Mobilni telefoni

iPhone sa funkcijom izbacivanja vode možda postane realnost

Kompanija Apple razmišlja o uvođenju funkcije izbacivanja vode iz svojih telefona.

"Apple" upozorio pljačkaše koji su krali "ajfone": Pratimo vas

Kompanija "Apple" upozorila je pljačkaše koji su tokom nereda u Sjedinjenim Američkim Državama iz njenih prodavnica odnijeli mobilne telefone tipa "ajfon" da su ti uređaji praćeni elektronskim putem i da moraju biti vraćeni.

Evropa odlučila: Od jula isti punjač za sve telefone

Ogromnom većinom glasova Evropski parlament je izglasao prijedlog da svi mobilni telefoni ubuduće koriste isti uređaj za punjenje.

Osumnjičen da je ukrao mobilni telefon

BRATUNAC - Bratunačka policija identifikovala je lice čiji su inicijali S.D. iz ovog mjesta koje je osumnjičeno da je ukralo skupocjeni mobilni telefon i oštećenom nanijelo materijalnu štetu od 1.000 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Aplikacija koja brine ako pretjerate s upotrebom mobilnog telefona

Kako bi korisnicima omogućio uvid u vrijeme koje provedu na mobilnom telefonu Google je izbacio aplikaciju Digital Wellbeing koja prema potrebi može i da onemogućiti pokretanje aplikacija.

Mobilni telefoni više služe za fotografisanje nego razgovor

Mobilni telefoni češće služe za fotografisanje, nego za obavljanje razgovora, pokazalo je istraživanje kompanije "LG Electronics".

Koji telefoni najviše gube na vrijednosti?

Postoji velika šansa da ste prilično svjesni činjenice da nikada nećete dobiti visoku prodajnu cijenu za telefon koji ste skupo platili prije svega nekoliko mjeseci, nedjelja, pa čak i dana.

Zaplijenjeni mobilni telefoni vrijedni pola miliona KM

SARAJEVO - Službenici Uprave za indirektno oporezivanje BiH iz regionalnog centra Sarajevo zbog nezakonite prodaje oduzeli su 1.700 mobilnih telefona marke "LG", tržišne vrijednosti 500.000 KM.

Globalna isporuka mobilnih telefona premašiće 1.5 milijardi u 2018.

Očekuje se da globalna isporuka mobilnih telefona zabilježi rast od 5% na godišnjem nivou, dostižući brojku od 1.43 milijarde uređaja u 2017. godini i porasti dodatnih 4.8% čime će preći magični broj od 1.5 milijardi uređaja, tvrde dobro obaviješteni izvori Digitimes-a.

Najčitanije