Mladoženja

Najstariji mladoženja u RS imao 85 godina, a nevjesta 79

BANJALUKA - Najstariji mladoženja u Republici Srpskoj u prošloj godini imao je 85 godina, a nevjesta 79 godina.

Oženio se, nije platio svadbu pa pobjegao u Njemačku

Alen Kraina iz Kiseljaka napravio je veliku svadbu u svadbenom salonu "Shamballa" u kiseljačkom naselju Brnjaci, a potom s mladom pobjegao za Njemačku, ne plativši račun vlasniku salona

Najstariji mladoženja u RS ima 89 godina, mlada tri godine mlađa

BANJALUKA - U Republici Srpskoj (RS) je u prošloj godini broj sklopljenih brakova povećan za 6,5 posto u odnosu na 2016.

Urnebesan snimak iz Širokog Brijega: Svatovi zaboravili mladoženju

Društvenim mrežama dijeli se snimak sa svadbe u Širokom Brijegu, a na kojem se vidi kako mladoženja trči za kolonom automobila, odnosno za gostima na svom vjenčanju.

Najstariji mladoženja u Srpskoj 88, a mlada 76 godina

BANJALUKA - U Republici Srpskoj se u prosjeku na hiljadu stanovnika zaključuje pet novih brakova, podaci su Zavoda za statistiku RS.

Policajac iz Kotor Varoša spiskao pare od slatke pa prijavio krađu

KOTOR VAROŠ - Policajac S. Đ. (23) iz Kotor Varoša uhapšen je zbog sumnje da je lažno prijavio krađu oko 20.000 maraka koje je dobio na svojoj svadbi, saznaje "Glas Srpske".

Udala se pa prijetila mladoženji pištoljem

Kejt Elizabet Pričard (25) iz Tenesija navodno je svom novopečenom mužu na glavu prislonila pištolj kalibra devet milimetara i povukla okidač. Pištolj u tom trenutku nije bio napunjen, međutim Pričard je navodno poslije napunila pištolj i pucala u vazduh.

Mlada lancima vukla mladoženju do oltara

Vjenčanje je jedan od najljepših dana u životu svakog para, ali često nas rastuže ili razvesele scene koje vidimo na vjenčanjima širom svijeta.

Najčitanije