Mostar

Muškarac se predozirao u stanu u Mostaru?

​MOSTAR - Policijski službenici jutros su u ulici Milana Šuflaja, u mostarskom naselju Rudnik, pronašli tijelo muške osobe.

Građevinski radnici u dvorištu zgrade u Mostaru pronašli ljudske kosti

MOSTAR - Kod zgrade nekadašnjeg SDK u Mostaru danas su prilikom izvođenja radova na izgradnji kolektora pronađene ljudske kosti.

Otvoren račun za platne transakcije mostarskog Aluminija

SARAJEVO - Federalna vlada danas je privrednom društvu Aluminij d.d. Mostar odobrila otvaranje računa kod UniCredit bank d.d. Mostar, namijenjenog obavljanju platnih transakcija u zemlji i inostranstvu.

Vozilom sletjela sa puta, probila zid i prošla bez povreda

Žena Ž.J. je sinoć kod Mostara vozilom sletjela sa puta, probila zid i uletjela u privatni posjed.

U Mostaru održan pčelarski sajam

MOSTAR - Četvrti međunarodni pčelarski sajam "IV. Dani hercegovačkog meda, Mostar-2018" održan je u subotu u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Kod Mostara izgorio automobil, tragediju spriječili građani

MOSTAR - Automobil Renaulut Megane izgorio je danas oko 15.15 sati na zapadnom izlazu iz Mostara mjestu Žovnica. Srećom nema povrijeđenih, a tragediju je spriječila prisebnost drugih učesnika u saobraćaju.

Kancelarija hrvatskog člana predsjedništva u Mostaru postala HNS

MOSTAR - Kancelarija hrvatskog člana Predsjedništva BiH u Mostaru postala je kancelarija Predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora /HNS/ BiH.

Dva maskirana razbojnika opljačkala poštara u Mostaru

MOSTAR - Dva maskirana i nauružana razbojnika napala su jutros oko deset sati poštara u Mostaru i otuđila veći novčani iznos. Incident se desio u naselju Jasenica, a policija traga za počiniteljima.

Izložba "Prizivanje svjetlosti" otvorena u Mostaru

MOSTAR - Izložba akvarela pod nazivom "Prizivanje svjetlosti" autora Jelice Rašete otvorena je u ponedjeljak navečer u galeriji "Rondo" u Mostaru.

Razoružali stražara i opljačkali pumpu

Naoružani pljačkaši sinoć su u Mostaru opljačkali benzinsku pumpu, a prethodno su uz prijetnju vatrenim oružjem razoružali stražara.

Najčitanije