Mladić

Ratko Mladić prebačen u bolnicu

HAG - General Ratko Mladić prebačen je iz zatvorske jedinice u haškom pritvoru u bolnicu, gdje će mu zbog pogoršane zdravstvene situacije biti urađeni specijalistički pregledi, rekao je Srni generalov sin Darko Mladić.

Mladić i djevojka povrijeđeni u saobraćajnoj nezgodi

SARAJEVO - U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas u naselju Podhrastovi u Sarajevu povrijeđene su dvije osobe.

Nestao mladić u Dunavu

BEOGRAD - Dvadesetogodišnji mladić nestao je juče u Dunavu u Novom Sadu, a potraga za njim i dalje je u toku, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u.

Mladić poginuo nakon pada sa traktora

OŠTRA LUKA- Devetnaestogodišnji mladić poginuo je sinoć u mjestu Usorci u Oštoj Luci kada je pao sa traktora, saznaju Nezavisne.

Mladićeva odbrana: Postoji rizik od moždanih i srčanih napada

HAG - Odbrana Ratka Mladića prvostepeno osuđenog na doživotni zatvor upozorila je danas međunarodni sud u Hagu da kod Mladića "postoji veliki rizik od novih moždanih i srčanih napada".

Mladić poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći

SREBRENIK - Jedna osoba smrtno je stradala u saobraćajnoj nesreći koja se noćas oko četiri sata dogodila u mjestu Ćehaje kod Srebrenika.

Mladić uhapšen zbog samozadovoljavanja pred djevojčicom

ŠAMAC - I.D. iz Pelagićeva uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo '' Zadovoljavanje polnih strasti pred djetetom '' .

Mladić i žena povrijeđeni u saobraćajnoj nezgodi

TUZLA - Dva lica su povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi na regionalnom putu Kalesija-Sapna u mjestu Gornja Kalesija, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Mladić pronađen mrtav u toaletu kafića

LESKOVAC - Leskovčanin star 29 godina pronađen je mrtav danas pijre podne u toaletu jednog od kafića u centru Leskovca, protvrđeno je u Policijskoj upravi Leskovac.

Mladića ubila prikolica dok je mijenjao gumu

Mlađi muškarac poginuo je danas na državnoj cesti između Polače i Knina kad je ga je prignječila prikolica dok je mijenjao gumu.

Najčitanije