Mrkonjić Grad

MUP USK traga za Borisom Duvnjakom

BIHAĆ - Za Borisom Duvnjakom (59) iz Mrkonjić Grada MUP USK raspisao je međunarodnu potjernicu zbog sumnje da je opet počinio prevaru.

Firme iz Mrkonjić Grada šiju maske koje će poklanjati

Mrkonjićke firme koje se bave proizvodnjom konfekcije "Mak mladost", "Multi multi" i "Radić" šiju zaštitne maske koje će besplatno dijeliti lokalnim ustanovama i građanima.

Aničić: Plaćanje vritića za april upola jeftijine

MRKONJIĆ GRAD - Mrkonjićki Dječiji vrtić "Milja Đukanović" radi bez obzira na probleme sa virusom korona, a roditelji će imati olakšicu koja podrazumijeva da će plaćanje za april biti umanjeno za pedeset odsto, rekla je načelnik opštine Mrkonjić Grad Divna Aničić.

Gorjela štala u Mrkonjić Gradu

MRKONJIĆ GRAD - U mjestu Donji Graci u opštini Mrkonjić Grad ugašen je požar na štali u kojem nije bilo povrijeđenih osoba.

Motorom sletio s puta, prebačen na UKC u Banjaluci

MRKONJIĆ GRAD - I.R. izgubio je juče kontrolu nad motociklon i sletio s kolovoza, na putu Rogolji - Čađavica, u Mrkonjić Gradu, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

"Dual" radar na području Mrkonjić Grada do kraja marta

MRKONJIĆ GRAD – Policijski službenici će na području Mrkonjić Grada od 9. do 31. marta vršiti kontorlu vozača pomoću radarskog sistema "Dual".

Audi sletio kod Mrkonjić Grada, povrijeđene žena i tinejdžerka

MRKONJIĆ GRAD - Žena čiji su inicijali M.D. iz Šipova i šesnaestogodišnjakinja iz Mrkonjić Grada povrijeđene su kada je automobil "audi" u kojem su bile saputnice sletio sa kolovoza u mjestu Brdo u opštini Mrkonjić Grad.

Predstavljene rukotvorine sa prepoznatljivim zmijanjskim vezom

MRKONJIĆ GRAD - Kolo srpskih sestara "Blaga Marija" iz Orahovljana, kod Mrkonjić Grada, organizovalo je šestu izložbu rukotvorina "Zmijanjska pokrstica", na kojoj su predstvaljne rukotvorine sa prepoznatljivim zmijanjskim vezom.

Vučićev helikopter zbog nevremena promijenio pravac

MRKONJIĆ GRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić vratio se u Mrkonjić Grad nakon što su loši vremenski uslovi onemogućili da helikopterom nastavi put.

Cvijanović: Život se vratio u Mrkonjić Grad

MRKONJIĆ GRAD - Predsjednica Srpske Željka Cvijanović izrazila je danas zadovoljstvo što je su bili u prilici da u Mrkonjić Gradu dočekaju predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Najčitanije