Modriča

U Modriči i Derventi uhapšena dva pijana vozača

DOBOJ - Policija iz Modriče i Dervente uhapsila je po jedna osoba zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Nakon pucnjave Modričaninu oduzet arsenal oružja

DOBOJ - Modrička policija oduzela je automatsku pušku iz koje je osoba K.A. iz Modriče pucala na porodičnu kuću osobe N.D., usljed čega je pričinjena šteta na objektu, saopšteno je danas dobojske Policijske uprave.

Policajci spriječili samoubistvo u Modriči

DOBOJ - Pripadnici modričke policije spriječili su samoubistvo lica čiji su inicijali N.B. iz ove opštine, koje su uočili da ulazi u vodu u koritu rijeke Bosne u mjestu Garevac.

Palio nisko rastinje pa zadobio povrede

DOBOJ – A.S. sa područja Modriče povrijeđen je juče tokom paljenja niskog rastinja na zemljišnoj parceli koja je u njegovom vlasništvu.

Iz kafane otišao do traktora po pušku pa prijetio gostima

MODRIČA - Protiv Nenada B. (39) iz Modriče nadležnom tužilaštvu policija će dostaviti izvještaj nakon što je prijavljen da je u noći između nedjelje i ponedjeljka u dva navrata puškom prijetio prisutnima ispred modričke kafane u mjestu Dugo Polje.

Uhapšen jer je prijetio vatrenim oružjem u kafani

DOBOJ - B.N. uhapšen je zbog sumnje da je u dva navrata prijetio vatrenim oružjem gostima u ugostiteljskom objektu na području opštine Modriča, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Pijani vozači uhapšeni u Modriči i Tesliću

DOBOJ - Pripadnici Policijske uprave Doboj u Modriči i Tesliću uhapsili su dva vozača koja su upravljala vozilima u alkoholisanom stanju, saopšteno je iz ove uprave.

Holanđanin uhapšen u Modriči

MODRIČA - Pripadnici SIPA uhapsili su danas u Modriči državljanina Holandije Kornelisa Marinus van Velzena u okviru akcije "Madagaskar", javljaju mediji.

Radnik pao sa bandere, prevezen u bolnicu

DOBOJ - N.N. iz Modriče je povrijeđen prilikom pada sa bandere tokom obavljanja radnih obaveza na područuju ove opštine, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Ostavio upaljen auto u Modriči, lopov sjeo i odvezao se

DOBOJ - Nepoznato lice ukralo je automobil škoda koji je, prema prijavi vlasnika, bio otključan i sa motorom u pogonu na Trgu Jovana Raškovića u Modriči, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Najčitanije