Motocikl

Ignorisao signalizaciju pa zaglavio u svježem betonu

Ukoliko je dio puta blokiran saobraćajnim čunjevima, nemojte voziti tuda iako možete da se provučete između njih.

Povrijeđeni vozači motocikla i audija

TUZLA - Dva lica povrijeđena su u saobraćajnoj nezgodi u Tuzli u kojoj su učestvovali automobil "audi" i motocikl "honda", saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Svi će moći registrovati motocikl na pola godine

BANJALUKA, SARAJEVO - Dugoočekivana mogućnost sezonske registracije vozila kao što su motocikli konačno bi trebalo da zaživi u svim dijelovima BiH, jer su u toku pripreme novog teksta Pravilnika o registraciji vozila, koji je predvidio ovakvu mogućnost.

Vozio u zabranjenom smjeru, udario policajca pa pobjegao

SARAJEVO - Sudski policajac A.P. povrijeđen je tokom obavljanja redovnih poslova i zadataka fizičkog osiguravanja zgrade Tužilaštva Kantona Sarajevo kada ga je udario motociklista koji se kretao Radićevom ulicom u zabranjenom smjeru.

Teško povrijeđen motociklista u Zenici

ZENICA - U zeničkom naselju Broda u poslijepodnevnim satima došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je teško povrijeđen motociklista.

Vožnja na dva točka: Strast koja ne jenjava

Donosimo vam motorni vremeplov - od prvih motora iz 1898. godine, do najluksuznijih modela današnjice.

Policajci u Dubaiju krenuli na obuku za leteće motocikle

Leteći motocikli vratili su se u Dubai, grad čiji će policajci u bliskoj budućnosti početi da voze ove "letjelice".

Vožnja na dva točka jeftinija, a biće i bezbjednija

BANJALUKA - Vožnja na dva točka je jeftinija, ali i jednostavnija, zbog sve prisutnijih gužvi na ulicama naših gradova, a uložićemo maksimalne napore da postane i znatno bezbjednija, poručuju iz novoosnovanog "Moto kluba bezbjednost" Banjaluka.

Motocikl od million dolara

Iako se mnogo više prati tržište kolekcionarskih automobila, niti tržište raritetnih motocikala nije ništa manje zanimljivo, a najbolji primjer je motocikl Vinsent Black Lightning iz 1951. godine.

Poslije ovih fotografija nećete sjesti na motor bez kacige

Ljubav prema motorima je nešto posebno, pa nema čovjeka koji je ikada sjeo na "dva točka" a da nije poželio da osjeti vjetar u kosi.

Najčitanije