Moskva

Matvijenko: Moskva želi normalizovanje odnosa sa Kijevom

MOSKVA - Rusija je zainteresovana za normalizovanje odnosa sa Ukrajinom i spremna je za dijalog sa Kijevom, izjavila je predsjedavajuća Savjeta Ruske Federacije Valentina Matvijenko.

Erdoan: Ankara i Moskva zajedno rade na sistemima "S-500"

​ISTANBUL - Turski predsjednik Redžep Tajip Erdoan rekao je da će Turska u saradnji sa Rusijom proizvoditi protivavionske raketne sisteme "S-500".

Avion se vratio u Moskvu zbog tehničkog kvara

MOSKVA - Avion "boing 737" ruskog prevoznika "Uter", koji je bio na letu prema Milanu, vratio se danas na aerodrom Vnukovo u Moskvi zbog problema sa šasijom, saopštila je danas ruska kompanija.

Pogledajte snimak velike vojne parade u Moskvi

MOSKVA - U Moskvi je održana vojna parada povodom 9. maja, Dana pobjede nad fašizmom.

Putin na čelu "Besmrtnog puka" u Moskvi

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin učestvovao je danas u Moskvi u maršu Besmrtnog puka, u spomen na one koji su se borili i dali život tokom Velikog otadžbinskog rata protiv nacističke Njemačke od 1941. do 1945. godine.

Nema avijacije iznad Crvenog trga?

​MOSKVA - Letilice neće učestvovati u paradi povodom Dana pobjede u Moskvi zbog loših vremenskih uslova, rekao je danas izvor iz ruskog Ministarstva odbrane.

Pogledajte kako je protekla vojna parada u Moskvi

Nakon što je na satu na Crvenom trgu u Moskvi otkucalo 10.00 časova počela je povodom 9. maja - Dana pobjede nad fašizmom velika vojna parada u kojoj će učestvovati više od 13.000 vojnika i 132 jedinice tehnike, kao i 74 aviona i helikoptera.

U Moskvi velika vojna parada

MOSKVA - Na Crvenom trgu u Moskvi danas se tradicionalno, povodom 9. maja - Dana pobjede nad fašizmom, održava velika vojna parada u kojoj će učestvovati više od 13.000 vojnika i 132 jedinice tehnike, kao i 74 aviona i helikoptera.

Objavljeni snimci razgovora pilota i dispečera tokom kobnog leta u Moskvi

MOSKVA - Ruska televizija REN objavila je transkripte razgovora pilota s kontrolom leta u trenucima prije kobne nesreće u Moskvi.

Porodica stjuarda heroja će dobijati njegovu platu

MOSKVA - Ruska aviokompanija "Aeroflot" će platu Maksima Mojseva, člana posade koji je poginuo u avionskoj nesreći 5. maja na aerodromu "Šeremetjevo", nastaviti da isplaćuje njegovoj porodici u periodu dužem od 10 godina, odnsno dok njegov mlađi brat, koji je rođen 2015. ne napuni 18 godina, saopštila je ova aviokompanija.

Najčitanije