Mrkonjić grad

Mrkonjićki gimnazijalci posjetili "Živu biblioteku"

MRKONJIĆ GRAD - U okviru projekta USAID-a PRO-Budućnost /povjerenje, razumijevanje, odgovornost za budućnost/, danas je u zgradi opštine Mrkonjić Grad organizovana "Živa biblioteka", koju su posjetili mrkonjićki gimnazijalci.

Sudar autobusa i mercedesa kod Mrkonjić Grada, povrijeđen vozač

MRKONJIĆ GRADO - Šezdesetpetogodišnji T.Š. iz Jezera povrijeđen je jutros u sudaru u mjestu Oćune, opština Mrkonjić Grad, potvrđeno je "Nezavisnim" iz policije.

Tukao tri žene nasred ulice, slučajno ih spasili socijalni radnik i policajac

MRKONJIĆ GRAD - Petnaestak ljudi nijemo je posmatralo pijanog muškarca tridesetih godina kako nasrće na majku, suprugu i sestru na parkingu u Mrkonjić Gradu, ali njegovoj sili suprotstavila su se dvojica hrabrih prolaznika, koji su slučajno naišli i vidjeli ovaj užasni prizor.

Nezgoda u Mrkonjić Gradu, vozilo udarilo dječaka

MRKONJIĆ GRAD - Devetogodišnji J.U. iz Mrkonjić Grada povrijeđen je kada ga je, dok je pješačio, u Ulici Sime Šolaje udarilo vozilo.

Ponovo osuđena četvorica Mrkonjićana: 12 godina robije za pljačku iz 2003.

BANJALUKA - Četvorica Mrkonjićana osuđena su na ukupno 12 godina zatvora zbog pljačke njihovog sugrađanina Petra Stupara (85), kojem su, po optužnici, oteli 7.000 evra i 2.000 maraka.

"R-S Silicon" najavljuje tužbu protiv "Šuma RS"

BANJALUKA, MRKONJIĆ GRAD - Preduzeće "R-S Silicon" iz Mrkonjić Grada, koje zapošljava 157 radnika, zbog nedostatka sirovine suočava se s problemima u proizvodnji, jer "Šume RS" ne poštuju svoj dio obaveza iz ugovora o snabdijevanju šumskim drvnim sortimentima.

Sedmoro povrijeđenih u sudaru zastave i golfa

MRKONJIĆ GRAD - U saobraćajnoj nezgodi u Mrkonjić Gradu povrijeđeno je sedam osoba.

Mrkonjićani učili kako se spašavaju životi nakon saobraćajne nezgode

MRKONJIĆ GRAD - Kako ukazati prvu pomoć, pitanje je na koji su građani Mrkonjić Grada danas mogli saznati odgovore na praktičnom primjeru, jer su na njihovim ulicama prikazane vještine kojim je moguće spasiti život.

Dvoje povrijeđeno u slijetanju pežoa s puta

MRKONJIĆ GRAD - Dvije osobe povrijeđene su kada je automobil pežo 309, kojim je upravljao mladić iz Mrkonjić Grada L.D. (25), sletio sa kolovoza na lokalnom putu Gustovara-Mrkonjić Grad u mjestu Kotor, saopšteno je iz Policijske uprave u Mrkonjić Gradu.

Prvo vjenčanje nakon 26 godina u povratničkom selu kod Mrkonjić Grada

MRKONJIĆ GRAD - Vjernici župe Liskovica, nadomak Mrkonjić Grada, proteklog vikenda su svjedočili izuzetno emotivnom trenutku, jer je nakon 26 godina zabilježeno prvo vjenčanje u tom povratničkom selu naseljenom katolicima.

Najčitanije