Mrkonjić grad

Grana ubila starca

MRKONJIĆ GRAD - Milenko Pavlović (74) iz mjesta Gornji Šehovci, opština Mrkonjić Grad, poginuo je tokom sječe šume kada ga je, po riječima mještana, u glavu udarila suva grana.

Drvo ubilo starca iz Mrkonjić Grada

MRKONJIĆ GRAD – P.M. (74) iz mjesta Gornji Šehovci, opština Mrkonjić Grad smrtno je stradao prilikom sječe šume, saopšteno je iz Okružnog tužilaštva Banjaluka.

Besplatni mamografski pregledi

MRKONJIĆ GRAD - U Mrkonjić Gradu danas su organizovana predavanja o prevenciji i ranom otkrivanju raka dojke, kao i besplatni mamografski pregledi za žene starije od 40 godina.

U akciji čišćenja oko 1.600 učenika i predškolaca

MRKONJIĆ GRAD - U Mrkonjić Gradu danas je organizovana velika proljećna akcija čišćenja u kojoj je učestvovalo oko 1.600 osnovaca i srednjoškolaca i djece iz Dječijeg vrtića sa područja ove opštine.

Mladić uhapšen zbog pljačke ugostiteljskih objekata u Jezeru

MRKONJIĆ GRAD - Dvadesettrogodišnjak čiji su inicijali Š.B. iz Jajca uhapšen je zbog sumnje da je provalio u dva ugostiteljska objekta u opštini Jezero i ukrao 160 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Proslavljena 21 godina od osnivanja opštinskog odbora SNSD-a

MRKONJIĆ GRAD - Članovi Opštinskog odbora SNSD-a Mrkonjić Grad proslavili su večeras 21 godinu od osnivanja.

Ispovijest Milana Vrbljanca (31) iz Mrkonjić Grada: Čeličnom voljom se digao iz kome

MRKONJIĆ GRAD - Da je porodica najveća podrška i da čovjek uz čeličnu volju može preživjeti skoro baš svaku nedaću koja ga snađe, pokazuje i primjer tridesetjednogodišnjeg Milana Vrbljanca iz Mrkonjić Grada, kojem su ljekari davali male šanse za preživljavanje nakon teške saobraćajke koju je doživio prije nešto više od dvije godine u Rekavicama, nadomak Banjaluke, a koji se sada kreće uz pomoć jedne štake i gleda optimistično u budućnost.

Niko neće odgovarati zbog medicinskog otpada kod Mrkonjić Grada

MRKONJIĆ GRAD - Dvije veće deponije medicinskog otpada, na kojima su i lijekovi stariji od 26 godina, pronašli su inspektori kod mrkonjićkog sela Jasenovi Potoci, a onaj ko je istresao te medikamente na ovu lokaciju ostaće nekažnjen jer nije moguće utvrditi o kome se radi.

Mrkonjićanin sletio u kanal

MRKONJIĆ GRAD - Zdravko B. (65) iz Mrkonjić Grada povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi koja se desila na magistralnom putu Rogolji - Glamoč, u mjestu Podrašnici, kod Mrkonjić Grada.

Snijeg sakrio deponiju u Mrkonjić Gradu

MRKONJIĆ GRAD - Republički farmaceutski inspektor, koji je juče s mrkonjićkim opštinskim službama izašao u vanrednu kontrolu zbog divljeg odlagališta medicinskog otpada, zbog snijega nije uspio prići spornoj lokaciji, tako da će postupak biti nastavljen kasnije.

Najčitanije