Moped

Dvije osobe povrijeđena pri padu sa mopeda u Bijeljini

BIJELJINA - Dvaije osobe povrijeđene su večeras u Bijeljini prilikom pada sa mopeda na putu za naselje Kovačići, rečeno je Srni u bijeljinskoj Policijskoj upravi.

Poginuo vozač mopeda

VELIKA GORICI - Vozač mopeda smrtno je stradao večeras u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Velikoj Gorici.

U sudaru mopeda i automobila povrijeđena dva mladića

​BIJELJINA - Dva mladića povrijeđena su večeras u Bijeljini kada se njihov moped sudario sa automobilom, potvrđeno je Srni u Policijskoj upravi Bijeljina.

Povrijeđen vozač mopeda

ZVORNIK - Tridesetdvogodišnji Tuzlak čiji su inicijali N.H. povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi u naselju Pasci u Tuzli, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Sa 2,42 promila alkohola u krvi upravljao mopedom

DOBOJ - Muškarac čiji su inicijali I.P. (60) sa područja opštine Brod uhapšen je jer je pijan upravljao mopedom na magistralnom putu Brod-Derventa, u mjestu Sijekovac, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Vozač mopeda iz Laktaša zadobio teže povrede

LAKTAŠI - Šezdesetdvogodišnjak iz Laktaša čiji su inicijali M.Š. teže je povrijeđen kada je mopedom "sonik" sletio sa magistralnog puta Klašnice-Prnjavor, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Teško povrijeđen vozač mopeda

TUZLA - Vozač mopeda "aprilija" čiji su inicijali E.Z. /21/ teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi na lokalnom putu u mjestu Babići, opština Gračanica.

Sudar u centru Banjaluke, povrijeđen vozač mopeda

BANJALUKA - Vozač mopeda U.U. (23) iz Banjaluke povrijeđen je juče popodne u saobraćajnoj nezgodi u centru ovog grada, a u kojoj je, osim njega, učestvovala i njegova sugrađanka D.Č. (36) za volanom nisana.

Najčitanije