Most

Humanitarni karavan kompanije Mozzart posjetio Sanski Most

Regionalni lider u oblasti igara na sreću, kompanija Mozzart, nastavila je svoju društveno-odgovornu misiju u Sanskom Mostu podijelivši ljekarima i medicinskim tehničarima iz ovog grada zdrave obroke za trenutke predaha. Konvoj prepun vitaminskih paketa stigao je do Opće bolnice u Sanskom Mostu.

Radnik pao sa mosta visine 35 metara u Obrenovcu

OBRENOVAC - U termoelektrani "Nikola Tesla A" u Obrenovcu povređen je jutros jedan radnika padom sa velike visine.

Sanski berberin velikog srca podržava sve humanitarne akcije

SANSKI MOST - Sanski berberin Đenan Arnautović među stanovnicima grada na devet rijeka poznat je kao vrstan majstor, ali i kao čovjek velikog srca i široke duše koji nesebično radi u dobrotvorne svrhe.

Ekipe Hitne pomoći: Požrtvovanost pobijedila apokaliptične scene

Na prvoj liniji u borbi protiv virusa korona su i radnici službi i odjela hitne pomoći širom BiH, a kažu da se, iako je zaštitna oprema postala njihova svakodnevica, javio i dodatni rizik koji u doba pandemije predstavljaju izlazak na teren i pružanje prve pomoći pacijentima.

Lavovska borba bez predaha na kovid odjeljenjima

Zamislite da ronite, da vam pod ronilačku masku uđe voda i vi ne možete da dišete, borite se za dah, eto, takav je osjećaj pacijentima koji su priključeni na kiseonik, oni se jednostavno guše i vi ih gledate, a ne možete da im pomognete.

Sadnjom drveća protiv klimatskih promjena u Sanskom Mostu

SANSKI MOST - U Sanskom Mostu je ovih dana pokrenuta velika akcija sadnje drveća u užem gradskom području, a radi se o projektu "Inicijativa za zeleniju i održivu budućnost", koji lokalne vlasti provode u saradnji s Razvojnim fondom Ujedinjenih nacija (UNDP).

Potpisan ugovor: U nedjelju počinje gradnja novog mosta u Docu

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić najavio je da će u nedjelju, 8. novembra, početi prva faza izgradnje novog mosta u naselju Dolac, vrijednog 7,5 miliona KM, koji će povezati centar grada i naselja Obilićevo i Starčevica.

Remenar iz Sanskog Mosta opremio i trkaća grla u Njemačkoj

SANSKI MOST - Sanski Most je u prošlosti bio poznat po velikom broju vještih majstora koji su se bavili izradom konjske opreme, ali i drugih predmeta od kože.

Izgradnja mosta u Docu počinje za 20 dana

BANJALUKA - Prva faza izgradnje mosta u naselju Dolac, budućeg simbola grada, trebalo bi da počne za 20 dana, potvrdio je za "Nezavisne" Slaviša Sandić, načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Mulež - bajkovita planina iznad kanjona Sane

SANSKI MOST - Zbog pandemije virusa korona i brojnih restriktivnih mjera s kojima se suočavamo posljednjih mjeseci, kod građana je oživjelo interesovanje za boravak u prirodi.

Najčitanije