Mrkonjić Grad

Pojačane kontrole vozača u Mrkonjić Gradu: Oduzet ford, dvoje uhapšenih

MRKONJIĆ GRAD - Tokom pojačane kontrole vozača u Mrkonjić Gradu prošlog vikenda dvije osobe su uhapšene, a oduzet je i jedan automobil zbog neplaćenih kazni.

Dragan Vođević preuzeo funkciju načelnika opštine Mrkonjić Grad

MRKONJIĆ GRAD - U Mrkonjić Gradu danas je Dragan Vođević preuzeo dužnost načelnika opštine od Divne Aničić i istakao tom prilikom da će nastaviti tamo gdje je njegova prethodnica stala, da bi svi započeti projekti bili privedeni kraju.

Cvijanovićeva u Mrkonjić Gradu: Dobra saradnja, realizovani mnogi projekti

MRKONJIĆ GRAD - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da je u Mrkonjić Gradu prethodnih godina realizovano mnogo projekata zahvaljujući dobroj saradnji republičkih i lokalnih vlasti, što je preduslov za rješavanje problema građana.

SNSD proglasio pobjedu u dvije opštine u RS

BANJALUKA - Radovan Kovačević, portparol SNSD-a, rekao je da je ova stranka proglasila pobjedu na lokalnim izborima u dvije opštine u Republici Srpskoj.

Na području Mrkonjić Grada biće instalirano 46 nadzornih kamera

MRKONJIĆ GRAD - Ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač istakao je da će na području Mrkonjić Grada biti instalirano 46 nadzornih kamera, koje će doprinijeti povećanju bezbjednosti svih građana, te lakšem rasvjetljavanju krivičnih djela.

Odigrana predstava "Čekaonica za bolje sutra"

Predstava "Čekaonica za bolje sutra" Dramskog studija "Daske" iz Laktaša odigrana je treće večeri 12. Dana pozorišta u Mrkonjić Gradu.

SNSD započeo kampanju u Mrkonjić Gradu, zalijepljeni plakati

MRKONJIĆ GRAD - Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Mrkonjić Grad Dragan Vođević, nosilac liste za odbornika Divna Aničić, te najmlađi i najstariji kandidat za odbornika Đorđe Aleksić i Mira Stojičić večeras su simbolično zalijepili predizborne plakate i tako ozvaničili početak predizborne kampanje.

Oktobarski književni odjeci kao omaž Mrkonjić Gradu

MRKONJIĆ GRAD - Oktobarski književni odjeci (OKO) 22. put održani su u četvrtak veče u Mrkonjić Gradu, a stihove na ovoj manifestaciji govorili su pjesnici iz Mrkonjić Grada, Šipova i Banjaluke.

Načelnica Mrkonjić Grada predala ključeve grada djeci

Načelnica opštine Mrkonjić Grad Divna Aničić danas je, povodom Nedjelje djeteta, organizovala prijem za djecu iz Dječijeg vrtića "Milja Đukanović" i simbolično im uručila ključeve grada.

Humani gest mrkonjićkih frizera: Rade u nedjelju kako bi pomogli djeci

MRKONJIĆ GRAD - Grupa mrkonjićkih frizera, njih ukupno šestoro, odlučila je da im ova nedjelja, 4. oktobra, prvi put bude radna, s tim što će sav novac koji prikupe darivati mališanima sa poteškoćama u razvoju s područja ove opštine.

Najčitanije