Mladen Majkić

Protojerej stavrofor Mladen Majkić: Božić je najradosniji praznik u našim dušama

U današnje vrijeme neću reći da se Božić slavi drugačije, ali je možda drugačiji osjećaj u dušama i srcima ljudi, gdje se nekako sve više teži pokazati potreba šta ćemo jedni drugima darivati, nego kako ćemo praznik proslaviti i tu se na neki način zapostavlja suština, rekao je protojerej stavrofor Mladen Majkić, koji je sveštenik u prijedorskoj Crkvi Svete Trojice.

Nović, Majkićeva, Ivanić i Govedarica žele u delegate

BANJALUKA - Političkim partijama iz Republike Srpske danas ističe rok za predaju kandidatskih lista za izbore delegata u Vijeće naroda RS i Dom naroda parlamenta BiH, a već 5. decembra poslanici Narodne skupštine Republike Srpske trebalo bi da izaberu delegate koji će u naredne četiri godine zastupati interese naroda u pomenutim domovima.

Majkić: Odgovornost za poziv Pacoliju snose Crnadak i Ivanić

SARAJEVO - Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Dušanka Majkić smatra da odgovornost za poziv samozvanom ministru inostranih poslova lažne države Kosovo Bedžetu Pacoliju da dođe u Banjaluku snose ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak i član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić.

Arnaut svjedok u Bosićevoj prijavi protiv Majkićeve

SARAJEVO - Zajednička komisija za ljudska prava Parlamentarne skupštine BiH juče je prekinula razmatranje prijave Mladena Bosića (SDS), zamjenika predsjedavajućeg Predstavničkog doma BiH, protiv Dušanke Majkić (SNSD), poslanika u tom domu.

Ponovo odgođena sjednica o Bosićevoj prijavi protiv Majkićeve

SARAJEVO - Zajednička komisija za ljudska prava Parlamenta BiH danas je ponovo odgodila sjednicu na kojoj su izjave trebali dati Mladen Bosić, zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma BiH, i Dušanka Majkić, poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu BiH.

Odgođena rasprava o Bosićevoj prijavi protiv Majkićeve

SARAJEVO - Sjednica Zajedničke komisije za ljudska prava parlamenta BiH, zakazana za 15. jun, na kojoj je trebalo da bude razmatrana prijava za kršenje kodeksa koju je protiv poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Dušanke Majkić podnio zamjenik predsjedavajućeg ovog doma Mladen Bosić (SDS), odgođena je zbog nemogućnosti Majkićeve da prisustvuje sjednici.

Bosić i Majkićeva na saslušanju 15. juna

SARAJEVO - Zajednička komisija za ljudska prava Parlamenta BiH donijela je danas odluku da 15. juna 2017. godine u 10 sati sasluša Mladena Bosića, zamjenika predsjedavajućeg i Dušanku Majkić, poslanika, a zbog Bosićeve prijave da je Majkićeva prekršila kodeks izjavom u emisiji "Aspekt", u kojoj je tvrdila da je Bosić pobjedonosno u restoranu Parlamenta rekao "padoše akcize, neće biti sad penzija".

U srijedu o prijavi Bosića protiv Majkićeve

SARAJEVO - Zajednička komisija za ljudska prava parlamenta BiH raspravljaće u srijedu o prijavi Mladena Bosića (SDS), zamjenika predsjedavajućeg Predstavničkog doma BiH, protiv Dušanke Majkić (SNSD), poslanika u Predstavničkom domu BiH.

Mladen Bosić podnio prijavu protiv Dušanke Majkić

SARAJEVO - Mladen Bosić (SDS), zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH kazao je da je podnio prijavu protiv Dušanke Majkić "koja je u udarnom terminu RTRS-a izgovorila notornu laž usmejrenu protiv njegove ličnosti".

Najčitanije