Mrkonjić Grad

Motociklom sletio sa puta, poginula saputnica

MRKONJIĆ GRAD - Državljanka Hrvatske V.D. iz Nove Gradiške poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se u 14:05 sati dogodila u mjestu Dabrac na magistralnom putu Crna Rijeka - Banjaluka.

"Krivica" odigrana u Mrkonjić Gradu

MRKONJIĆ GRAD - Glumci kolašinskog "Korifej" teatra odigrali su u Mrkonjić Gradu predstavu "Krivica", u okviru manifestacije "Dani pozorišta".

Prevrnuo se traktor kod Mrkonjić Grada, vozač podlegao povredama

MRKONJIĆ GRAD - V.P. iz Mrkonjić Grada preminuo je od povreda koje je zadobio prilikom prevrtanja traktora na lokalnom putu u mjestu Jasenovi Potoci u ovoj opštini, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Odigrana predstava "Ko je ovde idiot"

MRKONJIĆ GRAD - Glumci "Jugoart" teatra iz Beograda Milan Kalinić i Srđan Ivanović odigrali su u Mrkonjić Gradu predstavu "Ko je ovde idiot", u okviru manifestacije "Dani pozorišta".

Motorista iz Austrije povrijeđen kod Mrkonjić Grada

MRKONJIĆ GRAD - Motorista iz Austrije čiji su inicijali D.Š. povrijeđen je kada je motor, kojim je upravljao, sletio sa magistralnog puta Jajce-Ključ u mjestu Brdo kod Mrkonjić Grada.

U nedjelju počinju 11. dani pozorišta

MRKONJIĆ GRAD - U Mrkonjić Gradu će u nedjelju, 4. avgusta, početi 11. Dani pozorišta, a manifestaciju će otvoriti predstava Gradskog pozorišta Mrkonjić Grad "Klasni neprijatelj".

Sedam predstava pred mrkonjićkom publikom

​MRKONJIĆ GRAD - Jedanaesto izdanje Dana pozorišta Mrkonjić Grad biće održano od 4. do 9. avgusta u pozorišnoj sali Kulturno-sportskog centra "Petar Kočić", a mrkonjićka publika biće u prilici da pogleda ukupno sedam predstava.

Čarolija iz Pecke otišla u svijet

MRKONJIĆ GRAD - Ponosni smo što je još jedna čarolija iz Pecke otišla u svijet, poručili su organizatori drugog "Pecka Outdoor Festivala", koji je u ovom mjestu, nadomak Mrkonjić Grada, održan proteklog vikenda.

Sanirano igralište OŠ "Branko Ćopić" u Bjelajcu

MRKONJIĆ GRAD - U Bjelajcu kod Mrkonjić Grada završena je sanacija i uređenje igrališta Osnovne škole "Branko Ćopić", a vrijednost radova iznosila je 3.000 KM.

SIPA blokirala račune sa 426.721 KM

MRKONJIĆ GRAD – Službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) su u sklopu međunarodne operativne akcije "Balkanski kartel" nas području Mrkonjić Grada izvršili privremenu obustavu transakcija ukupne protivrijednosti od 426.721,31 KM.

Najčitanije