Moda

Novi trendovi vjenčanica za proljeće 2020.

​Iako klasična bijela haljina nikada neće izaći iz mode, vjenčanice postaju sve smjelije i otkačenije. A inspiracija je bezbroj.

Muška duga kosa se vraća u modu

I muške frizure, kao i moda, prošle su kroz evolutivni proces, pa u 2019. godini možemo da očekujemo povratak stilova iz šezdesetih, sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog vijeka, ali prilagođenih 21. vijeku.

Modne stavke koje otkrivaju dosta o vašoj ličnosti

Ono što nosimo osim praktične i estetske strane (zimi da nas grije, a za nama da se okreću), oslikava i našu ličnost, a kada kažemo ličnost onda ne mislimo samo na osobine, nego i na navike, raspoloženje, ljubavni život.

Šta je muškarac bez dobre košulje

Nepisano je pravilo da u ormaru svakog muškarca starijeg od 21 godinu treba biti barem nekoliko košulja koje nose.

Zašto (ne) treba da nosite kravatu?

Simbol poslovnog stila i odjevanja za kancelariju jeste klasično odjelo. A u "trci pacova" kažu da bolje odjelo dovodi do unapređenja.

Budite stajliš i na minusu

Kada je zimski period i temperatura na živi dostigne debeli minus, odijevanje može biti veliki izazov. Ipak, moguće je ovladati osnovnim pravilima slojevitog odijevanja, tako da vaše zimske kombinacije budu trendi, šik i veoma tople. Ne dozvolite hladnom vremenu da utiče na vaš stil jer uz jednostavne aksesoare i basic komade možete postići slojevit, ultimativni look, koji garantuje udobnost i toplotu.

Kako muškarac treba vezati šal?

Ako ste se odlučili poboljšati ili upotpuniti vaš stil, šal je odličan izbor za vas. On može puno toga vizualno napraviti vašoj kombinaciji, stoga uz odgovarajuću boju i vrstu materijala od kojeg je napravljen ključno je i znati kako ga vezati.

Ovako izgleda omiljeni komad nakita za 2018. godinu

Ako ste u potrazi za bezvremenskim komadom nakita koji možete svakodnevno da nosite, onda je to ogrlica s privjeskom u obliku slova.

Odjevne kombinacije koje obaraju s nogu: 10 modnih momenata koji su obilježili 2018.

Retrospektiva 10 najznačajnijih fashion trenutaka kojima smo svjedočili ove godine, počevši od dizajnerskih kreacija na teniskim terenima, pa sve do najluđih stilskih bravura koje su se mogle vidjeti na javnim pojavljivanjima svjetskih zvijezda.

Najčitanije