Most na Savi

Izdata građevinska dozvola za most na Savi

BANJALUKA - Vlasti Hrvatske izdale su građevinsku dozvolu za izgradnju mosta na rijeci Savi kod Gradiške, saznaje Srna.

Obišli radove na mostu kod Svilaja, otvaranje na jesen

Saša Dalipagić, zamjenik ministra komunikacija i transporta Bosne i Hercegovine i Oleg Butković, ministar mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske, obišli su radove povodom svečanog obilježavanja spajanja nizvodnog mosta preko rijeke Save kod Svilaja.

Spojen most na Savi kod Svilaja

Radnici su iskoristili juče povlačenje vodostaja rijeke Save i konačno spojili most Svilaj kod Odžaka.

Hrvatska finansira most na Savi sa 130 miliona KM

ZAGREB - Hrvatska Vlada donijela je danas zaključak o finansiranju izgradnje mosta preko rijeke Save kod Gradiške sa priključnim putem, a procijenjena vrijednost dijela projekta koji finansira Hrvatska je 130 miliona KM (520,5 miliona kuna) bez PDV-a.

Dodik: Most na Savi kod Gradiške za dvije godine

LAKTAŠI - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izrazio je uvjerenje da će most na rijeci Savi kod Gradiške biti završen u roku od dvije godine, kako je i predviđeno, a sa njim i savremeni granični prelaz koji će omogućiti brži protok ljudi i robe.

Tender za most na Savi sljedeće sedmice, radovi počinju na proljeće

BANJALUKA - Tender za izgradnju mosta na Savi kod Gradiške, gotovo deset godina od početka projekta, biće raspisan naredne sedmice ili najkasnije za deset dana, a radovi bi trebalo da počnu na proljeće, potvrđeno je ekskluzivno "Nezavisnim" u Ministarstvu komunikacija i transporta BiH i Ministarstvu saobraćaja i veza RS.

Hrvatska pomjerila rok za most na Savi

BANJALUKA, ZAGREB, SARAJEVO - Iako je prvobitno bilo najavljeno da će nakon dva odgađanja u avgustu i jednog odgađanja u julu Hrvatska sredinom septembra raspisati tender za izgradnju mosta na Savi kod Gradiške, to se nije dogodilo.

"Nezavisne" saznaju: Konačno počinje gradnja mosta na Savi

BANJALUKA, ZAGREB, SARAJEVO - Hrvatska će u septembru raspisati tender za gradnju mosta na rijeci Savi, kod Gradiške, potvrđeno je "Nezavisnim" u Vladi Hrvatske.

Crnadak: Dodijeljeno 9,5 miliona KM za most na Savi

BANJALUKA - Savjet ministara dodijelio je 9.425.790 KM za izgradnju međudržavnog mosta Gradiška, na auto-putu Banjaluka-Gradiška-Okučani, izjavio je ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak.

Trninić: Jedino Pelješac može ugroziti most na Savi

BANJALUKA - Ako ponovo između Hrvatske i BiH izbiju problemi u vezi s izgradnjom pelješkog mosta, izgradnja mosta na Savi kod Gradiške ponovo bi mogla biti u teškoćama, rekao je Neđo Trninić, ministar saobraćaja i veza RS.

Najčitanije