Mostar

Bacanjem cvijeća u Bunu počelo obilježavanje 29 godina od stradanja Srba

MOSTAR - Bacanjem cvijeća u rijeku Bunu danas je u Mostaru počelo obilježavanje 29 godina od stradanja i egzodusa više od 30.000 Srba iz doline Neretve koji su protjerani od 14. do 16. juna 1992. i uništena je sva njihova imovina.

HNS u Mostaru usvojio rezoluciju: Legitimno predstavljanje Hrvata donja granica

SARAJEVO, MOSTAR - Legitimno političko predstavljanje Hrvata u tijelima i institucijama, na svim administrativno-političkim nivoima, donja je granica prihvatljivosti ispod koje neće ići nijedan predstavnik Hrvatskog narodnog sabora (NHS) BiH u svim tekućim i budućim razgovorima i pregovorima o ustavnim i izbornim reformama.

Stari grad u Mostaru konačno ispunili turisti

MOSTAR - Nakon dugo vremena, danas je stari dio Mostara posjetio veći broj turista, uglavnom iz zemalja regiona i drugih gradova u Bosni i Hercegovini.

Fondacije "Mozaik" i grad Mostar potpisali memorandum o saradnji

MOSTAR - Gradonačelnik Mostara Mario Kordić i direktor Programa Omladinske banke Željko Pauković, potpisali su memoranduma o saradnji između grada Mostara i Fondacije "Mozaik", koji otvara put razvoju programa Omladinska banka Mostar.

Golfom udario u tezgu sa voćem, povrijeđeno dijete

MOSTAR - Dva muškarca i dijete povrijeđeni su večeras u saobraćajnoj nezgodi kod Mostara, javlja dopisnik Srne.

Dvije osobe povrijeđene u sudaru u Mostaru

MOSTAR - U mostarskom naselju Potoci danas je u poslijepodnevnim satima došlo do teže saobraćajne nesreće u kojoj su povrijeđene dvije osobe.

Muškarac nastradao u Neretvi isprobavao novi terenac?

U mrtvačnici Bijeli Brijeg u četvrtak je u kasnim poslijepodnevnim satima obavljena obdukcija tijela Agrona Keleraja (32) iz Mostara i njegovog četverogodišnjeg sina, E.K., koji su tragično stradali u rijeci Neretvi.

Nastavljena potraga obalama Neretve za četvorogodišnjakom

MOSTAR - Potraga koja je juče, nakon poziva Ministarstva unutarnjih poslova HNK, pokrenuta za nestalim četvorogodišnjim djetetom za koje se sumnja kako se nalazilo u potopljenom automobilu prekinuta je sinoć oko 20 časova i biće nastavljena danas.

Četvrta titula Mostar Staklorada

Futsaleri Mostar SG Staklorad po četvrti put su osvojili titulu prvaka Premijer fustal lige Bosne i Hercegovine.

Kordić najoštrije osudio sinoćnje nerede u Mostaru

MOSTAR - Gradonačelnik Mostara Mario Kordić oglasio se u nedjelju saopštenjem za javnost u kojem je osudio nerede koji su se dogodili nešto prije ponoći u Mostaru, a u kojima je učestvovalo više osoba.

Najčitanije