Modriča

Vozač poginuo u prevrtanju traktora, među povrijeđenima i maloljetnik

MODRIČA - Vozač traktora je poginuo, a dvije osobe, uključujući i jednu maloljetnu, povrijeđene su kada se ta radna mašina prevrnula na lokalnom putu u mjestu Vranjak u opštini Modriča.

Rafinerija ulja Modriča obilježila Svjetski dan zaštite na radu

Povodom Svjetskog dana zaštite i zdravlja na radu koji se obilježava 28. aprila, Rafinerija ulja Modriča organizovala je predavanje za članice NESTRO grupacije s ciljem razvoja efikasne bezbjednosti na radnom mjestu, kao ključnog pokazatelja dobrog poslovnog upravljanja i društvene odgovornosti sve u cilju da se ukaže koliko je radno mjesto sa svojim karakteristika važno za očuvanje fizičkog i mentalnog zdravlja svakog radnika.

Vratilo se 11 jagnjadi čiju je krađu prijavio vlasnik

DOBOJ - Jedanaestoro jagnjadi, za koje je prijavljena krađa, vratilo se vlasniku u Modriči, rečeno je Srni iz Policijske uprave u Doboju.

Rafinerija ulja Modriča mijenja mazut ekološki prihvatljivijim energentom

Rafinerija ulja Modriča pustila je u probni rad novu kotlovnicu, u kojoj se kao energent umjesto mazuta koristi komprimovani prirodni gas.

Otvorena sedmodnevna izložba "Mir sa ženskim licem"

MODRIČA - U Modriči je večeras otvorena sedmodnevna izložba "Mir sa ženskim licem", koja je nastala 2013. godine kao rezultat saradnje istoimene inicijative i njemačkog Foruma civilne mirovne službe (Forum ZFD).

Iz kuće ukradeni pištolj, municija i dokument

MODRIČA - Policija u Modriči traga za osobom koja je iz kuće u vlasništvu P.A. iz Modriče, ukrala pištolj s pripadajućim mecima, novac i lični dokument.

Proizvodi Rafinerije ulja Modriča na sajmu u Egiptu

Rafinerija ulja Modriča predstavila je asortiman svojih proizvoda na jednoj od najvećih sajamskih manifestacija na području sjeverne Afrike.

Uhapšen pijani vozač u Modriči

​DOBOJ - Policija je u Modriči uhapsila vozača iz ove opštine P.K., kod kojeg je utvrđeno 2,07 g/kg alkohola u krvi.

U Modriči pucao u vazduh iz automatske puške

MODRIČA - Osoba I.S. iz Modriče ispalila je jedan metak u vazduh iz automatske puške nakon čega su policajci Policijske stanice Modriča oduzeli pušku", saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Rafinerija ulja Modriča predstavila svoje proizvode na sajmu "Automechanic" u Libiji

"Rafinerija ulja Modriča" predstavila je asortiman svojih proizvoda na nedavno održanom sajmu "Automechanic", u gradu Misrata u Libiji.

Borac gostuje ekipi Alfa Modiče u Kupu Srpske

Fudbaleri Borca gostuju Alfa Modriči u utakmici osmine finala fudbalskog Kupa Republike Srpske.

Vozio sa više od dva promila

DOBOJ - Policija u Modriči uhapsila je vozača čiji su inicijali D.P. koji je imao 2,39 promila alkohola u krvi.

Radnici upali u kanalizaciju, jedan poginuo

MODRIČA - Modričanin Slobodan T. (33) poginuo je, a dvojica njegovih kolega su povrijeđeni kada su danas prilikom radova na održavanju kanalizacije upali u fekalnu prepusnu stanicu koja se nalazi na dubini od oko osam metara.

Dvije osobe povrijeđene u požaru u Modriči

MODRIČA - M.S. i LJ.M. povrijeđeni su u požaru u mjestu Vranja, opština Modriča, u utorak naveče, a veća materijalna šteta nastala je na ljetnikovcu i kući, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Uhapšen osumnjičeni za krađu predmeta vrijednih 4.500 KM

Modriča - Policajci iz Modriče u saradnji sa odjeljenjem PU Vukosavlje u subotu su identifikovali A.B. iz Vukosavlja, za koje postoji osnov sumnje da je u toku noći izvršilo krađu.

Najčitanije