Morača

Oglasila se ABA liga o slučaju "Podgorica"

Regionalna ABA liga je na svom zvaničnom sajtu izdala kratko saopštenje za javnost u vezi s utakmicom između Budućnosti i Crvene zvezde.

Sudije podbacile loptu i svirale "kraj" u Podgorici

PODGORICA - Utakmica između košarkaša Budućnosti i Crvene zvezde u ABA ligi i zvanično večeras nije odigrana u hali "Morača", a sudije su samo podbacile loptu na centru i odmah potom odsvirale kraj.

Navijači Budućnosti u hali, prisutan i premijer Marković

Nekoliko stotina navijača podgoričke Budućnosti nalazi se u hali Morača, gdje je večeras trebalo da se igra utakmica protiv Crvene zvezde, a u hali je i predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković, prenose Vijesti.

Vodostaj Morače za 12 sati porastao 3,5 metara

PODGORICA - Crnu Goru je danas pogodilo jako nevrijeme, praćeno obilnim padavinama, a vodostaj Morače u Podgorici za samo 12 sati porastao je čak tri i po metra, i prema podacima od 13 sati iznosi gotovo 10 metara.

Motociklista se sudario s autom i pao u kanjon Morače

​PODGORICA - Tridesetdevetogodišnji motociklista iz Srbije poginuo je jutros na magistralnom putu u mjestu Bioče nedaleko od Podgorice kada se sudario sa automobilom i pao u kanjon Morače, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Pet tona kokošjih nogica bačeno na obalu Morače

PODGORICA - Nepoznata osoba bacila je na obalu Morače, u Grbavcima, nogice od kokoški.

Automobil sletio u Moraču, vozač povrijeđen

PODGORICA - U saobraćajnoj nezgodi kod Krivog mosta u Podgorici povrijeđen je vozač automobila koji je sletio u Moraču.

Djevojka skočila sa mosta u Moraču

PODGORICA - Nakon prijave mještana podgoričkog naselja Dahna da je tridesetogodišnja djevojka skočila sa mosta u Moraču, policija je na terenu i vrši uviđaj, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

Bježeći od policije pokušao preplivati rijeku

Pedesetogodišnji muškarac pokušao je danas da pobjegne nakon saslušanja u podgoričkoj policiji tako što je ušao u rijeku Moraču i pokušao da je prepliva, ali su ga policajci sustigli i uhapsili.

Najčitanije