Mozaik prijateljstva

Humanost na djelu: GO FAR Fondacija pomaže "Mozaik" i Crveni krst

Tridesetčetvorogodišnji Mladen prima tuđu njegu i pomoć, ima problema sa govorom i nema posao. Jedan je od mnogih sa sličnim nevoljama koji je svoje mjesto našao u Mozaiku prijateljstva, a ovih dana smjestio se u Ramiće kraj Banjaluke gdje polako niče prvo socijalno preduzeće.

Mozaik prijateljstva: Utrostručen broj korisnika

BANJALUKA - Svakodnevno sve više građana potraži pomoć u Udruženju građana "Mozaik prijateljstva", a teška situacija koju je prouzrokovala pandemija virusa korona dovela je do toga da je broj korisnika utrostručen, potvrdio je Miroslav Subašić, predsjednik ovog udruženja, za "Nezavisne".

"Fudbalom do hljeba" za pomoć najugroženijima

BANJALUKA - Humanitarni turnir "Fudbalom do hljeba", koji organizuje Udruženje građana "Mozaik prijateljstva", održaće se 27. i 28. februara u Sportskom centru "Borik", kako bi se obezbijedila sredstva za rad Javne kuhinje "Obrok ljubavi".

Mozaik prijateljstva: Podijeljeno više od 700 novogodišnjih obroka

Da bi svi građani za Novu godinu imali dobar praznični obrok, pobrinulo je Udruženje građana "Mozaik prijateljstva", koje je podijelilo više od 700 svečanih obroka.

Korisnicima "Obroka ljubavi" podijeljeno 300 vreća krompira

Više od 300 vreća krompira podijeljeno je juče korisnicima javne kuhinje "Obrok ljubavi" UG "Mozaik prijateljstva".

"Mozaik prijateljstva": Javnoj kuhinji potrebno više hljeba

Iz Udruženja građana "Mozaik prijateljstva" apelovali su na sve ljude dobre volje da doniraju što više hljeba, kako bi sve veći broj korisnika u javnoj kuhinji ovog udruženja imao svakodnevno obrok.

Banjalučanima podijeljeno 1.000 paketa osnovnih životnih namirnica

BANJALUKA – Humanitarna organizacija "Pomozi.ba" iz Sarajeva donirala je 1.000 paketa osnovnih životnih namirnica Udruženju građana "Mozaik prijateljstva" u Banjaluci.

"Mozaik prijateljstva": Donirajte hranu za one kojima je potrebna

Apelujemo na sve ljude dobre volje i kompanije da doniraju hranu i osnovne svakodnevne potrepštine i pomognu radu Udruženja, kako bi svi korisnici u ovim teškim trenucima hranu i ubuduće dobijali na vrijeme, rekli su u Udruženju građana "Mozaik prijateljstva".

"Mozaik prijateljstva" vratio osmijeh na dječja lica

BANJALUKA - Koliko vi znate mališana koji nikad nisu proslavili rođendan, pred koje nikad na njihov najdivniji dan nije stavljena torta, kojima nikad nije otpjevano "Živio i srećan nam bio", koji nikad nisu duvali rođendanske svjećice?

"Fis" donirao hranu i higijenske potrepštine "Mozaiku prijateljstva"

Kompanija "Fis" uručila je donaciju prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština banjalučkom Udruženju građana "Mozaik prijateljstva" u vrijednosti od 1.000 KM.

Najčitanije