Mrkonjić Grad

Oštetio parkirani auto pa pobjegao

RIBNIK - Vozač BMW-a oštetio je juče oko 15,50 časova parkirani automobil folksvagen u mjestu Donji Ribnik i potom se udaljio sa lica mjesta, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Pijan sletio sa puta i udario u stub rasvjete

MRKONJIĆ GRAD – T.K. iz Mrkonjić Grada uhapšen je juče nakon što je sitroenom sletio sa puta u mjestu Brdo i tom prilikom udario u stub električne rasvjete.

Mrkonjićka policija istražuje navode o neprofesionalizmu policajca

MRKONJIĆ GRAD - Policija u Mrkonjić Gradu pokrenula je postupak utvrđivanja istinitosti navoda objava na društvenim mrežama i u medijima, a koje se odnose na navodno neprofesionalno pronašanje policijskog službnika ove uprave.

U sudaru audija i pasata povrijeđeni pijani vozači

MRKONJIĆ GRAD - Vozači automobila pasat i audi povrijeđeni su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć u mjestu Podorugla kod Mrkonjić Grada.

Sarajlija uhapšen zbog sumnje da je krijumčario migrante iz Pakistana

MRKONJIĆ GRAD – Sarajlija A.G. uhapšen je juče na području Mrkonjić Grada zbog sumnje da je krijumčario 22 migranta iz Pakistana.

Nezgoda u Mrkonjić Gradu: Pijan sletio golfom tokom policijskog časa

MRKONJIĆ GRAD - Vozač A.J, kod kojeg je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 0,37 g/kg, sinoć je golfom, tokom policijskog časa, sletio sa kolovoza na lokalnom putu u mjestu Podgorja, potvrđeno je "Nezavisnim novinama".

Strava u Mrkonjić Gradu: Prerani porod kod kuće usmrtio majku i bebu

MRKONJIĆ GRAD - Dvadesetšestogodišnja Z.Č. iz Petrovca i njeno novorođenče pronađeni su mrtvi u nedjelju naveče u iznajmljenom stanu u Mrkonjić Gradu, gdje se, kako saznajemo, nesrećna žena sama prijevremeno porodila.

Pronađena tijela majke i novorođenčeta u Mrkonjić Gradu

MRKONJIĆ GRAD - Policijski službenici Policijske stanice Mrkonjić Grad pronašli su sinoć oko 21.20 časova u privatnoj kući beživotna tijela Z.Č. iz Petrovca i novorođenčeta, saopšteno je iz Policijske stanice Mrkonjić Grad.

Tri požara za jedan dan na području PU Mrkonjić Grad

MRKONJIĆ GRAD - Na području koje pokriva Policijska uprava Mrkonjić Grad u toku jučerašnjeg dana zabilježena su tri požara.

MUP USK traga za Borisom Duvnjakom

BIHAĆ - Za Borisom Duvnjakom (59) iz Mrkonjić Grada MUP USK raspisao je međunarodnu potjernicu zbog sumnje da je opet počinio prevaru.

Najčitanije