Mozzart

Mozzart među svjetskom elitom u Londonu

Najveći priređivač igara na sreću u jugoistočnoj Evropi - kompanija Mozzart i ove godine, dvanaesti put zaredom, uspješno se predstavila na najvećem i najpoznatijem sajmu igara na sreću London ICE 2020 i još jednom potvrdila da može stati rame uz rame s najvećim svjetskim priređivačima, kako po tehnološkim dostignućima, tako i po znanju koje njeni stručnjaci posjeduju. Štand Mozzarta posjetila je i ambasadorka Republike Srbije u Velikoj Britaniji Aleksandra Joksimović.

Ove stvari niste znali o dodjeli Oskara

Bliži se 92. dodjela Oskara (9. februara u Dolbi teatru u Los Anđelesu) i vjerovatno ste već čuli sve bitno vezano za nominacije.

Mozzart pruža mogućnost da zaradite na MAC-u

Odlična mogućnost da zaradiš na mladoj zvijezdi.

Mozzart prvi izbacio kvote za Oskara - favoriti Zelveger i Feniks

Ukoliko za 100 KM odigrate da će pobijediti film "Bilo jednom u Holivudu", dobićete 550,00 KM.

Tempirani džekpotovi u Mozzartu!

Svakog dana od 18. do 24. novembra imaš priliku da osvojiš tempirane džekpotove od 2 x 50 KM, i to na bilo kojem aparatu u Mozzart automat salonima.

Mozzart donirao dresove za FK Omladinac i Mladost iz Banjaluke

Fudbalski klubovi Omladinac iz Trna i Mladost iz Zalužana dobili su nove dresove u sklopu akcije "Novi dresovi za nove šampione" koju realizuje kompanija Mozzart.

Mozzart donirao dresove za FK "Crni Vrh" u sklopu akcije "Novi dresovi za nove šampione"

Fudbalski klub "Crni vrh" iz Jaružana kod Laktaša, u sklopu akcije "Novi dresovi za nove šampione", dobio je sportsku opremu koja će, prema riječima predstavnika kluba, biti od velikog značaja za dalji rad i realizaciju zacrtanih planova. Osnovan 2008. godine, FK "Crni vrh" se trenutno takmiči u Područnoj ligi RS – Gradiška i nada se plasmanu viši rang takmičenja.

Uzmi 100 besplatnih spinova na Mozzart onlajn kazinu

Pažnja, Mozzart te časti sa 100 besplatnih spinova na onlajn kazinu!

Nenadu Stuparušiću isplaćen nevjerovatan dobitak: Mozzart mi je osigurao egzistenciju

Neočekivana sreća zadesila je Nenada Stuparušića iz Sokoca kada je uobičajeni dan postao onaj koji mijenja život. To se desilo kada je igrajući na svom omiljenom aparatu u Mozzartu čuo zvučni signal koji je najavio dobitak od 69.000 KM.

Mjesec humanosti u Mozzartu: Humanitarni tiketi obradovali ustanove

U okviru društveno odgovorne akcije kompanije Mozzart "Humanitarni tiket u podne", osmoro poznatih kladilaca je u martu i aprilu bilo uspješno u prognoziranju ishoda sportskih mečeva i svoje dobitke usmjerilo ka humanitarnim organizacijama i ustanovama kojima je pomoć prijeko potrebna.

Najčitanije