrazna izjava Ivanića o miješanju Srbije u izbore

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je Srni da je "apsolutno bezobrazna izjava srpskog člana Predsjedništva BiH Mladena Ivanića da Srbija ne treba da se miješa u izbore u Republici Srpskoj".

Vučić: Ne znam na koga je Ivanić mislio kada je govorio o mešanju u izbore

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je, povodom izjave srpskog člana Predsjedništva BiH Mladena Ivanića da Srbija ne treba da se miješa u izbore u Republici Srpskoj, rekao da se lično do sada nije miješao i da ne zna na koga je Ivanić mislio.

Ivanić: Omogućiti kineskim investitorima da povećaju saradnju

SARAJEVO - Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić izjavio je danas u Sarajevu da BiH treba da odluči šta želi, te da pokuša da privuče kineske investitore koji će najbolje znati da iskoriste njen potencijal i da povećaju ekonomsku saradnju dvije zemlje.

Ivanić: Reagovanje Vučića - najbolja odbrana srpskih interesa

SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić ocijenio je, povodom današnjih događaja na Kosovu i Metohiji tokom posjete predsjednika Srbije, da je način na koji Aleksandar Vučić reaguje najbolja odbrana srpskih interesa.

Ivanić: Srbija ne treba da se miješa u izbore u BiH

SARAJEVO - Srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić smatra da predsjednik RS Milorad Dodik previše uvlači rukovodstvo Srbije u predizbornu kampanju i napominje da Srbija ne bi trebalo da se miješa u izbore u BiH.

Ivanić: Hoćemo zemlju u kojoj će ljudi htjeti da žive, ne da odlaze

LAKTAŠI - Kandidat Saveza za pobjedu (SzP) za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je da ovaj savez hoće zemlju u kojoj će normalan čovjek htjeti da živi, a ne da odlazi.

Ivanić: Neka Dodik pokaže dokaze o prisluškivanju

BEOGRAD - Srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić pozvao je predsjednika RS Milorada Dodika ili bilo koga drugog da iznese dokaze o navodnom prisluškivanju Dodika i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića od strane OBA.

Ivanić: Pokušaću obezbijediti dobrenje za izgradnju kapele na Jadovnu

BANJALUKA - Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić izjavio je danas da će u komunikaciji sa nadležnim institucijama Hrvatske pokušati da obezbijedi odobrenje za izgradnju kapele na Jadovnu na zahtjev Udruženja "Jadovno 1941".

Najčitanije