Mrkonjić Grad

Na području Mrkonjić Grada biće instalirano 46 nadzornih kamera

MRKONJIĆ GRAD - Ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač istakao je da će na području Mrkonjić Grada biti instalirano 46 nadzornih kamera, koje će doprinijeti povećanju bezbjednosti svih građana, te lakšem rasvjetljavanju krivičnih djela.

Odigrana predstava "Čekaonica za bolje sutra"

Predstava "Čekaonica za bolje sutra" Dramskog studija "Daske" iz Laktaša odigrana je treće večeri 12. Dana pozorišta u Mrkonjić Gradu.

SNSD započeo kampanju u Mrkonjić Gradu, zalijepljeni plakati

MRKONJIĆ GRAD - Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Mrkonjić Grad Dragan Vođević, nosilac liste za odbornika Divna Aničić, te najmlađi i najstariji kandidat za odbornika Đorđe Aleksić i Mira Stojičić večeras su simbolično zalijepili predizborne plakate i tako ozvaničili početak predizborne kampanje.

Oktobarski književni odjeci kao omaž Mrkonjić Gradu

MRKONJIĆ GRAD - Oktobarski književni odjeci (OKO) 22. put održani su u četvrtak veče u Mrkonjić Gradu, a stihove na ovoj manifestaciji govorili su pjesnici iz Mrkonjić Grada, Šipova i Banjaluke.

Načelnica Mrkonjić Grada predala ključeve grada djeci

Načelnica opštine Mrkonjić Grad Divna Aničić danas je, povodom Nedjelje djeteta, organizovala prijem za djecu iz Dječijeg vrtića "Milja Đukanović" i simbolično im uručila ključeve grada.

Humani gest mrkonjićkih frizera: Rade u nedjelju kako bi pomogli djeci

MRKONJIĆ GRAD - Grupa mrkonjićkih frizera, njih ukupno šestoro, odlučila je da im ova nedjelja, 4. oktobra, prvi put bude radna, s tim što će sav novac koji prikupe darivati mališanima sa poteškoćama u razvoju s područja ove opštine.

Sestre diplomirale u istom danu

MRKONJIĆ GRAD, BANJALUKA - Rasle su pod jednim krovom, međusobno se pomagale, zajedno ulazile u svijet odraslih, a onda u istom danu - diplomirale.

Uhapšen zbog krađa u stanovima u Mrkonjić Gradu i Šipovu

MRKONJIĆ GRAD, ZENICA - Nermin Šišić (25) iz Zenice uhapšen je zbog sumnje da je sa sugrađaninom A.Č, za kojim se traga, provalio u dva stana u Mrkonjić Gradu, te jedan u Šipovu, saznaju "Nezavisne novine" nezvanično.

Vozio sa 3,14 promila alkohola u krvi

MRKONJIĆ GRAD - Pripadnici Policijske stanice Mrkonjić Grad uhapsili su vozača iz ove opštine čiji su inicijali Z.J, kod kojeg je utvrđeno prisustvo 3,14 promila alkohola u krvi.

Automobilom sletio s puta kod Mrkonjić Grada, prebačen na UKC RS

MRKONJIĆ GRAD - Vozač iz Šipova M.S. povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Gerzovo, u opštini Mrkonjić Grad, kada je izgubio kontrolu nad vozilom i sletio sa kolovoza.

Najčitanije