Montenegro erlajns

Prvi avion Er Montenegra sletio u Beograd

Svečanim dočekom aviona Er Montenegro, koji je u 8.45 doletio iz Podgorice, danas je na aerodromu "Nikola Tesla" obilježen prvi let kojim je označen početak letačkih operacija novog crnogorskog nacionalnog avio-prevoznika ka Beogradu.

Montenegro erlajns prizemljen, šteta 50 miliona evra

Avioni državnog avio-prevoznika "Montenegro erlajns" (MA) od danas više neće letjeti, saopštili su predstavnici kompanije.

Bojanić: Gašenje jedna od opcija za Montenegro erlajns

Avio-kompanija Montenegro erlajns je u popriličnim problemina, stanje je veoma zapušteno i jedna od opcija je i gašenje kompanije, izjavio je danas crnogorski ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić.

Montenegro erlajns čeka dozvolu za obnovu letova za Beograd

Crnogorska avio-kompanija Montenegro erlajns saopštila je danas da za sada nema povratnu informaciju kada će avioni nacionalnog avio-prevoznika moći ponovo da slijeću na aerodrom u Beogradu, jer je to odluka vazduhoplovnih vlasti Srbije.

Sud potvrdio dug Montenegro Erlajnsa od 6,36 miliona evra

PODGORICA - Apelacioni sud Crne Gore odbacio je žalbu "Montenegro erlajnsa" (MA) i potvrdio prvostepenu presudu Privrednog suda da državna avio kompanija isplati Aerodromima Crne Gore (ACG) 6,36 miliona evra sa kamatom, izvijestile su podgoričke Vjesti.

"Montenegro erlajns": Srbija ostaje dio naših planova u saobraćaju

Crnogorska avio-kompanija Montenegro erlajns (MA) se oglasila povodom odluke srpskog Direktorata civilnog vazduhoplovstva.

"Montenegro erlajnsu" zabranjeno slijetanje na beogradski aerodrom

BEOGRAD - Direktorat civilnog vazduhoplovstva Srbije na osnovu reciprociteta donio je mjeru kojom se zabranjuje slijetanje aviona crnogorskog "Montenegro erlajnsa" na beogradski aerodorom "Nikola Tesla", piše "Blic".

Restrukturiranje Montenegro erlajnsa koštaće 20 miliona evra

PODGORICA - Vlada Crne Gore će do kraja godine započeti projekat restrukturiranja Montenegro erlajnsa i on će koštati 20 miliona evra, navedeno je u Strategiji razvoja saobraćaja Crne Gore 2019-2035. koju je usvojila Vlada.

Montenegro erlajns zakupio boing sa posadom

Crnogorska avio-kompanija Montenegro erlajns potpisala je ugovor o sezonskom, wet lease, zakupu aviona tipa boing B 737-300 sa rumunskom aviokompanijom Blue er

Najčitanije