Moda

Zašto (ne) treba da nosite kravatu?

Simbol poslovnog stila i odjevanja za kancelariju jeste klasično odjelo. A u "trci pacova" kažu da bolje odjelo dovodi do unapređenja.

Budite stajliš i na minusu

Kada je zimski period i temperatura na živi dostigne debeli minus, odijevanje može biti veliki izazov. Ipak, moguće je ovladati osnovnim pravilima slojevitog odijevanja, tako da vaše zimske kombinacije budu trendi, šik i veoma tople. Ne dozvolite hladnom vremenu da utiče na vaš stil jer uz jednostavne aksesoare i basic komade možete postići slojevit, ultimativni look, koji garantuje udobnost i toplotu.

Kako muškarac treba vezati šal?

Ako ste se odlučili poboljšati ili upotpuniti vaš stil, šal je odličan izbor za vas. On može puno toga vizualno napraviti vašoj kombinaciji, stoga uz odgovarajuću boju i vrstu materijala od kojeg je napravljen ključno je i znati kako ga vezati.

Ovako izgleda omiljeni komad nakita za 2018. godinu

Ako ste u potrazi za bezvremenskim komadom nakita koji možete svakodnevno da nosite, onda je to ogrlica s privjeskom u obliku slova.

Odjevne kombinacije koje obaraju s nogu: 10 modnih momenata koji su obilježili 2018.

Retrospektiva 10 najznačajnijih fashion trenutaka kojima smo svjedočili ove godine, počevši od dizajnerskih kreacija na teniskim terenima, pa sve do najluđih stilskih bravura koje su se mogle vidjeti na javnim pojavljivanjima svjetskih zvijezda.

Zašto kupujemo odjeću koju nikad ne nosimo

Kit Jarov, psiholog, koji se bavi psihologijom konzumerizma, otkrila je tri najveća razloga zašto svi imamo bar jedan komad odjeće koji nikad ne nosimo te zašto uopšte kupujemo takve stvari.

Tri boje koje će dominirati novom zimskom sezonom

Kada su moda i kombinovanje outfit-a u pitanju, boje igraju presudnu ulogu. Dobra kombinacija boja svaki vaš look stilski će podići na viši nivo.

Obucite se da impresionirate žene

Svaki muškarac voli da impresionira sa svojom pojavom bez obzira da li je na poslovnom sastanku ili u noćnom klubu. Svi volimo da mislimo da se drugi ljudi dive našem stilu, a posebno nam prijaju komplimenti na račun našeg izgleda.

Traperice se vraćaju na velika vrata

Farmerke su jedan od neizostavnih komada koje svi imamo u svom ormaru. No, sve je izglednije da se era uskih farmerki bliži svom kraju i da opet na modnu scenu stupaju nekad izuzetno popularne traperice.

Košulje i bluze klasika svake kombinacije

Brojimo posljednje ljetne dane, a upravo oni su savršeno vrijeme za kreiranje garderobe za jesenju sezonu.

Najčitanije