Mladić

Mladića udario grom, roditelji ga zatrpali zemljom i spasili mu život

J.S. (25) jučerašnju nedjelju će pamtiti do kraja života i to po nimalo ugodnoj situaciji.

Tijelo osamnaestogodišnjaka pronađeno u jezeru

SLAVONSKI BROD - Tijelo osamnaestogodišnjaka pronađeno je poslije višečasovne potrage u vještačkom jezeru u Oriovcu kod Slavonskog Broda.

Ađijus odbacio žalbu na neadekvatnu zdravstvenu njegu Mladića

BEOGRAD - Predsjednik Međunarodnog mehanizma za krivične sudove Karmel Ađijus odbacio je žalbu odbrane generala Ratka Mladića na neadekvatnu zdravstvenu njegu u haškom pritvoru, ali je ta žalba pred haškim Žalbenim vijećem i Međunarodnim komitetom crvenog krsta (MKCK) i njihov odgovor tek treba da stigne, rekao je Srni generalov sin Darko Mladić.

Ugroženo zdravstveno stanje Mladića, Dodik zatražio adekvatno liječenje generala

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je uputio pismo predsjedniku Međunarodnog rezidualnog mehanizma za krivične sudove, sudiji Karmelu Ađijusu i ambasadorima zemalja članica Savjeta bezbjednosti UN sa zahtjevom da se omogući adekvatno liječenje generala Ratka Mladića.

Dodik pisao Ađijusu da se Mladiću omogući adekvatno liječenje

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je uputio pismo predsjedniku Međunarodnog rezidualnog mehanizma za krivične sudove, sudiji Karmelu Ađijasu i ambasadorima zemalja članica Savjeta bezbjednosti UN sa zahtjevom da se omogući adekvatno liječenje generala Ratka Mladića.

Odbrana traži hitno prebacivanje Ratka Mladića u bolnicu

BEOGRAD - Tim odbrane generala Ratka Mladića zatražio je od predsjednika Mehanizma u Hagu Karmela Ađijusa da Mladića hitno prebace u bolnicu da bi se utvrdilo da li ima unutrašnje krvarenje, pošto Sekretarijat Mehanizma, koji je za to nadležan, nije reagovao na njihove apele.

Mladić još nije prebačen u bolnicu van haškog pritvora

BEOGRAD - Odbrana bivšeg načelnika Generalštaba vojske Vojske Republike Srpske generala Ratka Mladića tražila je da general bude prebačen u bolnicu u Hagu van haškog pritvora, kako bi dobio adekvatan medicinski tretman zbog stalnog pogoršanja zdravstvenog stanja, ali to se još nije desilo.

Darko Mladić: Stanje generala veoma lose

Zdravstveno stanje generala Ratka Mladića veoma je loše, a srpski ljekari su ubijeđeni da ima neko malo unutrašnje krvarenje koje traje već duže vremena i da je to razlog zašto je hemoglobin u padu i u "crvenoj zoni", rekao je za Srnu njegov sin Darko Mladić.

Petronijević: Porodici mora biti odobren uvid u Mladićevo stanje

BEOGRAD - Beogradski advokat Goran Petronijević rekao je da Mehanizam za međunarodne krivične tribunale u Hagu nema pravo da krije od porodice zdravstveno stanje generala Ratka Mladića.

Do daljeg odgođena žalbena konferencija u slučaju protiv Mladića

HAG - Međunarodni mehanizam za krivične sudove (MMKS) odgodio je danas do daljeg žalbenu konferenciju u slučaju protiv generala Ratka Mladića iz zabrinutosti zbog njegovog zdravstvenog stanja i zabrana putovanja uvedenih zbog pandemije virusa korona.

Najčitanije