Mozaik

Spremili vaskršnji ručak za 300 ljudi

BANJALUKA - Udruženje građana "Mozaik prijateljstva" je i ove godine na Vaskrs obezbijedilo ručak u sklopu javne kuhinje "Obrok ljubavi" osobama kojima je to bilo najpotrebnije.

Pronađen mozaik star 1.800 godina

TEL AVIV - Arheolozi u Izraelu pronašli su neobično detaljan rimski mozaik star oko 1.800 godina na mjestu drevnog "tržnog centra" u lučkom gradu Cezareji na obali Sredozemnog mora.

Još deset kontejnera za robu za siromašne

BANJALUKA - Članovi Udruženja građana "Mozaik prijateljstva" napravili su još deset kontejnera za prikupljanje polovne garderobe i obuće za siromašne građane, koje će uskoro da postave na nekoliko lokacija u gradu.

U Banjaluci postavljeno pet kontejnera za odjeću i obuću

BANJALUKA - Volonteri Udruženja građana "Mozaik prijateljstva" juče su na pet lokacija u gradu postavili kontejnere za prikupljanje polovne odjeće i obuće, koja će se kasnije dijeliti korisnicima javne kuhinje "Obrok ljubavi" i najugroženijima.

"Šareni kombi" ove sedmice na Starčevici

BANJALUKA - "Šareni kombi" u organizaciji Udruženja građana "Mozaik prijateljstva", u koji možete da donirate polovnu odjeću i obuću, ove sedmice nalaziće se u naselju Starčevica, u periodu od 14.30 do 19 časova.

"Mozaiku prijateljstva" potrebni volonteri

BANJALUKA - Udruženju "Mozaik prijateljstva" potrebni su volonteri za humanitarnu akciju "Budimo humani", koja ima za cilj prikupljanje hrane i higijenskih potrepština u tržnim centrima za najugroženije sugrađane.

Najčitanije