Motociklista

Đorđe Ostojić: Kola su mi nužno zlo, na motoru osećam slobodu

BANJALUKA, BEOGRAD - Svake godine, sada već tradicionalno, dolazim na banjalučki "Moto-fest". To druženje predstavlja susret dragih prijatelja sa svih strana regiona. U pitanju je susret koji ima tu težinu da bi mogao da postane vodeći skup na Balkanu.

Motociklista iz Prijedora životno ugrožen

PRIJEDOR - Željko. K (58) motociklista iz Prijedora koji je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se jutros dogodila u ovom gradu životno je ugrožen, potvrđeno je za "Nezavisne" iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) RS.

Poginuo tridesetosmogodišnji motociklista

TUZLA - Motociklista čiji su inicijali E.T. (38) iz naselja Sokol kod Gračanice poginuo je u saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Gračanica-Srnice u mjestu Doborovci, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Motociklista udario u cisternu i poginuo

SPLIT - Vozar motocikla poginuo je u Splitu kada je udario u cisternu.

Teško povrijeđen motociklista u Kaknju

SARAJEVO - U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u poslijepodnevnim časovima u kakanjskom naselju Čatići teško je povrijeđen motociklista.

Poginuo motociklista u Bijeljini

BIJELJINA - Tridesetpetogodišnji motociklista G.M. poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći u Bijeljini, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Bijeljina.

Dvojica motociklista nakon sudara sa automobilom prebačeni u UKC RS

PRNJAVOR - Dvojica motociklista povrijeđena su danas u sudaru sa automobilom na magistralnom putu u Hrvaćanima, potvrđeno je Srni u Policijskoj stanici Prnjavor.

Preminuo motociklista, djevojka teško povrijeđena

SARAJEVO - Motociklista je smrtno stradao u saobraćajnoj nesreći u Tarčinu, a djevojka koja je bila sa njim je teško povrijeđena, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajeva.

Poginuo motociklista u saobraćajnoj nesreći

BIJELJINA - Motociklista čiji su inicijali P.B. poginuo je usljed slijetanja sa koloza u Bijeljini, rekla je Srni portparol bijeljinske Policijske uprave Aleksandra Marić.

Motociklista poginuo u sudaru s traktorom

Motociklista iz Brčkog čiji su inicijali A.R. (44) poginuo je u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu u Pelagićevu, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Bijeljina.

Najčitanije