Modriča

U požaru u garaži izgorjeli automobil i mašine

MODRIČA – Automobil volksfagen polo u potpunosti je izgorio u požaru koji je izbio u noći sa subote na nedjelju u jednoj garaži u Modriči, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Eksplozija u Modriči, moguća meta bankomat

MODRIČA - Noćas ili u ranim jutarnjim časovima došlo je do eksplozije na ulazu u Tržni centar "Bingo" u Modriči.

Taksista spriječio samoubistvo žene

MODRIČA - Taksista P.S. iz Modriče juče je spriječio P.M. u pokušaju samoubistva nakon što ju je prevezao do Ulice Riste Mikičića u tom gradu, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Tri osobe povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi, jedna teže

MODRIČA - U saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Modriča - Šamac povrijeđeni su D.P. i O.K., dok je teže povrede zadobio suvozač D.S. iz Odžaka, FBiH, saopšteno je iz PU Modriča.

Skupština Modriče: Djecu poginulih boraca nisu imenovali u upravne odbore

MODRIČA - Prijedlog Jovice Radulovića, načelnika Modiče, da za članove upravnih odbora javnih ustanova Turistička organizacija, Centar za socijalni rad i Apoteka Modriča imenuje obrazovane kandidate iz porodica poginulih boraca skupštinska većina je odbila.

Optužen da je ubio vlasnika kafića

MODRIČA - Perica Simčević (29) iz Šamca optužen je da je hicem iz pištolja ubio Marka Radoša, vlasnika modričkog kafića "Colosseum".

Fiat pronađen 40 minuta nakon prijavljene krađe

MODRIČA- Policiji u Modriči juče je oko 7,20 časova prijavljeno da je sa parkinga ukraden automobil fiat skudo, a policija ga je već oko 8 časova istog dana pronašla.

SNSD uvjeren u veliku pobjedu u Modriči

MODRIČA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik uvjeren je u veliku pobjedu u Modriči na lokalnim izborima 15. novembra i da će se nastaviti realizacija važnih projekata na tom prostoru, poput izgradnje Koridora "5c".

Rafinerija ulja Modriča donirala opremu za SC "Jovan Cvijić"

Predstavnici Rafinerije ulja Modriča a.d. Modriča uručili su Srednjoškolskom centru "Jovan Cvijić" donaciju u vidu elektro-energetske opreme za opremanje kabineta elektrotehnike, a u cilju poboljšanja kvaliteta izvođenja nastave i stečenog upotrebnog znanja za učenike.

Policija spriječila ženu da skoči sa mosta u Modriči

MODRIČA – Policija u Modriči spriječila je noćas jednu ženu da skoči sa Starog mosta na rijeci Bosni u Modriči, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Najčitanije