Moskva

Miler: Moskva će sama završiti "Sjeverni tok 2"

MOSKVA - Rusija će sama završiti gradnju gasovoda "Sjeverni tok 2", jer je ne postoje tehnološke prepreke koje bi zahtijevale stranu pomoć, izjavio je šef "Gasproma" Aleksej Miler.

Sastanak Merkelove i Putina u subotu

BERLIN - Njemačka kancelarka Angela Merkel i ruski predsjednik Vladimir Putin možda će razgovarati i o eskalaciji tenzija između SAD i Irana tokom sastanka u Moskvi, izjavio je portparol njemačke vlade Štefan Zajbert.

Moskva poručuje Londonu: Vratićemo istom mjerom

MOSKVA - Moskva će u bliskoj budućnosti uvesti recipročne mjere britanskim medijima koji posluju u Rusiji kao odgovor na korake Londona protiv ruskih novinara, rekao je danas agenciji Tass izvor na visokoj poziciji.

U Moskvi više od 1.500 bombaških prijetnji

​MOSKVA - Više od 1.500 supermarketa, tržnih centara, škola, sudova i drugih ustanova dobilo je danas anonimno bombaške prijetnje u Moskvi i regionu Moskve, izjavio je izvor iz Službi za vanredne situacije.

Preminuo još jedan pripadnik FSB nakon pucnjave u Moskvi

MOSKVA - I drugi pripadnik ruske federalne službe bezbjednosti (FSB) preminuo je nakon što je ozbiljno povrijeđen u pucnjavi u centru Moskve, izjavila je danas portparolka ruskog Istražnog komiteta (SK) Svetlana Petrenko.

Prijavljena bomba i u Crkvi Hrista Spasitelja u Moskvi

MOSKVA - Nepoznata osoba prijavila je da se u Crkvi Hrista Spasitelja u Moskvi nalazi bomba i u toku je pretres ovog vjerskog objekta, izjavio je izvor iz moskovskih hitnih službi.

Prijetnje bombama na moskovskim aerodromima

MOSKVA - Aerodromi Domodedovo i Šeremetjevo u Moskvi primili su anonimne prijetnje bombom, peti put ove sedmice, izjavio je izvor iz ruskih službi za hitne intervencije.

Otkriveno ko je ubica iz Moskve

Moskva - Ruska policija identifikovala je muškarca koji je pucao kod zgrade Federalne službe bezbjednosti, kao 39-godišnjeg osobenjaka i ljubitelja oružja.

Objavljen snimak ubistva napadača u Moskvi

Na internetu se pojavio video-snimak ubistva napadača koji je večeras otvorio vatru u blizini sjedišta Federalne službe bezbjednosti Rusije (FSB) u Moskvi.

Očevici napada na FSB u Moskvi: Specijalci spriječili veću tragediju

MOSKVA - Očevici večerašnje pucnjave u Moskvi ispričali su za Sputnjik šta su vidjeli u blizini sjedišta Federalne službe bezbjednosti Rusije. Svjedoci su opisali i kako su specijalci u najdramatičnijim trenucim prisebnošću spriječili moguću veću tragediju.

Najčitanije