Monografija

"Sanski Most, grad u ogledalu od rijeka"

SANSKI MOST - "Sanski Most, grad u ogledalu od rijeka" naziv je raskošne foto-monografije čiji je autor umjetnički fotograf Samir Sinanović, a koja je nedavno ugledala svjetlo dana.

U Novom Sadu predstavljena monografija o Šipovu i Јanju

U Novom Sadu promovisana je monografija "Moj zavičaj: Šipovo-Јanj" Momčila Sakana, koji je posvetio svom zavičaju kao "svetom mjestu uzvišenom dostojanstvom predaka".

Monografija "100 Šantićevih večeri poezije" predstavljena u Beogradu

Monografija "100 Šantićevih večeri poezije" čiji je autor sveštenik Radivoj Krulj danas je predstavljena u Gradskoj biblioteci u Beogradu.

Predstavljanje Monografije "100 Šantićevih večeri poezije"

MOSTAR - Monografija "100 Šantićevih večeri poezije" autora sveštenika Radivoja Krulja biće danas predstavljena u Beogradu, najavljeno je iz Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva "Prosvjeta" Gradski odbor Mostar.

Monografija o rokenrol sceni bivše Jugoslavije

Promocija rok monografije "Long Play Book zapisi u vremenu" biće održana u četvrtak, 5. decembra, s početkom u 18 časova u "Mac Tire" pabu u Banjaluci.

"Banjaluka-centar Vrbaske banovine" predstavljena u Beogradu

Monografija "Banjaluka - centar Vrbaske banovine" autora Verice Stošić i Nebojše Radmanovića predstavljena je danas na Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga.

Predstavljena monografija Srpsko hrišćansko nasljeđe Amerike

BANJALUKA - U Banjaluci je večeras predstavljena monografija 200 godina Srpske pravoslavne crkve u Americi - Srpsko hrišćansko nasljeđe Amerike, koja donosi istorijsko, duhovno i umjetničko prisustvo pravoslavne dijaspore u Americi.

Predstavljena monografija Drugog krajiškog korpusa

BANJALUKA - U Banjaluci je večeras, povodom obilježavanja Dana Vojske Republike Srpske, promovisana monografija Drugog krajiškog korpusa Vojske Republike Srpske o borbenim dejstvima ove operativne jedinice.

Prikazan film i monografija o Mileni Dravić

Projekcijom filma "Mali film o velikoj Mileni" autora Miloša Radovića i predstavljanjem monografije o Mileni Dravić večeras je na Palama počela dvodnevna manifestacija "Filmoteka" u znak sjećanja na ovu divu srpskog i jugoslovenskog glumišta.

Predstavljena monografija "Vojskova zaboravljena dolina"

NOVI GRAD - U Narodnoj biblioteci u Novom Gradu večeras je predstavljena monografija Jovana Šekerovića Joje "Vojskova zaboravljena dolina".

Najčitanije