Moskva

Moskva iznijela nove podatke o obaranju ruskog "iljušina": Izrael neosporno kriv

MOSKVA - Ministarstvo odbrane Rusije je iznijelo nove podatke koji pokazuju iz sekunde u sekundu položaj izraelskog aviona i rakete kompleksa S-200. Zaključak - izraelski F-16 se zaista sakrio iza ruskog "iljušina".

Kad se rodio, trepavice su mu bile do usana

Dječak Muin Bačonaev (11) iz Moskve poseban je po svojim neobičnim obrvama i trepavicama dugima čak 4,3 centimetra.

Putin: Moskva spremna da ojača napore u borbi protiv terorizma

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin izrazio je saučešće iranskom predsjedniku Hasanu Rohaniju povodom napada na vojnoj paradi u gradu Ašvazu u kojem su ubijene najmanje 24 osobe, poručivši da je Moskva spremna da ojača zajedničke napore u borbi protiv terorizma, saopšteno je danas iz Kremlja.

Mladi naftaši iz Srpske impresionirali znanjem!

U NESTRO Grupaciji kontinuirano ističu da su ljudski resursi najvredniji razvojni resurs Grupacije. Da je stvarno tako potvrdili su predstavnici NESTRO Grupacije na korporativnom 6. konkursu naučno-tehničkih radova mladih specijalista "Zarubežnjeft" a.d. koji je održan u Moskvi.

Zaharova: Vašington vodi svijet ka ivici ambisa

MOSKVA - Postupci SAD u Siriji vode svijet ka ivici ambisa, saopštila je portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Rusija osumnjičena za misteriozno obolijevanje diplomata SAD-a na Kubi i u Kini

VAŠINGTON - Rusija je glavni osumnjičeni u istrazi koju su sprovele američke obavještajne agencije o misterioznom obolijevanju američkog osoblja na Kubi i u Kini, izvijestio je danas NBC News.

Teriju u Spartaku milionski ugovor

Engleski štoper Džon Teri stigao je u Moskvu gdje je potpisao jednogodišnji ugovor s mogućnošću produžetka saradnje sa Spartakom – prilično unosan.

Srpska književnost na sajmu knjiga u Moskvi

BEOGRAD - Na Sajmu knjiga u Moskvi, koji počinje danas, biće predstavljen veliki broj referentnih naslova srpskih izdavača, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja Srbije.

Putnik nasrnuo na stjuardesu, avion vraćen u Moskvu

MOSKVA - Jedan putnik napao je fizički stjuardesu na letu iz Moskve za Dušanbe, zbog čega je pilot vratio avion na aerodrom u glavnom gradu Rusije.

Moskva traži hitan sastanak Savjeta bezbjednosti zbog Sirije

Rusija je zatražila da se održi hitan sastanak Savjeta bezbjednosti Ujedinjenih nacija zbog situacije u sirijskom Idlibu, izjavio je zamjenik ministra inostranih poslova Rusije Sergej Rjabkov.

Najčitanije