Motocikl

Požar u centru Splita, gorjeli motocikli na rivi

SPLIT - U centru Splita danas poslije 13 sati izbio je požar, a na terenu su vatrogasci koji ga gase.

Električni trotineti i biciklisti pod pojačanom kontrolom policije

BANJALUKA - Policijska uprava Banjaluka u okviru preventivne kampanje koju provodi Ministarstvo unutrašnjih poslova RS "Vozi oprezno - putuj bezbjedno", od 23. do 26. jula, sprovodiće pojačanu kontrolu učesnika u saobraćaju s akcentom na kontrolu saobraćaja bicikala, mopeda, lakih motocikala, motocikala i električnih trotineta, saopšteno je iz ove PU.

Motociklom sletio s puta

TUZLA - Muškarac iz Gradačca N.D. (49) povrijeđen je kada je motociklom sletio sa puta, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Sudar motocikla i automobila u centru Bijeljine

BIJELJINA - Oko 18.40 u Ulici Nikole Tesle u Bijeljini dogodila se saobraćajna nezgode u kojoj je udaren motociklista.

Hondom sletio s puta

SRBAC – Srpčanin M.Š. povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila kasno sinoć u Srpcu, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Povrijeđena dva motociklista

PALE, BIJELJINA - Motociklista D.P. iz Pala teško je povrijeđen u četvrtak kad je sletio s kolovoza u paljanskom mjestu Bare, dok je u petak jedan motociklista povrijeđen u sudaru s automobilom.

Poznat identitet povrijeđenih u nezgodi u Čelincu

BANJALUKA - U saobraćajnoj nezgodi koja sedogodila sinoć u mjestu Opsječko, opština Čelinac, povrijeđeni su motociklista Darijo Slavnić (24) iz Kotor Varoši i njegova saputnica Nikolina Tešić (21), takođe iz Kotor Varoši, saopšteno je danas iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

U Bradini poginuo motociklista

KONJIC - Motociklista je jutros poginuo u sudaru sa automobilom u Bradini na magistralnom putu Sarajevo - Konjic.

Težak sudar motocikla i automobila

SARAJEVO - Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros u Bradini između Sarajeva i Konjica kada su se sudarili motocikl i automobil.

Teško povrijeđen motociklista

TUZLA - Dvadesetpetogodišnji muškarac iz Banovića M.H. teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u ovom gradu, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Najčitanije