Mladen Krstajić

Krstajić: Gorak ukus, zaslužili smo pobjedu

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić nije bio zadovoljan poslije remija sa Rumunijom (2:2) u Ligi nacija.

Krstajić: Biće teže nego u Litvaniji, očekujem pobedu

Selektor fudbalera Srbije Mladen Krstajić izjavio je da očekuje pobjedu protiv dobre i agresivne ekipe Rumunije u drugom kolu Lige nacija.

Krstajić o puču u reprezentaciji: To je činjenica

Selektor Srbije Mladen Krstajić potvrdio je riječi Milana Obradovića da se reprezentaciji na Svjetskom prvenstvu spremao puč.

Milivojević: Krstajić pravio loše odluke na Mundijalu

Srpski fudbalski reprezentativac Luka Milivojević izjavio je da je selektor Mladen Krstajić napravio nekoliko pogrešnih odluka u eliminaciji grupne faze Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Krstajić ostaje selektor Srbije

Mladen Krstajić ostaje selektor fudbalske reprezentacije Srbije.

Krstajić: Tompson me ne zanima, niti želim da čujem za njega

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić reagovao je na kritike koje su se pojavile na društvenim mrežama zbog "lajka" fotografije hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića sa Markom Perkovićem Tompson na dočeku u Zagrebu.

Golac Krstajiću: Selektore, ne može se iz vrtića na fakultet

Iskusni srpski fudbalski stručnjak opleo po Krstajiću i „orlovima“!

Krstajić: Igrači zaslužili poštovanje; Tadić: Krivo mi je

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić, nakon eliminacije u grupnoj fazi Svjetskog prvenstva, izjavio je da je zadovoljan odnosom igrača prema dresu i igrama na sve tri utakmice u Rusiji.

Krstajić: Brazil velesila; Kolarov: Finale karijere

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić izjavio je večeras da od igrača na utakmici protiv Brazila traži samo da daju maksimum, dok je kapiten Aleksandar Kolarov poručio da je u pitanju finale njegove karijere.

FIFA: Postupak protiv Kokeze, Krstajića i Lihtštajnera

Disciplinska komisija Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) pokrenula je postupak protiv predsjednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze, selektora Mladena Krstajića i kapitena Švajcarske Stefana Lihtštajnera.

Najčitanije