Mozzart

Mjesec humanosti u Mozzartu: Humanitarni tiketi obradovali ustanove

U okviru društveno odgovorne akcije kompanije Mozzart "Humanitarni tiket u podne", osmoro poznatih kladilaca je u martu i aprilu bilo uspješno u prognoziranju ishoda sportskih mečeva i svoje dobitke usmjerilo ka humanitarnim organizacijama i ustanovama kojima je pomoć prijeko potrebna.

Zima je stigla! Zaradi na Igri prijestolja!

Noćna straža je na izdisaju, Vesteros potresaju unutrašnji sukobi, a Noćni kralj je okupio strašnu armiju, pojačanu zmajem, koja je krenula u pohod sa samo jednim ciljem - da zaledi sve od Zimovrela do Dorne!

Mozzart donirao 2.500 KM Klubu liječenih alkoholičara

Kompanija MOZZART se odazvala pozivu Kluba liječenih alkoholičara grada Banjaluke u pružanju boljeg i kvalitetnijeg života svakog zavisnika kao i članova njihovih porodica

"Mozzart" donirao 2.500 KM udruženju KLA Banjaluka

Kompanija "Mozzart" odazvala se pozivu Kluba liječenih alkoholičara (KLA) grada Banjaluke i uručila donaciju u vrijednosti od 2.500 KM za potrebe organizacije i obilježavanje svečanosti Dana borbe protiv alkoholizma, koja je prethodnog vikenda održana u Domu omladine.

Akcija kompanije Mozzart: Za dvije godine donirano 13.000 maraka

U okviru jedne od mnogobrojnih društveno odgovornih akcija kompanije Mozzart "Humanitarni tiket u podne", koja traje duže od dvije godine, dosad je donirano ukupno 12.790,00 KM, za više od 20 udruženja i ustanova.

Isplaćeno 85.463,52 KM na MOZZART aparatima!

Svi znaju gdje aparati najviše daju! U MOZZARTU naravno. I svi znaju da se u MOZZARTU ne osvajaju veliki dobici samo na sportskom klađenju, a u prethonom periodu mnogo je onih koji su na tiketima dobili velike svote, već i na aparatima.

Mozzart na sajmu u Londonu potvrdio lidersku poziciju u regionu

Kompanija Mozzart se i ove godine predstavila na najvećem i najznačajnijem svjetskom sajmu igara na sreću ICE London 2019. održanom u Londonu. Ovo je bila odlična prilika da regionalni lider u ovoj oblasti pokaže kako veoma uspješno može da parira i svjetskoj konkurenciji, i još jedna potvrda da se ulaganje u mlade, visokoobrazovane kadrove i samostalni tehnološki razvoj, i te kako isplati.

Mozzart donirao elektro-podizne koševe OKK Borac iz Banjaluke

Kompanija MOZZART se odazvala pozivu Omladinskog košarkaškog kluba iz Banjaluke u pružanju boljeg i kvalitetnijeg sportskog angažmana ovog kluba.

MOZZARTOV audi otišao u Doboj!

​U veseloj atmosferi uplatno-isplatnog mjesta kompanije MOZZART u Doboju (Ulica Svetog Save bb), održana je dodjela prestižnih nagrada pobjednicima nagradne igre "Pogodi najveću kvotu".

Mozzartovi operateri obučeni da prepoznaju zavisnost

Zaposleni kompanije Mozzart prošli su edukaciju kako bi kod igrača prepoznali zavisnost u nastajanju, dok se u svim poslovnicama mogu pronaći promotivni materijali koji svojim sadržajem ukazuju na izazove stvaranja zavisnosti od igara na sreću, načine prevencije i kontakte gdje mogu da potraže pomoć.

Najčitanije