Monika Karimanović

Počinje suđenje "Malčanskom berberinu", trebalo bi da bude javno

NIŠ - U Višem sudu u Nišu sutra treba da počne suđenje Ninoslavu Jovanoviću, poznatijem kao Malčanski berberin, koji je krajem prošle godine oteo i zlostavljao 12-godišnju djevojčicu M.K. iz sela Suvo Do.

Roditelji djevojčice prvi put oči u oči s Malčanskim berberinom

NIŠ - Počelo je pripremno ročište Ninoslavu Jovanoviću u javnosti poznatom kao Malčanski berberin, poslije pomjeranja od sat vremena, jer je optuženi zatražio izuzeće zamjenika tužioca.

Mala Monika puštena iz bolnice, konačno stigla kući

NIŠ - Mala Monika K. (12) iz okoline Niša, djevojčica koju je u zatočeništvu 10 dana držao Ninoslav Jovanović zvani Malčanski berberin, puštena je danas sa Dječje klinike niškog KC na kućno liječenje.

Stefanović: Policija neumorno traga za otmičarem

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da policija neumorno traga za Ninoslavom Jovanovićem koji je oteo djevojčicu Moniku Karimanović (12) i izrazio nadu da će uskoro biti pronađen.

Steže se obruč oko otmičara u njegovom rodnom selu

BEOGRAD - Potraga za osumnjičenim za otmicu dvanaestogodišnje Monike Karimanović, Ninoslavom Jovanovićem, od jutros je koncentrisana na njegovo rodno selo Malču kod Niša.

Radovanović: Monika stabilno, tim psihologa radi sa njom

NIŠ - Direktor Kliničkog centra Niš Zoran Radovanović kaže da je djevojčica Monika Karimanović u stabilnom stanju i da su joj sanirane lake tjelesne povrede koje je imala.

Ljekari: Monika ima lakše povrede i ogrebotine, potreban joj je mir

Monika je svesna, orijentisana i razgovara sa psihologom, rekao je direkor KC Niš doktor Zoran Radovanović novinarima okupljenim oko bolnice.

Ovo je vikendica u kojoj je pronađena Monika

NIš - Djevojčica Monika Karimanović pronađena je u napuštenoj vikendici bez vidljivih povreda.

Stefanović: Devojčica nije životno ugrožena, traga se za otmičarem

NIŠ - Monika Karimanović, oteta devojčica (12)koja je danas poslije podne pronađena u selu Pasjača, primljena je u Klinički centar u Nišu, rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i dodao da potraga neće stati dok ne bude pronađen Ninoslav Jovanović koji ju je oteo prije devet dana.

Djevojčicu pronašao mještanin, ovo su prve njene fotografije

Monika Karimanović (12) za kojom je proteklih 10 dana tragala cijela Srbija, pronađena je danas u Pasjači, u blizini Svrljiga, a prema najnovijim saznanjima ona će biti zadržana u bolnici.

Najčitanije