Motike

Radovi na putu prema Motikama u punom jeku

BANJALUKA - Gradnja nove saobraćajnice na pravcu od "Žutih zgrada" prema Motikama, vrijedna više od dva miliona KM, odvija se planiranom dinamikom, a na prvom dijelu dionice ovih dana slijedi izgradnja gornjeg sloja puta, saopšteno je iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Dva miliona KM za novi put za Motike

BANJALUKA - Izgradnja nove saobraćajnice od banjalučkog naselja Petrićevac do naselja Motike, u vrijednosti većoj od dva miliona KM, počeće 20. marta, najavljeno je iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve grada Banjaluka.

Na proljeće izgradnja saobraćajnice od Petrićevca do Motika

BANJALUKA - Načelnik gradskog Odjeljenja za saobraćaj i puteve Banjaluke Slaviša Sandić rekao je Srni da će izgradnja nove saobraćajnice od banjalučkog naselja Petrićevac do naselja Motike započeti na proljeće, a vrijednost ovog projekta iznosi dva miliona KM.

U naselju Motike dobili znakove, ali čekaju trotoare

BANJALUKA - Dodatna saobraćajna signalizacija postavljena je u ulicama kralja Aleksandra I Karađorđevića i Ilindanska u naselju Motike, naveli su iz Gradske uprave.

Problemi u banjalučkim naseljima: Nemaju ni metra trotoara

BANJALUKA - Veliki broj naselja ima probleme zbog nedostatka trotoara, a neka od njih, kao što su Motike, Česma i Priječani, nemaju ni metra prostora za kretanje pješaka.

Dječak iz Banjaluke kojeg je udario kombi i dalje se bori za život

BANJALUKA - Desetogodišnji V.P. iz Banjaluke, koji je juče teško povrijeđen kada ga je u banjalučkom naselju Motike udario kombi, i dalje je životno ugrožen, potvrđeno je "Nezavisnim".

Kombi udario banjalučkog osnovca kada je izašao iz autobusa

BANJALUKA - U Ulici Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića, ispred broja 244, u banjalučkom naselju Motike, kombi je udario dječaka i teško ga povrijedio.

Neophodna nova ograda za bezbjednost đaka u školi u Motikama

BANJALUKA - Zaštitna ograda objekta područnog odjeljenja Osnovne škole "Miloš Crnjanski" u banjalučkom naselju Motike je pokidana i skinuta, zbog čega je neophodna nova zbog bezbjednosti 53 učenika.

Kuljani i Motike dobili rasvjetu

​BANJALUKA - Mještani mjesnih zajednica Kuljani i Motike dobili su javnu rasvjetu, koju je zvanično pustio u funkciju gradonačelnik Igor Radojičić.

Kuljani i Motike dobijaju rasvjetu

BANJALUKA - U banjalučkim naseljima Motike i Kuljani počela je izgradnja javne rasvjete u kojoj će biti postavljeno 40 svjetiljki, po 20 u svakom naselju. Osvijetljene će biti Miljevačka i 1. kuljanska ulica.

Najčitanije