Movember

Sberbank Banjaluka i ove godine podržala akciju “Movember”

Neformalno Udruženja građana "Superbrke" sedmu godinu zaredom organizuje humanitarnu akciju Movember u Banjaluci, koja ima za cilj da se probudi svijest o muškim bolestima, odnosno u borbi protiv raka testisa i prostate.

Lepi Brka zaštitno lice "Movembera"

Nenad Gladić, poznatiji kao Gastronomad i Lepi Brka, biće ovogodišnje zaštitno lice akcije "Movember", koja se sedmu godinu zaredom održava u Banjaluci.

Šeranić skratio brkove i bradu, počelo obilježavanje Movembera

Brijanjem i skraćivanjem brkova i brade počelo je obilježavanje ovogodišnjeg Movembera, a među gostima koji su podržali ovu akciju bio je i ministar zdravlja i socijalne zaštite RS, Alen Šeranić..

U akciji “Movember” prikupljeno preko 6.000 KM

Neformalno Udruženje građana “Superbrke” iz Banjaluke u akciji "Movember" prikupile su 6 067,90 KM za pomoć Imsirović Ernadu iz Doboja i Rajilić Slavku iz Novog Grada koji se bore sa karcinomom testisa.

Pusti brkove, zaustavi rak

Brkovi kao ukras muškog lica u ovom mjesecu dobijaju sasvim novo značenje. Novembar je mjesec u kojem se posebna pažnja posvećuje zdravlju muškaraca.

Počinje "Movember": "Superbrke" podižu svijest o muškim bolestima

Brijanjem i skraćivanjem brkova i brada u četvrtak 1. novembra sa početkom od 20 časova u banjalučkom kafe "Pause" ozvaničiće se početak ovogodišnjeg "Movembera".

RK Borac se pridružio akciji "Movember"

Rukometaši Borac M:tela spremno i ozbiljno prilaze utakmici sa ekipom Kaknja, koju će ugostiti sutra (20.30) u okviru šestog kola Premijer lige BiH, ali i neobrijani.

Najčitanije