Mladen Stojanović

Stojanović: "Orao" može da bude oslonac Vojsci Srbije

BIJELJINA - Direktor Vazduhoplovnog zavoda "Orao" Mladen Stojanović rekao je da je učešće na Sajmu naoružanja u Beogradu važno za ovo preduzeće radi predstavljanja, kao i da svom primarnom kupcu - Vojsci Srbije pruže uvjerenje da "Orao" može da im bude oslonac.

Čuvena banjalučka fontana uskoro u punom sjaju

Izgradnja replike čuvene banjalučke fontane iz Parka "Petar Kočić" je u toku i ona će uskoro krasiti park "Mladen Stojanović".

Park "Mladen Stojanović" dobija repliku fontane iz parka "Petar Kočić"

BANJALUKA - Fontana po uzoru na nekadašnju fontanu, koja je krasila park "Petar Kočić", kako je planirano, trebalo bi da bude građena u parku "Mladen Stojanović", potvrdili su iz Gradske uprave za "Nezavisne".

Policajci na konjima u parku Mladen Stojanović upozoravaju građane

BANJALUKA - Policajci na konjima danas su u parku Mladen Stojanović u Banjaluci upozoravali građane, koji su bili u većim grupama, da se raziđu zbog restrikcija koje su uvedene nakon širenja virusa korona.

Nova podloga za trim stazu u Parku Mladen Stojanović

​BANJALUKA - Podloga trim staze u Parku Mladen Stojanović biće uskoro obnovljena, u okviru održavanja sportsko – rekreativnih sadržaja na području grada, izjavio je Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove.

Na Banjalučanku pala grana drveta u parku, hitno prevezena u bolnicu

BANJALUKA - Mlađa žena povrijeđena je večeras usljed pada grane drveta u Parku Mladen Stojanović u Banjaluci.

Završen protest u Banjaluci, opozicija iznijela zahtjeve

BANJALUKA - U banjalučkom parku "Mladen Stojanović" večeras je održan protest kojeg su organizovali poslanici opozicije u NSRS

Internet stiže na Banj brdo i u park "Mladen Stojanović"

BANJALUKA - Pristupne tačke za besplatan bežični internet na Banj brdu i u parku "Mladen Stojanović" trebalo bi da budu uvedene tokom ove godine, potvrđeno je u Turističkoj organizaciji grada.

Počela izgradnja staze za trčanje u banjalučkom parku "Mladen Stojanović"

BANJALUKA - U banjalučkom parku "Mladen Stojanović" počela je izgradnja staze za trčanje, a ukupna vrijednost investicije izgradnje trim-staze je 61.000 KM, saopšteno je iz Gradske uprave.

"Nezavisne" u posjeti domu Mladena Stojanovića u Prijedoru: Čuvar sjećanja na legendu velikog srca

I rodi mi se sin Mladen 7. aprila 1896. godine, zabilježio je prota Simeon Stojanović dan kada mu se rodio najstariji sin, ljekar i narodni heroj, i lokalno gledano, u narodu najpoznatiji član ove porodice.

Najčitanije