Motor

Napadač sa motora ranio ženu

BEOGRAD - Ženska osoba ranjena je jutros iz vatrenog oružja u Banjskoj ulici na Zvezdari.

Koliko motor automobila može izdržati bez ulja?

Svi koji će tvrditi da nikad nisu pomislili koliko bi motor automobila mogao izdržati bez kapi motornog ulja zapravo lažu, samo to nikad nisu isprobali, jer znaju da su posljedice paprene.

Vozio motor potpuno go, policija ga pustila bez kazne

Toplotni talas koji je pogodio Evropu prisiljava ljude da pronađu razne načine da se ohlade, a jedan bizaran slučaj zabilježen je u njemačkoj saveznoj državi Brandenburg, gdje je policija zaustavila muškarca koji je vozio motor potpuno go.

Povrijeđena u padu sa motora kod Mrkonjić Grada

MRKONJIĆ GRAD - Žena iz Slovenije M.Č, koja se nalazila iza vozača na motociklu, povrijeđena je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u mjestu Surjan kod Mrkonjić Grada.

Poginula djevojčica na motoru, njen brat teško povrijeđen

​BEOGRAD - Djevojčica od 15 godina poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 21 sat dogodila u Obrenovcu.

U dvije saobraćajke u Banjaluci povrijeđeni motoristi

​BANJALUKA – Policija je u Banjaluci juče dva puta vršila uviđaj na saobraćajnim nesrećama u kojima su učestvovali motociklisti koji su u obe nezgode povrijeđeni.

Svi će moći registrovati motocikl na pola godine

BANJALUKA, SARAJEVO - Dugoočekivana mogućnost sezonske registracije vozila kao što su motocikli konačno bi trebalo da zaživi u svim dijelovima BiH, jer su u toku pripreme novog teksta Pravilnika o registraciji vozila, koji je predvidio ovakvu mogućnost.

Vlasniku vratio izgubljenu torbicu sa novcem, za nagradu dobio motor

Mitar iz brčanskog naselja Brezik je prije tačno dvije godine na Motokoncentraciji organizatora Moto kluba "Silver vings" u Brčkom pronašao torbicu u kojoj je bilo, vjerovali ili ne, blizu 100.000 evra.

U Fiat ubacili Kawasakijev motor

Omiljeni italijanski gradski model Fiat Cinquecento poslužio je kao baza za izvrstan trkaći projekt u sklopu kojeg mu je ugrađen motor iz motocikla.

Koliko motor gubi snage s pređenim kilometrima?

Glavni akter ponovno je Škoda Octavia 1.9 TDI s pređenih gotovo 700.000 kilometara, o kojoj smo već pisali, a sada je podvrgnuta mjerenju snage kako bi se ustanovilo koliko je točno konja "umrlo" s godinama eksploatacije.

Najčitanije