Moskva

U Moskvi neuobičajeno toplo, besplatna voda u metrou

MOSKVA - Meteorolozi su za danas u Moskvi najavili temperaturu do 33 stepena, a indeks ultraljubičastog zračenja biće kao u oblasti ekvatora.

Talačka kriza u banci u Rusiji

MOSKVA - Za sada nepoznata osoba upala je danas u filijalu Sberbanke u sibirskom građu Tjumenu, u Rusiji, i uzela tri osobe za taoce.

Moskvu pogodio uragan, grom udario u trafo-stanicu

MOSKVA - Moskvu je pogodio snažan uragan: potopljena je stanica metroa "Jasenjevo" i televizijski centar "Ostankino". Grom je pogodio trafo-stanicu u predgrađu Ščelkovo.

U kafiće u Moskvi mogu samo vakcinisani

MOSKVA - U barove i restorane u Moskvi imaće pristup samo osobe koje su vakcinisane ili su već imale kovid 19, izjavio je danas gradonačelnik ruske prijestonice Sergej Sobjanjin.

Putin zakazao izbore u Državnoj dumi za 19. septembar

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin potpisao je ukaz prema kojem će izbori u ruskoj Državnoj dumi biti održani 19. septembra, saopštila je pres-služba Kremlja.

Tramp Bajdenu pred sastanak sa Putinom: Nemojte da zaspite

MOSKVA - Bivši američki predsjednik Donald Tramp poželio je svom nasljedniku Džozefu Bajdenu sreću u pregovorima sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

Moskva traži nezavisni ljekarski pregled Ratka Mladića

NJUJORK - Rusija insistira da se obavi nezavisni ljekarski pregled bivšeg komandanta Vojske Republike Srpske Ratka Mladića, rekao je zamjenik ruskog ambasadora pri UN Genadij Kuzmin.

Šest mladih iz Daun sindrom centra predstavlja RS na gastro-festivalu u Moskvi

Petnaesti Međunarodni vaskršnji gastronomski festival "Moskva 2021", koji se održava online, počeo je danas, a na njemu učestvuje šest mladih kuvara iz Daun sindrom centra, koji predstavljaju Republiku Srpsku.

Pripreme za vojnu paradu u Moskvi, održana još jedna proba

MOSKVA - Na Crvenom trgu u Moskvi održana je još jedna proba za vojnu paradu koja će biti održana u nedjelju povodom obilježavanja 76. godišnjice pobjede nad fašizmom.

Oklopna vozila i tenkovi na ulicama Moskve

MOSKVA - Prva večernja proba Parade pobjede u Drugom svjetskom ratu održana je Moskvi.

Najčitanije