Most

Vulin: Birokrate ili zla politička volja usporavale otvaranje "Bratoljuba"

BRATUNAC - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin istakao je na otvaranju mosta "Bratoljub" da je svaka potreba Republike Srpske potreba Srbije i da su birokrate i zla politička volja usporavale ovo otvaranje.

Granični prelaz i most „Bratoljub“ od danas u funkciji

BRATUNAC - Novoizgrađeni most „Bratoljub“, između Bratunca i Ljubovije, zajednički granični prelaz i carinski terminal BiH i Srbije od danas su zvanično u funkciji.

Svečano otvaranje mosta "Bratoljub" kod Bratunca

ISTOČNO SARAJEVO - Na Drini kod Bratunca danas će svečano biti otvoren most "Bratoljub" koji ovu opštinu spaja sa susjednom Ljubovijom, kao i zajednički granični prelaz i carinski terminal BiH i Srbije.

Potraga za napadačima kod Sanskog Mosta: satima maltretirali supružnike

SANSKI MOST - Pripadnici policije Unsko-sanskog kantona intenzivno tragaju za osobama koje su u toku noći proteklog petka i subote izvršile djelo teškog razbojništva nad Suadom Horozovićem i njegovom suprugom, te tom prilikom Horozoviću nanijeli teške tjelesne povrede, između ostalog polomivši mu obje ruke.

Oglasio se sin žrtava razbojništva u Sanskom Mostu

SANSKI MOST - Supružnici koji su u noći s petka na subotu svezani i brutalno pretučeni u svom domu u Sanskom Mostu, a potom i opljačkani, smještani su u bolnice u UKC RS Banjaluka kao i bolnici u Sanskom Mostu.

Razbojništvo u Sanskom Mostu: Supružnike držali vezane više od sedam časova

SANSKI MOST - Prava drama odigrala se u noći sa petka na subotu, nakon što su nepoznati razbojnici upali u kuću jednog imućnog Sanjanina i vlasnika firme, javljaju federalni mediji.

Priprema dokumentacije za most u Česmi do kraja godine

BANJALUKA - Do kraja godine biće završene sve procedure za pokretanje javne nabavke za izgradnju mosta u banjalučkom naselju Česma, kazao je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, nakon sastanka sa rukovodstvom JP "Putevi Republike Srpske".

Most Tauer ponovo neprohodan zbog kvara

LONDON - Čuveni Tauer most preko rijeke Temze u Londonu ponovo je danas zatvoren za saobraćaj zbog tehničkog kvara i vozači su upozoreni da izbjegavaju taj dio grada dok problem ne bude riješen.

Milicijski "fićo" vozi duh prošlosti

SANSKI MOST - Uspomene na čuvenu jugoslovensku miliciju oživio je Miran Pahor, ljubitelj oldtajmera iz Slovenije, koji je u potpunosti restaurirao starog "fiću" i preobukao ga u plavo-bijele boje.

Sanski Most: Imam džamiju i vrt okitio cvijećem

SANSKI MOST - Džamija i imamska kuća u selu Vrše, koje je udaljeno desetak kilometara od Sanskog Mosta, okićeni su cvijećem i raznovrsnim biljkama, a za ovakav izgled tog prostora najzaslužniji je Hikmet Kaltak, mjesni imam.

Najčitanije