Mladić

Detalji hapšenja Mladića: Jedan strah ga tjerao da se neprestano krije

BEOGRAD - Vladimir Vukčević je 13 godina bio srpski tužilac za ratne zločine, a u ekskluzivnoj ispovijesti za Kurir je otkrio da je jedan od najdramatičnijih trenutaka u njegovom životu bilo hapšenje nekadašnjeg generala VRS Ratka Mladića, koji je godinama izbjegavao svoje progonitelje, uz pomoć jataka i ljudi iz vojske.

Mladić iz Teslića poginuo sijekući šumu

TESLIĆ - Mladić čiji su inicijali R.Đ. (33) iz Teslića, smrtno je stradao radeći u šumi na sječi drveta u Gornjim Vijačanima opština Prnjavor.

Mladić pokušao da ubije djevojku, pa se objesio

KRALJEVO - U porodičnoj kuci u Pečenogu kod Kraljeva pronađeni su tijelo mladića i izbodena djevojka, koja je prebačena bolnicu, prenosi TV Pink.

U Hagu rasprava o zdravstvenom stanju Ratka Mladića

​HAG - Pred Međunarodnim mehanizmom za krivične sudove (MMKS) održana je statusna konferencija na suđenju Ratku Mladiću, bivšem komandantu Vojske Republike Srpske (VRS), na kojoj se raspravljalo o zdravstvenom stanju optuženog ali je taj dio konferencije bio zatvoren za javnost.

Na proljeće usmena rasprava o žalbama na Mladićevu presudu

HAG - Usmena rasprava o žalbama u procesu protiv nekadašnjeg načelnika Generalštaba Vojske Republike Srpske generala Ratka Mladića biće održana najranije idućeg proljeća, rečeno je u Hagu na statusnoj konferenciji Mehanizma, pravnog nasljednika Haškog tribunala.

Pretukao djevojku u Banjaluci

BANJALUKA - J.K. uhapšen je u Banjaluci zbog sumnje da je u noći sa subote na nedjelju ispred ugostiteljskog objekta pretukao djevojku, saznaju “Nezavisne”.

Mladić umro na proslavi drugovog rođendana u Brčkom

BRČKO - Dvadesettrogodišnji mladić S.R. iz Buzekare, sela u istočnom dijelu Brčko distrikta, sinoć je preminuo, najvjerovatnije usljed davljenja hranom.

Suvozač iz BMW-a podlegao nakon stravične nesreće u Visokom

VISOKO - Putnik u BMW-u njemačkih registarskih oznaka koji je sinoć učestvovao u teškoj saobraćajnoj nesreći u Visokom podlegao je tokom noći od teških tjelesnih povreda u Kantonalnoj bolnici Zenica.

Darko Mladić: Zdravstveno stanje generala i dalje loše

BEOGRAD - Zdravstveno stanje bivšeg načelnika Generalštaba Vojske Republike Srpske (VRS) generala Ratka Mladića je nepromijenjeno - i dalje je loše, a odbrana će na statusnoj konferenciji zakazanoj za 3. oktobar ponoviti zabrinutost zbog njegovog zdravlja i načina na koji je liječen, rekao je Srni njegov sin Darko Mladić.

Grafiti sa likom Ratka Mladića u Baru

BAR - Šablon grafiti sa likom Ratka Mladića pojavili su se na fasadama nekoliko zgrada u centru Bara.

Najčitanije