Mrkonjić Grad

Pronađeno tijelo Mrkonjićana, naložena obdukcija

MRKONJIĆ GRAD – Beživotno tijelo pronađeno je u Crnoj Rijeci, na području opštine Mrkonjić Grad, u noći sa subote na nedjelju.

Otvorena izložba "Stećci okoline Mrkonjić Grada"

Izložba stećaka pod nazivom "Stećci okoline Mrkonjić Grada", autora arheologa Njegoša Tomića, otvorena je u ovom gradu.

Sudar dva automobila i kombija, tri osobe povrijeđene, jedna na UKC-u RS

MRKONJIĆ GRAD – Tri osobe povrijeđene su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče oko 6,40 časova u mjestu Podrašnica, na području Mrkonjić Grada.

Na sveštenikovom automobilu poruka "Srbe na vrbe"

MRKONJIĆ GRAD - Sveštenik Srpske pravoslavne crkve pronašao je na njegovom putničkom automobilu parkiranom pored parohijskog doma u neposrednoj blizini crkve u opštini Kupres u Republici Srpskoj papir s porukom "Srbe na vrbe", saopšteno je danas iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Mladen Milanović izgradio kuću porodici Mladenović-Zeljković

MRKONJIĆ GRAD - Četvoročlanoj porodici Mladenović-Zeljković iz sela Donja Gustovara, kod Mrkonjić Grada, izgrađena je kuća za koju je sredstva u iznosu od 70.000 KM obezbijedio vlasnik kompanije "MG Mind" Mladen Milanović.

Pojačane kontrole vozača u Mrkonjić Gradu: Oduzet ford, dvoje uhapšenih

MRKONJIĆ GRAD - Tokom pojačane kontrole vozača u Mrkonjić Gradu prošlog vikenda dvije osobe su uhapšene, a oduzet je i jedan automobil zbog neplaćenih kazni.

Dragan Vođević preuzeo funkciju načelnika opštine Mrkonjić Grad

MRKONJIĆ GRAD - U Mrkonjić Gradu danas je Dragan Vođević preuzeo dužnost načelnika opštine od Divne Aničić i istakao tom prilikom da će nastaviti tamo gdje je njegova prethodnica stala, da bi svi započeti projekti bili privedeni kraju.

Cvijanovićeva u Mrkonjić Gradu: Dobra saradnja, realizovani mnogi projekti

MRKONJIĆ GRAD - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da je u Mrkonjić Gradu prethodnih godina realizovano mnogo projekata zahvaljujući dobroj saradnji republičkih i lokalnih vlasti, što je preduslov za rješavanje problema građana.

SNSD proglasio pobjedu u dvije opštine u RS

BANJALUKA - Radovan Kovačević, portparol SNSD-a, rekao je da je ova stranka proglasila pobjedu na lokalnim izborima u dvije opštine u Republici Srpskoj.

Na području Mrkonjić Grada biće instalirano 46 nadzornih kamera

MRKONJIĆ GRAD - Ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač istakao je da će na području Mrkonjić Grada biti instalirano 46 nadzornih kamera, koje će doprinijeti povećanju bezbjednosti svih građana, te lakšem rasvjetljavanju krivičnih djela.

Najčitanije