Monografija

Monografija o rokenrol sceni bivše Jugoslavije

Promocija rok monografije "Long Play Book zapisi u vremenu" biće održana u četvrtak, 5. decembra, s početkom u 18 časova u "Mac Tire" pabu u Banjaluci.

"Banjaluka-centar Vrbaske banovine" predstavljena u Beogradu

Monografija "Banjaluka - centar Vrbaske banovine" autora Verice Stošić i Nebojše Radmanovića predstavljena je danas na Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga.

Predstavljena monografija Srpsko hrišćansko nasljeđe Amerike

BANJALUKA - U Banjaluci je večeras predstavljena monografija 200 godina Srpske pravoslavne crkve u Americi - Srpsko hrišćansko nasljeđe Amerike, koja donosi istorijsko, duhovno i umjetničko prisustvo pravoslavne dijaspore u Americi.

Predstavljena monografija Drugog krajiškog korpusa

BANJALUKA - U Banjaluci je večeras, povodom obilježavanja Dana Vojske Republike Srpske, promovisana monografija Drugog krajiškog korpusa Vojske Republike Srpske o borbenim dejstvima ove operativne jedinice.

Prikazan film i monografija o Mileni Dravić

Projekcijom filma "Mali film o velikoj Mileni" autora Miloša Radovića i predstavljanjem monografije o Mileni Dravić večeras je na Palama počela dvodnevna manifestacija "Filmoteka" u znak sjećanja na ovu divu srpskog i jugoslovenskog glumišta.

Predstavljena monografija "Vojskova zaboravljena dolina"

NOVI GRAD - U Narodnoj biblioteci u Novom Gradu večeras je predstavljena monografija Jovana Šekerovića Joje "Vojskova zaboravljena dolina".

Sarajevski Klas monografijom proslavlja 115 godina postojanja

SARAJEVO – Monografija prehrambene industrije Klas d.d. Sarajevo "115 godina Klasa - Kratka historija mlinarstva i pekarstva u BiH", čija je promocija upriličena danas u Sarajevu, obilježila je veliki jubilej i sažela svu istoriju ove kompanije.

Promocija monografije o Draganu Nikoliću u Nišu

Monografija "Gospodin mangup" o proslavljenom glumcu Draganu Nikoliću biće predstavljena 28. avgusta u Oficirskom domu u Nišu, najavio je danas izdavač "Laguna".

Najčitanije