Modriča

U Modriči ukradeno 10 laptopa i 15 telefona, trojica uhapšena

MODRIČA, ODŽAK - Policajci iz Modriče, u saradnji sa kolegama iz Odžaka, uhapsili su trojicu muškaraca iz Odžaka, osumnjičenih da su usred noći upali u jednu modričku trgovinu te ukrali, između ostalog, 15 mobilnih telefona, te 10 laptopa.

Poginuo u prevrtanju traktora

MODRIČA - B.J. sa područja opštine Modriča smrtno je stradao prilikom prevrtanja traktora na zemljišnoj parceli u mjestu Koprivna, na području ove opštine, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Mara Milošević kandidat SNSD-a za načelnika Modriče

MODRIČA - Opštinski odbor SNSD Modriča danas je jednoglasno donio odluku o kandidovanju Mare Milošević za načelnika ove opštine.

Jovica Radulović kandidat SDS-a za načelnika Modriče

MODRIČA - Jovica Radulović, advokat iz Modriče, biće kandidat Srpske demokratske stranke (SDS) za načelnika opštine Modriča na predstojećim lokalnim izborima, saopšteno je danas na pres konferenciji koja je održana u Modriči.

Nestala žena iz Modriče

DOBOJ - Policijski službenici Policijske uprave Doboj preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju pronalaska Ljubice Кojić (43) sa područja opštine Modriča, koja se 5. avgusta udaljila od porodične kuće i od tad joj se gubi trag.

Osumnjičen da je kompjuterskom prevarom pribavio oko 200.000 KM

BANJALUKA - Osoba čiji su inicijali S.P. iz Modriče uhapšena je u operativnoj akciji kodnog naziva "Mreža" s ciljem rasvjetljavanja krivičnih djela kompjuterska prevara, kojom je nezakonito pribavio oko 200.000 KM, koliko je do sada otkriveno.

Vlasnik kafića u Modriči ubijen dok je razvađao grupu mladića

MODRIČA - Marko Radoš, vlasnik modričkog kafića "Colosseum", nastradao je u noći između petka i subote kada je pogođen metkom u grudi dok je razvađao grupu mladića prilikom tuče, a zbog njegovog ubistva uhapšen je Perica Simčević iz Šamca, saznaju "Nezavisne".

Pucnjava u kafiću u Modriči kobna po vlasnika

MODRIČA - Marko Radoš, vlasnik kafića “Koleseum” koji se nalazi na Trgu Milana Jelića u Modriči smrtno je stradao nakon tuče i pucnjave koja se dogodila u ovom lokalu , saznaju “Nezavisne”.

U toku je akcija Optimalna kombinacija

Trajanje, dugovječnost i ispravan rad motora vozila u velikoj mjeri zavisi od pravilnog podmazivanja. Sa standardnim motornim uljem tokom gradske vožnje ili prilikom pokretanja motora, vozilo troši otprilike 40% energije zbog trenja u motoru.

Uhapšen pijani vozač u Modriči

DOBOJ - Modrička policija uhapsila je vozača N.D. iz ove opštine kod koga je utvrđeno prisustvo 2,46 promila alkohola u organizmu.

Najčitanije