Momak

Bliznakinje imaju istog momka, žele ostati trudne u isto vrijeme

Najpoznatije identične bliznakinje na svijetu, Ana i Lusi iz Australije, bile su gošće u jednom jutarnjem programu, u kojem su priznale da, nakon što dijele istog momka, žele da zatrudne u isto vrijeme.

Momku kupila DNK test pa otkrila mračnu porodičnu tajnu

U želji da dugogodišnjem momku kupi savršen poklon za Božić, jedna djevojka jako je požalila. Naime, odlučila mu je pokloniti DNK test, a onda je na površinu isplivala mračna porodična tajna.

Strava u Argentini: Momku makazama odsjekla polni organ

Brenda Baratini (28) iz Kordobe u Argentini bila je bijesna na momka te mu je vrtnim makazama odsjekla penis. Brenda je ljubavnika Serhio Fernandez (42) napala 2017. godine.

Je li ženama važnija najbolja prijateljica ili momak?

Iako će možda biti šokantno za mnoge muškarce, ogroman broj žena dao je prednost svojoj najboljoj prijateljici u odnosu na svog partnera, pokazalo je novo istraživanje.

Bivšu maloljetnu djevojku ucjenjivao intimnim fotografijama

VELIKA KLADUŠA- Pripadnici Policijske stanice iz Velike Kladuše obavili su informativni razgovor s muškarcem M.J. (23) koji je osumnjičen da je putem Interneta i društvenih mreža objavljivao fotografije sedamnaestogodišnjakinje s kojom je bio u vezi, te joj slao SMS poruke prijetećeg sadržaja.

Najčitanije