Moskva

Obrušio se šoping centar u okolini Moskve, četvoro ostalo pod ruševinama

MOSKVA - Četiri osobe ostale su pod ruševinama šoping-centra u izgradnji koji se srušio u ruskoj oblasti Kirov, navelo je regionalno Ministarstvo za vanredne situacije.

Zaharova: Optužnica protiv Tačija dokazuje neosnovanost "države Kosovo"

BEOGRAD - Podizanje optužnice protiv predsjednika samoproglašenog Kosova Hašima Tačija dokazuje neosnovanost takozvane kosovske državnosti, rekla je portparol Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova.

"S-400" se ne može izvoziti bez saglasnosti Moskve

MOSKVA - Turska ne može prosljeđivati niti dalje izvoziti sisteme protivvazdušne odbrane "S-400" u treće zemlje bez pristanka Rusije, saopšteno je iz pres-službe ruske Federalne službe za vojno-tehničku saradnju.

Vučić iz Moskve: Posebna čast za Srbiju, sa Putinom o Kosovu i Metohiji

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je danas sa Parade pobjede u Moskvi poslata poruka da će narodi koji su podnijeli najveći teret antifašističke borbe, uključujući i srpski kao jedan od najstradalnijih, čuvati istinu o Drugom svjetskom ratu.

Pogledajte kako je izgledala Parada pobjede u Moskvi

MOSKVA - U Moskvi je danas održana vojna parade povodom obilježavanja 75. godišnjice pobjede nad fašizmom u Drugom svjetskom ratu.

Pogledajte kako su srpski gardisti marširali Crvenim trgom

Sedamdeset pet gardista Vojske Srbije prodefilovalo je Crvenim trgom tokom Parade pobjede u Moskvi.

Parada pobjede u Moskvi: Rusija predstavlja moćna oružja

MOSKVA - Na Crvenom trgu u Moskvi danas je počela 75. po redu Parada pobjede, kojoj prisustvuju Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, kao i predstavnici delegacija iz brojnih zemalja svijeta.

Vulin obišao pripadnike Garde Vojske Srbije u Moskvi

MOSKVA - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin obišao je danas 75 pripadnika Garde Vojske Srbije koji će sutra u prijestonici Ruske Federacije učestvovati na Paradi pobjede povodom obilježavanja 75. godišnjice pobjede nad fašizmom u Drugom svjetskom ratu.

Dodik sa Kusturicom i saradnicima na kafi u Moskvi

MOSKVA - Srpski član Predsjedništva BiH iskoristio je slobodno vrijeme u Moskvi za druženje sa svjetskim i srpskim rediteljem Emirom Kusturicom i saradnicima.

Kusturica: Parada pobjede, mjesto stvarnog ponosa

MOSKVA - Proslavljeni svjetski reditelj Emir Kusturica istakao je da je Parada pobjede, koja će biti održana sutra na Crvenom trgu u Moskvi, mjesto stvarnog ponosa, a "defile najjačih i najmoćnijih naoružanja biće na neki način i ideja koja se vezuje i za naš opstanak".

Najčitanije