Mozzart

U novim dresovima do vrha tabele: Mozzart podržao FK Vučijak Majevac

U Fudbalskom klubu Vučijak iz Majevca kod Doboja ljubav prema fudbalu gaje od 1976. godine.

Za kraljicu sportova: Mozzart podržao atletičare iz Trebinja

Talentovani atletičari iz Trebinja proteklih devet godina vrijedno treniraju, a njihov trud nagrađen je brojnim medaljama.

Ljubav prema rukometu ne poznaje godine: Mozzart podržao RKV Sarajevo

Veliki ljubitelji rukometa i bivši profesionalni igrači osnovali su prije dvije godine klub u Sarajevu. U Rukometnom klubu veterana od tada se rado okupljaju na treninzima i takmiče na turnirima.

Podrška ženskom fudbalu: Mozzart donirao dresove ŽFK Mladost Rogatica

Ženski fudbalski klub Mladost iz Rogatice postoji samo šest godina, a njihove seniorke već se takmiče u Prvoj ligi Republike Srpske. Iako imaju skromna sredstva za rad, ove talentovane fudbalerke bilježe dobre rezultate.

Humanost nas spaja: Mozzart podržao mlade iz Kozarske Dubice

Udruženje mladih "Fokus“ u Kozarskoj Dubici se već pet godina bavi humanitarnim radom. Omladinci svoje slobodno vrijeme koriste pomažući socijalno ugroženim sugrađanima kroz brojne akcije.

Za nastavak bogate tradicije: Mozzart podržao NK Kiseljak 1921

Nogometni klub Kiseljak prošle godine proslavio je jubilarni vijek postojanja. Za to vrijeme u njihovim redovima stasali su brojni talentovani fudbaleri, a među njima i trener kluba Spomenko Bošnjak koji je igrao za brojne poznate klubove, kao i za nacionalni tim.

Ujedinjeni u humanosti: Mozzart podržao Udruženje žena "Venera"

Udruženje žena "Venera" iz Kotor Varoša i kompanija Mozzart spojila je zajednička misija- društveno odgovorni rad. U tradicionalnoj akciji "Humanitarni tiket u podne" rukometaš Bogdan Radivojević je tipovao, a osvojeni iznos je usmjerio udruženju koje se bavi očuvanjem tradicije i humanitarnim radom.

Mozzart podržao Područni fudbalski savez Banjaluka

U Mozzartovoj opremi ka novim uspjesima! Nastavlja se humana misija ove društveno odgovorne kompanije koja pruža veliku podršku razvoju sporta u cijeloj zemlji. Pored toga što je sponzor jakih premijerligaša, redovnim donacijama pomaže i manje fudbalske klubove. Tako je uputila novu opremu Područnom fudbalskom savezu Banjaluka, koji okuplja 35 sportskih kolektiva.

Pogodi najduži tiket i osvoji mercedese u Mozzartu

Nova uzbudljiva trka očekuje sve ljubitelje sportskog klađenja - 1. maja kreće najveća nagradna igra u Mozzartu!

NK Rijeka Šerići uz Mozzart do vrha Prve kantonalne lige

Uoči 60. rođendana Nogometnom klubu Rijeka iz Šerića kod Živinica stigao je predivan poklon. Naime, povodom njihovog velikog jubileja, kompanija Mozzart im je donirala dvije garniture dresova. Nova oprema ekipi je dala vjetar u leđa, pa sa puno entuzijazma napadaju vrh tabele Prve kantonalne lige.

Savezu "Menerali" stigla podrška iz Mozzarta

Jedan dobitni listić usrećio je čak 33 udruženja širom Republike Srpske! U Mozzartovoj tradicionalnoj akciji "Humanitarni tiket u podne", selektor futsal reprezentacije Srbije, Dejan Majes je tipovao, a osvojeni iznos je usmjerio Savezu udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima RS Menerali.

Stonoteniski klub iz Bijeljine čuven po talentima i solidarnosti

Igra na humanost je važnija od svih rezultata. Stonoteniski klub Radnik iz Bijeljine čuven je po talentima koje je iznjedrio, ali i po humanoj misiji.

Mozzart uz prvoligaša FK Sloga Doboj

Fudbalski klub Sloga iz Doboja visoko kotira u Prvoj ligi Republike Srpske, a želja im je da zaigraju Premijer ligu BiH.

Novi dresovi za nove pobjede: Mozzart podržao KMF Viktorija

Klub malog fudbala Viktorija u Ribniku postoji samo pet godina, a već su se visoko pozicionirali na tabeli Druge futsal lige Republike Srpske.

Mozzart podržao KMF Viktorija: Igrači iz Ribnika oduševljeni novom opremom

Klub malog fudbala Viktorija u Ribniku postoji samo pet godina, a već su se visoko pozicionirali na tabeli Druge futsal lige Republike Srpske.

Najčitanije