Modriča

Fiat pronađen 40 minuta nakon prijavljene krađe

MODRIČA- Policiji u Modriči juče je oko 7,20 časova prijavljeno da je sa parkinga ukraden automobil fiat skudo, a policija ga je već oko 8 časova istog dana pronašla.

SNSD uvjeren u veliku pobjedu u Modriči

MODRIČA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik uvjeren je u veliku pobjedu u Modriči na lokalnim izborima 15. novembra i da će se nastaviti realizacija važnih projekata na tom prostoru, poput izgradnje Koridora "5c".

Rafinerija ulja Modriča donirala opremu za SC "Jovan Cvijić"

Predstavnici Rafinerije ulja Modriča a.d. Modriča uručili su Srednjoškolskom centru "Jovan Cvijić" donaciju u vidu elektro-energetske opreme za opremanje kabineta elektrotehnike, a u cilju poboljšanja kvaliteta izvođenja nastave i stečenog upotrebnog znanja za učenike.

Policija spriječila ženu da skoči sa mosta u Modriči

MODRIČA – Policija u Modriči spriječila je noćas jednu ženu da skoči sa Starog mosta na rijeci Bosni u Modriči, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Prijavljen da je pravio lažne naloge na Facebooku i varao građane

MODRIČA – Policija u Modriči podnijela je izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini protiv S.P. iz ove opštine zbog sumnje da je pravio lažne naloge na Facebooku u cilju sticanja protivpravne imovinske koristi.

U Modriči ukradeno 10 laptopa i 15 telefona, trojica uhapšena

MODRIČA, ODŽAK - Policajci iz Modriče, u saradnji sa kolegama iz Odžaka, uhapsili su trojicu muškaraca iz Odžaka, osumnjičenih da su usred noći upali u jednu modričku trgovinu te ukrali, između ostalog, 15 mobilnih telefona, te 10 laptopa.

Poginuo u prevrtanju traktora

MODRIČA - B.J. sa područja opštine Modriča smrtno je stradao prilikom prevrtanja traktora na zemljišnoj parceli u mjestu Koprivna, na području ove opštine, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Mara Milošević kandidat SNSD-a za načelnika Modriče

MODRIČA - Opštinski odbor SNSD Modriča danas je jednoglasno donio odluku o kandidovanju Mare Milošević za načelnika ove opštine.

Jovica Radulović kandidat SDS-a za načelnika Modriče

MODRIČA - Jovica Radulović, advokat iz Modriče, biće kandidat Srpske demokratske stranke (SDS) za načelnika opštine Modriča na predstojećim lokalnim izborima, saopšteno je danas na pres konferenciji koja je održana u Modriči.

Nestala žena iz Modriče

DOBOJ - Policijski službenici Policijske uprave Doboj preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju pronalaska Ljubice Кojić (43) sa područja opštine Modriča, koja se 5. avgusta udaljila od porodične kuće i od tad joj se gubi trag.

Najčitanije