Mladen Krstajić

Operisan selektor "orlova" Mladen Krstajić

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije i predsjednik Radnika iz Bijeljine, Mladen Krstajić jutros je operisan na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu.

Krstajić odlazi sa klupe Srbije, mijenja ga Piksi?

Prvi čovjek Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza planira da smjeni selektora reprezentacije Srbije Mladena Krstajića iako je završio na prvom mjestu grupe u C Ligi nacija, prenosi Informer.

Krstajić: Mnogi su sumnjali, a mi smo prvi

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da maksimalno ozbiljno shvata utakmicu protiv Litvanije u Beogradu za ovjeru prve pozicije u grupi C Lige nacija i dodao da je njegov tim potpuno zaslužio trenutnu situaciju.

Krstajić: Ne možeš da daš dva gola Liverpulu i odmah u reprezentaciju

Selektor Srbije, Mladen Krstajić upitan je na okupljanju reprezentacije Srbije i o Milanu Pavkovu, napadaču Zvezde koji je oduševio Evropu sa dva gola Liverpulu.

Krstajić pozvao Aleksića, povređeni Sergej i Fejsa

Fudbaler turske Malatije Danijel Aleksić dobio je poziv u reprezentaciju Srbije za utakmice protiv Crne Gore i Litvanije na kraju Lige nacija.

Krstajić za Crnu Goru i Litvaniju vratio Jovića i Fejsu

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić za utakmice protiv Crne Gore i Litvanije u Ligi nacija pozvao je napadača Ajntrahta Luku Jovića i vezistu Benfike Ljubomira Fejsu.

Krstajić nakon remija: Ne može vam Bog ugoditi

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić poslije remija 0:0 u Bukureštu kaže da je ekipa dominirala, ali da na kraju ipak može da bude nezadovoljna sa četira boda u ovoj akciji.

Krstajić: Možda je vrijeme da izvedem isti tim

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić i trenutni kapiten Dušan Tadić poručili su danas da je duel sa Rumunima izvjesno odlučujući za prvo mjesto u grupi i da su spremni za veliku borbu.

Krstajić pred Crnu Goru: Posebna utakmica, igraju dvije bratske zemlje

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra naveče u Podgorici igra protiv Crne Gore utakmicu trećeg kola Lige nacija. Za selektora "orlova" Mladena Krstajića, sutrašnji duel je kao i svaki drugi, ali ipak poručuje da je riječ o specifičnoj utakmici, jer se, kako je kazao, sastaju "bratske zemlje".

Srbija bez Kolarova i Matića u Ligi nacija

Fudbalska reprezentacija Srbije u predstojećim mečevima u Ligi nacija protiv Crne Gore i Rumunije igraće definitivno bez kapitena Aleksandra Kolarova, zamjenika Nemanje Matića, ali i bez Nenada Krstičića.

Najčitanije