Motorola

Moto G9 predstavljen sa Snapdragon 662 čipom i tri kamere

Motorola je predstavila najnoviji model u okviru svoje Moto G linije telefona. Moto G9 je ozvaničen u Indiji, a stiže sa 6.5-inčnim Max Vision HD+ LCD ekranom (1600 × 720p).

Potvrđen logo i mmWave 5G podrška za Motorola Edge+

Očekuje se da će Motorolin dolazeći premijum telefon biti Motorola Edge+, a trebalo bi da ima dvostruko zakrivljeni displej, 108MP glavnu kameru i senzor otiska prsta u ekranu.

Prolongiran rok za isporuku Motorolinog Razra

Ko naruči Motorolin preklopni pametni telefon Razr sad, dobiće ga tek iza utorka, 18. oktobra. Zasad je dostupan isključivo u ponudi američkog telekoma Verizona od četvrtka, 6. februara.

Odgođeno predstavljanje preklopnog Motorola Razr telefona

Izgleda da odlaganje postaje tradicija kada su preklopni telefoni u pitanju.

Motorola predstavila novi One Hyper

Motorola u posljednjih nekoliko godina esperimentiše sa svojom One linijom telefona, koja briše razliku između srednjeg i višeg nivoa, a jedan od takvih modela je One Hyper.

Motorola priprema predstavljanje One Hyper smartfona

Nakon što smo vidjeli novi Moto Razr, Motorola se priprema za predstavljanje smartphonea One Hyper.

Kako će izgledati Motorolin smartfon na preklapanje?

Na kineskoj društvenoj mreži Weibo korisnik Sunniton objavio je fotografiju na kojoj neko drži Motorolin sklopivi uređaj.

Novi Motorolin smartfon stiže sa tri kamere

Motorola Moto G8 Plus novo je izdanje u seriji G tog proizvođača jeftinijih modela pametnih telefona.

Motorolin kultni "preklopnik" ponovo u igri

Početkom godine, Motorola je najavila da bi mogla da vrati svoj RAZR brend, u vidu premium modela pametnog telefona sa ekranom koji se preklapa vertikalno.

Motorola počinje sa prodajom Android TV-a

​Izgleda da je postao trend da proizvođači telefona predstavljaju televizore zasnovane na Android-u. Tu praksu započeo je OnePlus, odmah nakon njega je uslijedio odgovor Xiaomi-ja, a sada stižu informacije i da im se pridružuje Motorola.

Najčitanije