Mozzart

Humanitarni tiket: Mozzart obradovao udruženja iz Kozarske Dubice i Ljubinja

U tradicionalnoj akciji kompanije Mozzart "Humanitarni tiket u podne" osvojena su još dva dobitka.

Završena akcija, Mozzart donirao novac "Srcu za djecu"

Svi strastveni ljubitelji fudbala uživali su u proteklom Evropskom prvenstvu, a članovi Udruženja "Srce za djecu" iz Sarajeva imali su i dodatni razlog da se raduju svakom postignutom golu. Naime, kompanija Mozzart organizovala je akciju "Navijaj za golove", gdje su, za svaki postignuti pogodak, donirali po 100 KM u humanitarne svrhe. Golgeteri su zabili ukupno 142 gola, pa je Mozzart donirao 14.200 KM djeci oboljeloj od karcinoma. U "Srcu za djecu" ne kriju da im je ovaj plemeniti gest dotakao srca.

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: AIK 1,90, Bačka Topola 1,38

Počela je nova nedjelja, a ni ova nema ništa siromašniji sportski sadržaj. Već za ponedjeljak su bukmejkeri Mozzarta bili velikodušni i spremili iznenađenje za kladioce. Tiču se po jednog meča iz Švedske i Superlige Srbije.

Poklon od srca za nove šampione - I fudbaleri Drine u Mozzartovim dresovima

Fudbalski klub "Drina" iz Amajlija kod Bijeljine ima tradiciju dugu čak 73 godine.

Mozzart i Agencija za ravnopravnost polova potpisali protokol o saradnji

Prema podacima Agencije za ravnopravnost polova BiH Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice, svaka treća žena u BiH je žrtva nasilja, a svaka druga starija od 15 godina doživjela je neki oblik psihičkog, ekonomskog ili fizičkog maltretiranja.

Najveće kvote u Mozzartu: Klub Briž 1,30, CSKA 1,70, Viktorija 1,77

Mjesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ove nedjelje tri poklon kvote kakve nećete naći nigdje na svijetu. Odsteri su bili široke ruke na susretima šampionata Češke, Belgije i Rusije.

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Zenit i Sparta po 1,40, Kluž 1,58

Mjesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ovog ponedjeljka tri poklon kvote kakve nećete naći nigdje na svijetu. Odsteri su bili široke ruke na susretima šampionata Rusije, Češke i Rumunije.

Mozzartovi vitaminski paketi stigli u oko 25 gradova širom zemlje

Od Bihaća, preko Banjaluke, Tuzle, Bijeljine i Sarajeva, pa sve do Foče i Trebinja - oko 25 gradova je humanitarni karavan kompanije Mozzart obišao tokom epidemije virusa korona, uvijek vodeći računa da donacije stižu u sama žarišta. Iz nedjelje u nedjelju je ovaj privredni gigant pomagao bolnicama širom zemlje, najprije kroz finansijske donacije, a onda i u velikoj akciji uručenja vitaminskih paketa za ljekare i pacijente! Medicinski radnici bili su dirnuti ovim gestom, a ukupno je donirano više od 150 tona voća.

Zvezdina potraga za novim Liberecom

Crveno-bijeli danas protiv Kairata igraju jedan od najvažnijih mečeva u prvom dijelu sezone, a Mozzart na pobjedu Zvezde daje najveću kvotu na svijetu.

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Seltik 2,15, Dinamo Zagreb 1,43

Zahuktava se sezona u međunarodnim kupovima. Utorak je dan za kvalifikacije za Ligu šampiona. Bukmejkeri Mozzarta su i za danas spremili dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu - kečeve na Seltik i zagrebački Dinamo.

Najčitanije