Mobilni telefon

Apple predstavio iPhone 12 i iPhone 12 mini

Kompanija Apple danas je predstavila najnoviji iPhone 12 koji podržava superbrzu 5G mrežu, prenosi Reuters.

Danas stiže Apple iPhone 12 i to u četiri varijante

​Kompanija Apple će danas u 19 sati predstaviti iPhone 12 u četiri varijante.

Sony Xperia 1 III će imati svjetliji displej i bolju selfi kameru

Nakon što su ovogodišnji Xperia 1 II i 5 II telefoni ozvaničeni, pažnja se usmjerava ka modelu Xperia 1 III koji se očekuje početkom naredne godine. Sada su se pojavili prvi izvještaji, koji navodno potiču od pouzdanog izvora.

Predstavljen Poco X3, sa većom baterijom i bez NFC podrške

Xiaomijeva podružnica POCO je ranije ovog meseca predstavila Poco X3 NFC, a sada je brend u Indiji objavio isti model telefona, ali bez NFC podrške i sa većom baterijom.

Rad s dokumentima na Androidu postao lakši

Korisnici G Suite-a sada će moći da uređuju, komentarišu i sarađuju na datotekama Microsoft Office-a na Android uređajima pomoću Google softvera za kancelarijsku produktivnost.

iPhone SE (2020) se sada sklapa u Indiji

Kompanija Apple se sve više okreće ka Indiji u naporima da raširi proizvodnju iPhone-a i obezbijedi modele za koje neće morati da se plaća taksa i naknade.

Google uskoro počinje prodaju telefona sa 5G mrežom

Američka kompanija "Google" saopštila je da će prvi modeli telefona sa 5G mrežom "Pixel 4a" i "Pixel" biti dostupni u prodaji na jesen po cijeni od 499 dolara.

Poslije Iphonea i Samsung možda dođe bez punjača

Izvještaji kažu da kompanija Apple možda neće uključiti punjač u kutije mobilnih telefona iPhone 12 i iPhone 12 Pro kasnije ove godine. Ta odluka je posljednjih dana žestoko kritikovana, ali sada izgleda da bi Samsung uskoro mogao da krene istim stopama.

OnePlus Nord će imati 48MP glavnu kameru sa OIS podrškom

Mobilni telefon OnePlus Nord će biti predstavljen 21. jula, a neke detalje otkrio je suosnivač brenda Karl Pei koji je u jednom intervjuu govorio o karakteristikama sistema kamera telefona.

Plavo svjetlo s ekrana loše utiče na kožu

Znate li da plavo svjetlo na mobilnim telefonima uništava vaš ten?

Najčitanije