Monodrama

U Doboju odigrana monodrama "Derviš i smrt"

Amaterski glumac Miloš Miličević iz Doboja odigrao je večeras u ovom gradu monodramu "Derviš i smrt".

Glumac Rajko Vuković: Poemama Matije Bećkovića privukao me jezik

BANJALUKA - Glumac Rajko Vuković izveo u srijedu uveče u Vijećnici Kulturnog centra Banski dvor monodramu "Bog" prema tekstu Matije Bećkovića.

Milan Dimić izveo monodramu "Ima neka tajna veza"

​BANJALUKA - Glumac Milan Dimić izveo je monodramu "Ima neka tajna veza", koja je njegov autorski projekt i koju je posvetio pjesniku Dušku Trifunoviću, u Velikoj koncertnoj sali Kulturnog centra Banski dvor u Banjaluci, u utorak uveče.

Monodrama Mie Begović 27. juna u gradu na Vrbasu

BANJALUKA - Nakon pauze od tri mjeseca, 27. juna u ljetnoj bašti hotela "Jelena" biće odigrana prva pozorišna predstava u Banjaluci, a riječ je o monodrami "Sve što sam prešutjela" poznate hrvatske glumice Mie Begović. Begovićeva u grad na Vrbasu stiže na poziv agencije "Venturo", koja iza sebe ima nekoliko uspješnih organizacija poznatih pozorišnih komada.

Monodrama "Priznaj druže stari" sutra u Novom Gradu

NOVI GRAD - Monodrama "Priznaj druže stari" Srećka Marčete iz Novog Grada sutra će biti izvedena u novogradskom bioskopu.

Odigrana monodrama "Ima neka tajna veza"

PALE - Glumac Milan Dimić izveo je večeras na Palama monodramu "Ima neka tajna veza" posvećenu srpskom pjesniku, književniku i televizijskom autoru Dušku Trifunoviću.

Monodrama Anđelke Prpić izvedena u Banjaluci

BANJALUKA - Šta je uopšte moral i u kojoj mjeri ga treba slijepo slijediti? Da li je vrijedno pobjeći od sopstvenih ubjeđenja? Imamo li svoja ubjeđenja ili smo zavisni od okoline i sredine i svega što nam se nameće? To su samo neka od pitanja kojima se bavi monodrama Anđelke Prpić pod nazivom "Šta me snađe".

Monodrama "Bh stend-drp tragedy" u Banjaluci 29. avgusta

Monodrama “BH stend-drp tragedy”, novi komad prvaka drame Narodnog pozorišta u Sarajevu Josipa Pejakovića, biće izvedena u utorak, 29. avgusta na Kastelu, u organizaciji Artwork-a.

Najčitanije