Moskva

"Džipovi" vladaju ulicama Moskve

Glavni grad Rusije Moskva je prestonica krosover i SUV vozila.

Ugašen požar u moskovskom hotelu

MOSKVA - Vatrogasci su ugasili požar koji je zahvatio hotel u centru Moskve, izjavio je za TASS neimenovani izvor iz hitnih službi.

Veliki požar u elektrani kod Moskve

MOSKVA - Veliki požar izbio je u jednoj elektrani u blizini Moskve, javila je agencija TASS, pozivajući se na izvore službi za hitne intervencije.

Trojica biciklista krenuli iz Pala na put za Moskvu

Miroslav Klačar, Vuk Soković i Dražan Kusmuk, članovi Biciklističkog kluba "Javorina" sa Pala, jutros su krenuli na put za Moskvu dug 2.800 kilometara da bi izrazili zahvalnost ruskom narodu za pomoć koju je pružao Srbima.

Stevandić na forumu u Moskvi: Saradnja nema alternativu

MOSKVA - Nenad Stevandić, predsjedavajući Srpskog kluba u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, rekao je da je na Međunarodnom forum o razvoju parlamentarizma u Moskvi apostrofiran zajednički interes da pored svih razlika učestvujemo u održavanju stabilnosti i razvoja u svijetu, a poruka je da saradnja nema altenativu.

Moskva suspenduje putničke letove od 8. jula

MOSKVA - Rusija će od 8. jula suspendovati putničke letove gruzijskih avio-kompanija ka Rusiji, saopštilo je danas rusko Ministarstvo saobraćaja.

Moskva pod sankcijama još šest mjeseci

​BRISEL - Lideri država i vlada članica EU produžiće ekonomske sankcije Rusiji na još šest mjeseci, izjavio je neimenovani izvor iz Unije.

Izvještaj o požaru na ruskom avionu: Munja udarila u letjelicu

MOSKVA - Ruski putnički avon "Suhoj Superdžet 100", koji se zapalio po prinudnom slijetanju na aerodrom Šeremetjevo početkom maja kada je poginula 41 osoba, izgubio je komunikaciju sa kontrolom leta poslije udara munje, navodi se u preliminarnom izvještaju Međudržavnog vazduhoplovnog komiteta.

Koncert Emira Kusturice u Moskvi

Emir Kusturica održaće danas na glavnoj sceni Parka kulture u Moskvi besplatan koncert u okviru manifestacija kojima se širom Rusije obilježava Dan državnosti, javio je "Sputnjik".

Lazanski i zvanično ambasador u Moskvi

​BEOGRAD - Vojni komentator Miroslav Lazanski zvanično je imenovan za novog ambasadora Srbije u Ruskoj Federaciji ukazom predsjednika Srbije.

Najčitanije