Mostar

Karačić, Marić, Šego i druge zvijezde priredile spektakl u Mostaru

Mostar je bio domaćin pravog rukometnog spektakla. All-star turnir okupio je poznata imena ovog sporta koja su ranije branila boje Hrvatskog muškog rukometnog kluba Zrinjski. To je izazvalo veliki interes publike, a podršku održavanju ovog velikog događaja pružila je kompanija Mozzart.

Detalji pogibije u Mostaru: U ruševinu ušao tragajući za starim željezom

MOSTAR - Iz ruševne zgrade na mostarskom Bulevaru danas je izvučeno beživotno tijelo nepoznate muške osobe a do nesreće je došlo u poslijepodnevnim satima nakon što se obrušio dio zida na njega i usmrtio ga.

Srušio se zid na prolaznika u Mostaru

MOSTAR - Jedna osoba nalazi se pod ruševinom nakon obrušavanja zida bivše kafane "Jagnje" na Španskom trgu u Mostaru.

Uhvatio migranta u provali pa ga stavio u gepek

MOSTAR - U novogodišnjoj noći Mostarac je u svojoj porodičnoj kući u naselju Bafo zatekao migranta u provali te ga je ubacio u gepek automobila.

Lana Pudar za "Nezavisne": U ponoć ću poželjeti bazen u Mostaru

Kad se u ponoć za Novu godinu kazaljke spoje, poželjeću olimpijski bazen u Mostaru, poručila je Lana Pudar, najbolja plivačica Bosne i Hercegovine svih vremena.

Vatrogasci objavili potresne fotografije kuće u kojoj su stradale sestre

MOSTAR - Vatrogasna postaja Mostar objavila je fotografije nakon sinošnjeg gašenja požara u kojem su stradale dvije sestre, a događaj je ovaj grad zavio u crno.

HNS: Institucije BiH moraju pojačati nadzor bezbjednosnog sektora

MOSTAR - Hrvatski narodni sabor (HNS) izrazio je žaljenje zbog otkazane posjete BiH predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića, istakavši da institucije BiH moraju da pojačaju nadzor bezbjednosnog sektora na najveći nivo.

Godinu dana od izbora u Mostaru nisu riješene podjele

MOSTAR - Godinu dana nakon održavanja izbora u Mostaru, prvi put nakon više od jedne decenije, sukobi i neslaganja koji su postojali i ranije ostali su i nakon izbora.

Dodik: Bolno je sjediti sa Izetbegovićem iščekujući da se nešto riješi

MOSTAR - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da se u BiH mora uspostaviti vojna struktura u kojoj niko ne može da dominira već da sva tri naroda budu jednako zastupljena i kada je riječ o vojničkom sastavu i u pogledu komande.

Plenković u Mostaru: Čuo sam jedinstvenu poruku hrvatskih predstavnika

MOSTAR - Hrvatski premijer Andrej Plenković sastao se večeras u Mostaru s predstavnicima Hrvatskog narodnog sabora (HNS) od kojih je, kako je rekao, čuo jedinstven stav o temeljnim pitanjima funkcionisanja Bosne i Hercegovine.

Najčitanije