Mladić

Kršio mjere pa bježeći od policije pao sa četvrtog sprata

BERLIN - Mladić (22) u Njemačkoj zadobio je ozbiljne povrede nakon što je pao sa terase na četvrtom spratu, pokušavajuci da pobjegne od kazne zbog društvenog okupljanja kojim se krše restriktivne mjere, objavila je danas policija.

Osumnjičen da je na Instagramu vrebao djevojčice

SARAJEVO - Pripadnici Federalne uprave policije /FUP/ su pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva u Tuzli uhapsili muškarca iz Konjica čiji su inicijali D.K. /21/ koje se dovodi u vezu sa krivičnim djelom iskorištavanje djeteta ili maloljetnika radi pornografije.

Policajci spasili mladića, skinuli mu omču s vrata

BROD, DERVENTA - Dvadesetosmogodišnjaka iz Gradiške, koji je pokušao da se objesi u naselju Novo Selo, opština Brod, petorica policajca uspjela su ubijediti da odustane od tog stravičnog plana.

Darko Mladić: General dočekuje 78. rođendan uz junačko držanje

BEOGRAD - General Ratko Mladić svoj 78. rođendan dočekuje u haškom pritvoru uz junačko držanje, prati sve što se dešava u Republici Srpskoj, a porodica i prijatelji su mu već unaprijed čestitali, rekao je Srni njegov sin Darko Mladić.

Potvrđena optužnica Čamberu i Đurđeviću zbog ubistva mladića u Trnu

BANJALUKA- Protiv Dalibora Čambera (47) Okružni sud u Banjaluci potvrdio je optužnicu zbog ubistva Duška Savanovića (24) i ranjavanja Alekse Babića (22) te protiv Milana Đurđevića (43) zbog pomaganja poslije krivičnog djela.

Tijelo mladića pronađeno u Banjaluci

BANJALUKA - Dvadesetčetvorogodišnji muškarc u besvjesnom stanju pronađen je juče u mjestu Ducipolje u Banjaluci, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Preminuo sudija Apelacionog vijeća, moguće odlaganje presude Mladiću

Izricanje pravosnažne presude Ratku Mladiću, koje je sudski Mehanizam u Hagu planirao za maj, trebalo bi da bude odgođeno zato što je jedan sudija Apelacionog vijeća preminuo, navodi Beta.

Ubo vršnjaka nožem u srce, mladić preminuo

BEOGRAD - Osamnaestogodišnji mladić preminuo je u Gadžinom Hanu kada ga je vršnjak ubo nožem u srce.

Presude Mladiću, Simatoviću i Stanišiću u maju 2021.

HAG - Predsjednik Međunarodnog rezidualnog mehanizma za krivične sudove u Hagu, sudija Karmel Ađijus, izvijestio je Savjet bezbjednosti da se drugostepena presuda generalu Ratku Mladiću očekuje u maju sljedeće godine.

Agius: I pored pandemije, nastavak procesa Mladiću i Stanišiću

NJUJORK - Pandemija virusa korona poremetila je ranije usvojen raspored procesa u završnoj fazi, ali su u nastavku saslušanje po žalbi Ratka Mladića i završne riječi u dokaznom postupku u slučaju Jovice Stanišića i Frenkija Simatovića, izjavio je predsednik Mehanizma za međunarodne krivične sudove u Hagu, Karmel Agius.

Najčitanije