Motociklista

Poginuo motociklista u saobraćajnoj nesreći

BIJELJINA - Motociklista čiji su inicijali P.B. poginuo je usljed slijetanja sa koloza u Bijeljini, rekla je Srni portparol bijeljinske Policijske uprave Aleksandra Marić.

Motociklista poginuo u sudaru s traktorom

Motociklista iz Brčkog čiji su inicijali A.R. (44) poginuo je u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu u Pelagićevu, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Bijeljina.

Nastradao motociklista iz Višegrada

Tridesetjednogodišnji muškarac čiji su inicijali S.P. iz Višegrada poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u mjestu Rodić Brdo, na magistralnom putu Višegrad - Vardište, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Foča.

Poginuo motociklista kod Stanara

DOBOJ - Vozač motocikla Bojan Baćić (21) iz Ostružnje poginuo je prilikom direktnog sudara sa automobilom golf pet u ovom naselju u opštini Stanari, potvrđeno je Srni iz Policijske uprave Doboj.

Povrijeđen motociklista u Bijeljini

BIJELJINA - Motociklista je povrijeđen večeras u sudaru sa automobilom u Bijeljini, ali nije u životnoj opasnosti, rečeno je u Policijskoj upravi u ovom gradu.

Motociklista udario u traktor i poginuo

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 19.30 na putu Šabac – Sremska Mitrovica poginuo je vozač motocikla R. P. (22) iz Drenovca, prenose srpski mediji.

Motorom sletio s puta, prebačen na UKC u Banjaluci

MRKONJIĆ GRAD - I.R. izgubio je juče kontrolu nad motociklon i sletio s kolovoza, na putu Rogolji - Čađavica, u Mrkonjić Gradu, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Poginuo motociklista u Istri

ZAGREB - Vozač motocikla poginuo je danas na putu od Brseča prema Plominu u Istri kada je izgubio kontrolu nad motorom, saopštila je policija.

Motociklisti podmetnuli sajlu, umalo mu odsjekla glavu

Na Facebooku se pojavio snimak motociklista Nedžada Neslanovića neposredno nakon nezgode u kojoj je umalo izgubio život.

U sudaru s vozilom povrijeđen motociklista

SARAJEVO - U saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 7.15 dogodila u Ilijašu kod Sarajeva, povrijeđena je jedna osoba, potvrđeno je iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS).

Najčitanije