Momčilo Bajagić Bajaga

Hrvatski veterani: Ne želimo Bajagu na Danima piva u Sisku

ZAGREB - Udruženja ratnih veterana u Sisačko-moslovačkoj županiji smatraju "neprimjerenim i neumjesnim" da Momčilo Bajagić Bajaga 15. septembra održi koncert povodom Dana piva u Sisku, prenosi danas portal 24sata.hr.

Linta: Ispada da se Bajaga slaže sa tezom hrvatskih branitelja

BEOGRAD - Momčilo Bajagić Bajaga, čiji je koncert u Karlovcu nedavno otkazan na zahtjev dijela udruženja hrvatskih ratnih veterana, izjavio je da razumije njihovo nezadovoljstvo, ali da on za to nije kriv, a predsjednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta mu je danas zamjerio na takvom stavu.

Bajaga ipak nastupio u Hrvatskoj

VARAŽDIN - Koncertom Momčila Bajagića-Bajage i benda "Instruktori" na pozornici ispod bedema Starog grada u Varaždinu, završen je prvi dan jubilarnog 20. Špancirfesta.

Bajaga: Muzika je takav posao, dok možeš stajati, možeš i svirati

Nema penzije u muzici... Kada budem dosta stariji nego sada, sigurno neću svirati ovoliko koliko sviram sada, ali ću svirati“, poručio je u intervjuu za Večernji list popularni srpski muzičar Momčilo Bajagić Bajaga, koji će sa svojim bendom 11. avgusta nastupiti u pulskoj Areni.

Bajaga predstavio novi spot "Bilo bi lako"

Prateći spot za pjesmu "Bilo bi lako", jednu od devet sa svog 12. studijskog albuma, izdatog u aprilu za PGP RTS, kompozitor, tekstopisac, gitarista i pjevač Momčilo Bajagić Bajaga objavio je juče na zvaničnoj Youtube stranici.

Bajaga snima duet sa Merimom Njegomir

Momčilo Bajagić Bajaga odlučio je da snimi novu pjesmu, i to duetsku.

Bajaga i Instruktori pripremaju novi album

Bend "Bajaga i Instruktori" je, u posljednje vrijeme, koncertno manje aktivan, a Momčilo Bajagić Bajaga otkriva da je razlog tome priprema novog albuma.

Najčitanije