Motocikl

Teško povrijeđen motociklista

TUZLA - Dvadesetpetogodišnji muškarac iz Banovića M.H. teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u ovom gradu, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

U nezgodi povrijeđen motociklista

GRADIŠKA - Vozač motocikla B.L. iz Gradiške povrijeđen je u nezgodi koja se dogodila juče na magistralnom putu Gradiška - Banjaluka, saopšteno je iz PU Gradiška.

Motociklista teže povrijeđen, udario u ogradu pored puta

TUZLA - Vozač motocikla iz Lukavca A.Ć. (31) teže je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u ovom mjestu, na magistralnom putu Tuzla-Doboj, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Ignorisao signalizaciju pa zaglavio u svježem betonu

Ukoliko je dio puta blokiran saobraćajnim čunjevima, nemojte voziti tuda iako možete da se provučete između njih.

Povrijeđeni vozači motocikla i audija

TUZLA - Dva lica povrijeđena su u saobraćajnoj nezgodi u Tuzli u kojoj su učestvovali automobil "audi" i motocikl "honda", saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Svi će moći registrovati motocikl na pola godine

BANJALUKA, SARAJEVO - Dugoočekivana mogućnost sezonske registracije vozila kao što su motocikli konačno bi trebalo da zaživi u svim dijelovima BiH, jer su u toku pripreme novog teksta Pravilnika o registraciji vozila, koji je predvidio ovakvu mogućnost.

Vozio u zabranjenom smjeru, udario policajca pa pobjegao

SARAJEVO - Sudski policajac A.P. povrijeđen je tokom obavljanja redovnih poslova i zadataka fizičkog osiguravanja zgrade Tužilaštva Kantona Sarajevo kada ga je udario motociklista koji se kretao Radićevom ulicom u zabranjenom smjeru.

Teško povrijeđen motociklista u Zenici

ZENICA - U zeničkom naselju Broda u poslijepodnevnim satima došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je teško povrijeđen motociklista.

Vožnja na dva točka: Strast koja ne jenjava

Donosimo vam motorni vremeplov - od prvih motora iz 1898. godine, do najluksuznijih modela današnjice.

Policajci u Dubaiju krenuli na obuku za leteće motocikle

Leteći motocikli vratili su se u Dubai, grad čiji će policajci u bliskoj budućnosti početi da voze ove "letjelice".

Najčitanije