Motocikl

Pod dejstvom droge i bez dozvole upravljao motociklom

GRADIŠKA - Policija u Gradišci zaustavila je motociklistu čiji su inicijali N.H., koji je motociklom upravljao pod dejstvom droge. Kod njega je pronađena biljna materija koja asocira na marihuanu, a utvrđeno je i da nema dozvolu za vožnju, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Dvojica motociklista nakon sudara sa automobilom prebačeni u UKC RS

PRNJAVOR - Dvojica motociklista povrijeđena su danas u sudaru sa automobilom na magistralnom putu u Hrvaćanima, potvrđeno je Srni u Policijskoj stanici Prnjavor.

Tinejdžer poginuo prilikom povratka iz škole

OSIJEK - Sedamnaestogodišnji motociklista poginuo je u saobraćajnoj nesreći kod Osijeka kada se sudario sa automobilom, rečeno je iz Policijske uprave osječko-baranjske.

Policija u Tesliću oduzela motor: Vozio bez dozvole i registracije

DOBOJ - Teslićka policija oduzela je neregistrovani motocikl jamaha od S.N, sa područja ove opštine, koji je vozio bez dozvole, a utvrđeno je i da je konzumirao alkohol, saopšila je Policijska uprava Doboj.

Ruski električni motocikl stiže 2022, mogao bi nositi i oružje

Ruski motocikl, koji će biti lansiran 2022, pridružiće se floti Aurus četvorotočkaša čija će namjena biti da zaštiti jednog od najmoćnijih lidera na svijetu. I dok Aurus automobile pokreće konvencionalni agregat, Aurus Escort motocikl će raditi na struju.

Uskoro stiže novi Triumpf Trident

Triumph Motorcycles saopštio je da će "oživjeti ime" Trident, koje će se naći na modernoj generaciji novog roadstera.

Crni niz: Poginuo maloljetnik na motociklu u Ceranima

DOBOJ - Maloljetni vozač motocikla iz Dervente poginuo je u saobraćajnoj nesreći u mjestu Cerani na putu Derventa - Osinja.

Požar u centru Splita, gorjeli motocikli na rivi

SPLIT - U centru Splita danas poslije 13 sati izbio je požar, a na terenu su vatrogasci koji ga gase.

Električni trotineti i biciklisti pod pojačanom kontrolom policije

BANJALUKA - Policijska uprava Banjaluka u okviru preventivne kampanje koju provodi Ministarstvo unutrašnjih poslova RS "Vozi oprezno - putuj bezbjedno", od 23. do 26. jula, sprovodiće pojačanu kontrolu učesnika u saobraćaju s akcentom na kontrolu saobraćaja bicikala, mopeda, lakih motocikala, motocikala i električnih trotineta, saopšteno je iz ove PU.

Motociklom sletio s puta

TUZLA - Muškarac iz Gradačca N.D. (49) povrijeđen je kada je motociklom sletio sa puta, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Najčitanije