Modriča

Radnik pao sa bandere, prevezen u bolnicu

DOBOJ - N.N. iz Modriče je povrijeđen prilikom pada sa bandere tokom obavljanja radnih obaveza na područuju ove opštine, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Ostavio upaljen auto u Modriči, lopov sjeo i odvezao se

DOBOJ - Nepoznato lice ukralo je automobil škoda koji je, prema prijavi vlasnika, bio otključan i sa motorom u pogonu na Trgu Jovana Raškovića u Modriči, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Položeno cvijeće na spomen-obilježje Milanu Jeliću

MODRIČA - Predstavnici institucija Republike Srpske položili su danas u Modriči cvijeće na spomen-obilježje bivšem predsjedniku Srpske Milanu Jeliću, povodom 9. januara, Dana Republike.

Dvoje povrijeđenih u nezgodi u Modriči

DOBOJ - Jedno lice teže je povrijeđeno, a jedno lakše u sabraćajnoj nezgodi koja se jutros dogodila na magistralnom putu Modriča-Šamac, rečeno je iz Policijske uprave Doboj.

Saobraćajna nezgoda na izlazu iz Modriče

BANJALUKA - U večerašnjoj saboraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Modriča-Šamac, na izlazu iz Modriče, pričinjena je materijalna šteta, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Doboj.

Zbog nezgode potpuno obustavljen saobraćaj na izlazu iz Modriče

BANJALUKA - Saobraćaj je potpuno obustavljen, zbog saobraćajne nezgode, na magistralnom putu Modriča-Šamac, na izlazu iz Modriče, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Heroin i opremu za drogiranje pronašli u rutinskoj kontroli

MODRIČA- Prilikom kontrole forda kojim je upravljao A.M. iz Doboja policija je u mjestu Jakešnica u Modriči u utorak na mjestu suvozača uočila Jelenu B. iz tog grada pod vidnim uticajem narkotika te je kod nje pronašla heroin, šprice i igle kao i izgorjelu metalnu kašiku u kojoj je pripremala drogu za konzumiranje.

U prtljažniku mercedesa pronađeno oko 280 kg rezanog duvana

MODRIĆA – Dvadeset osam paketa sa rezanim duvanom, ukupne težine od oko 280 kg, pronađeno je u ponedjeljak u prtljažniku mercedesa na području Modriče.

Sa dizalice ukrali elektro-motor vrijedan 450 KM

MODRIČA - Policija je u Modriči pronašla V.Đ. i Ž.S, koji se sumnjiče da su sa dizalice ukrali elektro-motor sa sklopkom i produžnim kablom, čija je vrijednost oko 450 KM.

Djevojčicu povrijeđenu kod Modriče prebacuju na UKC RS

DOBOJ - Djevojčica iz Bijeljine teško je povrijeđena u sudaru dva vozila na magistralnom putu Modriča-Doboj, u mjestu Dugo Polje, a njeno stanje je stabilno, nakon hirurškog zahvata, rečeno je Srni u dobojskoj Bolnici "Sveti apostol Luka".

Najčitanije