Mostar

Pokušaj pljačke u Mostaru

MOSTAR - Jedan ili više počinilaca pokušali su opljačkati trgovinu "Namex" u mostarskom naselju Potoci, u ponedjeljak u jutarnjim satima, potvrđeno je iz Operativnog centra mostaraske policije.

Dvoje djece i majka povrijeđeni u prevrtanju renoa, vatrogasci ih izvlačili iz auta

Majka i dvoje male djece povrijeđeni su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u subotu naveče u blizini Mostara, na putu prema Aluminijskom kombinatu.

Završena obdukcija: Beba ubijena, otac osumnjičen

MOSTAR - Obdukcijom je utvrđeno da je smrt novorođenčeta, čije je tijelo u srijedu pronađeno pored puta u mostarkom mjestu Miljkovići, bila nasilna, a zbog sumnje da je svog tek rođenog sinčića ubio, uhapšen je Miroslav Šimić (56) iz mjesta Dragićina, opština Grude.

Roditelji bacili bebu u žbunje

MOSTAR - Pronalazak tijela bebe, dječaka rođenog prije sedam dana, u žbunju i kamenjaru na lokalitetu Kobilovača, uz cestu Mostar - Čitluk, u mjestu Miljkovići, juče je šokirao stanovnike grada na Neretvi.

Povratnika Ljubišu Kajgo mina ubila na groblju

MOSTAR - Tijelo sedamdesetšestogodišnjeg Ljubiše Kajge, povratnika u naselje Hodbina, kod Mostara, pronađeno je juče obliveno krvlju, a dosadašnji rezultati istrage pokazuju da ga je ubila mina na koju je najvjerovatnije stao na lokalnom groblju.

Tijelo bebe pronašli pored puta

MOSTAR - Uzrok smrti bebe, rođene 5. septembra, a čije je tijelo pronađeno u selu Miljkovići, kod Mostara, biće utvrđen obdukcijom.

Pronađena mrtva beba kod Mostara

MOSTAR - Tijelo bebe u starosti od nekoliko dana pronađeno je danas u selu Miljkovići pokraj Mostara.

Srpski povratnik pronađen mrtav na groblju

MOSTAR - Srpski povratnik LJ.K. (76) iz naselja Hodbina kod Mostara smrtno je stradao jutros prije podne od rana zadobivenih vatrenim oružjem ili detonacijom, saznaje Srna.

Gorjela napuštena zgrada

MOSTAR - Uslijed požara u kojemu je gorjelo smeće zapaljen je i dio napuštene zgrade koja je puna raznog otpada.

Mostar četvrti put domaćin najboljim svjetskim skakačima u vodu

Stari most u Mostaru četvrti put je dočekao najbolje svjetske skakače i skakačice u vodu. Veliko finale ovogodišnje šeste pretposljednje stanice Red Bull Cliff Diving svjetskog prvenstva, najprestižnijeg svjetskog takmičenja u visinskim skokovima, biće održano u subotu, kada su na programu posljednje dvije serije skokova (u petak održane prve dvije serije).

Najčitanije