Modriča

Radnici upali u kanalizaciju, jedan poginuo

MODRIČA - Modričanin Slobodan T. (33) poginuo je, a dvojica njegovih kolega su povrijeđeni kada su danas prilikom radova na održavanju kanalizacije upali u fekalnu prepusnu stanicu koja se nalazi na dubini od oko osam metara.

Dvije osobe povrijeđene u požaru u Modriči

MODRIČA - M.S. i LJ.M. povrijeđeni su u požaru u mjestu Vranja, opština Modriča, u utorak naveče, a veća materijalna šteta nastala je na ljetnikovcu i kući, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Uhapšen osumnjičeni za krađu predmeta vrijednih 4.500 KM

Modriča - Policajci iz Modriče u saradnji sa odjeljenjem PU Vukosavlje u subotu su identifikovali A.B. iz Vukosavlja, za koje postoji osnov sumnje da je u toku noći izvršilo krađu.

Iz kuće ukradeni novac i nakit

PETROVO - Policijskoj stanici Petrovo prijavljeno je da je na području ove opštine izvršena provala u kuću vlasništva Z.S. odakle je ukraden novac i nakit, navedeno je u saopštenju Policijske uprave Doboj.

Najavljena sanacija štete prouzrokovane poplavama u Modriči

MODRIČA, PRIJEDOR - Jako nevrijeme praćeno snažnim pljuskovima i grmljavinom pogodilo je u petak i subotu Republiku Srpsku, a najteže je prošla opština Modriča, u kojoj je ogromna količina vode pala na uže gradsko jezgro i izazvala poplave u ulicama, te narednih dana slijedi sanacija štete.

Nevrijeme zahvatilo Modriču, vatrogasci zatrpani pozivima

MODRIČA - Zbog kiše i pljuska koji je danas popodne zahvatio Modriču, došlo je do poplave u ulici Solunskih boraca.

Profesionalne vještine na ispitu u Rafineriji ulja Modriča

U cilju usavršavanja profesionalnih i dostizanju prestižnih vještina radnika, povećanja motivacije i razvoja znanja, sprovedena je prva etapa konkursa "Najbolji u struci" u Rafineriji ulja Modriča.

Iz mercedesa ukradeni novac i dokumenti

MODRIČA - Iz mercedesa u vlasništvu U.M., parkiranog u dvorištu porodične kuće u Modriči, ukradeni su novac i lična dokumenta, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Pucao na trgovinu

MODRIČA - Modrička policija identifikovala je Dragoljuba S. (29) i Narsida DŽ. (32) iz tog mjesta nakon što je u ponedjeljak ispaljen metak na prodavnicu u mjestu Tolisa.

Preminuo biciklista povrijeđen u saobraćajnoj nesreći

MODRIČA - Biciklista D.K. sa područja Modriče preminuo je u dobojskoj bolnici u koju je prevezen nakon saobraćajne nezgode, koja se dogodila u subotu u mjestu Kladari Donji, saopšteno je iz PU Doboj.

Najčitanije