Motor

Manhart predstavlja najbrži BMW M8 ikada

Ukoliko vam BMW M8 Competition model nije bio dovoljno brz, njemački tjuner, Manhart Performance, upravo ga je modifikovao.

Jedinstveni koncept Bugatti motora

Šta bi bilo kada bi se moderni automobilski DNK Bugatti brenda prenio na motore? Šta bi bilo kada bi motor, sa svoja dva točka, mogao da probudi u vama istu emociju koju osjećate kada posmatrate Bugatti četvorotočkaše?

Revolucionarni izum naučnika iz Vuhana

Naučnici sa univerziteta u kineskom gradu Vuhanu, posljednjih mjeseci isključivo pominjanom u kontekstu epidemije virusa korona, svijetu su predstavili svoj revolucionarni izum. Oni su časopisu Američkog instituta za fiziku objavili članak o svom funkcionalnom mlaznom motoru sa pogonom na električnu energiju.

Srpčanin povrijeđen pri slijetanju motora

SRBAC - Motociklista R.J. iz Srpca povrijeđen je juče pri slijetanju motora suzuki.

Ducati dobija svoju LEGO verziju

Za samo nekoliko sati intenzivne koncentracije, moći ćete da napravite sami svoj primerak Ducati motora.

Fantastična prerada BMW motora koja dolazi iz Rusije

BMW R nineT Scrambler pokretan 110 KS snažnim motorom, je unikatni motor koji je trebao biti predstavljen na “Motovesna Motorcycle Showu”, ali kako je otkazan, premijera se preselila na društvene mreže.

Specijalni BMW motor u art deco stilu sa cijenom od 250.000 dolara

Prije oko godinu dana, tim iz “NMoto” garaže, uz velike proslave, predstavio je svoju “Nostalgia” varijantu BMW R NineT modela motora.

Kawasaki Ninja ZX-25R u karbonskom izdanju

Ništa od debija Kawasaki Ninja ZX-25R motocikla, jer je ovonedeljno predstavljanje odloženo zbog pandemije COVID-19.

Drveni motor ubrzava kao Ferrari, pređe 300 km sa jednim punjenjem

Prednaručivanje za drveni motocikl na električni pogon pod nazivom EV-1 je počelo, nakon što je francuski proizvođač Newron tokom prošle godine predstavio javnosti svoju neobično dizajniranu mašinu.

Snješko Bijelić na drugačiji način

SANLIURFA - Intenzivne snježne padavine zabilježene su tokom noći i dana na području Sanliurfe, u jugoistočnoj Anadoliji. Snijeg je posebno padao u višim predjelima, a obradovao je kako najmlađe, tako i one starije građane.

Najčitanije