Motor

"Mini" sa motorom Honda VTEC 1.8

Promjena motora (eng. engine swap) i nije neuobičajena pojava u tuning svijetu, ali ovaj old-school Mini s Honda VTEC motorom svakako je priča za sebe.

Mijenjanje ulja na 30.000 km - da ili ne?

Mnogi proizvođači automobila danas propisuju servisni interval na 30.000 km. Koliko je to izvodljivo u realnim uslovima vožnje, istraživao je sajt Polovni automobili.

Motorista bježao od policije kod Srpca pa sletio

SRBAC - Na lokalnom putu Kukulje - Karajzovci, opština Srbac, noćas oko 00.20, vozač motocikla suzuki S.B. iz Karajizovaca sletio je sa puta i zadobio povrede, saopšteno je iz PU Gradiška.

Zvjerski automobil sa motorom tenka: 27.000 kubika i 550 KS

Šveđanin Danijel Verner spojio je automobil i tenk. On je u stari policijski automobil "ford kraun" ugradio motor tenka iz Drugog svjetskog rata.

Manhart predstavlja najbrži BMW M8 ikada

Ukoliko vam BMW M8 Competition model nije bio dovoljno brz, njemački tjuner, Manhart Performance, upravo ga je modifikovao.

Jedinstveni koncept Bugatti motora

Šta bi bilo kada bi se moderni automobilski DNK Bugatti brenda prenio na motore? Šta bi bilo kada bi motor, sa svoja dva točka, mogao da probudi u vama istu emociju koju osjećate kada posmatrate Bugatti četvorotočkaše?

Revolucionarni izum naučnika iz Vuhana

Naučnici sa univerziteta u kineskom gradu Vuhanu, posljednjih mjeseci isključivo pominjanom u kontekstu epidemije virusa korona, svijetu su predstavili svoj revolucionarni izum. Oni su časopisu Američkog instituta za fiziku objavili članak o svom funkcionalnom mlaznom motoru sa pogonom na električnu energiju.

Srpčanin povrijeđen pri slijetanju motora

SRBAC - Motociklista R.J. iz Srpca povrijeđen je juče pri slijetanju motora suzuki.

Ducati dobija svoju LEGO verziju

Za samo nekoliko sati intenzivne koncentracije, moći ćete da napravite sami svoj primerak Ducati motora.

Fantastična prerada BMW motora koja dolazi iz Rusije

BMW R nineT Scrambler pokretan 110 KS snažnim motorom, je unikatni motor koji je trebao biti predstavljen na “Motovesna Motorcycle Showu”, ali kako je otkazan, premijera se preselila na društvene mreže.

Najčitanije