Mrkonjić grad

Održano književno veče povodom Dana zaljubljenih

MRKONJIĆ GRAD - Na književnoj večeri koju je organizovao Klub umjetničkih duša iz Mrkonjić Grada promovisani su radovi 18. Međunarodnog konkursa ljubavne poezije "Pjesma nad pjesmama" o temi "Bez ljubavi tvoje".

Pronađeno deset migranata u Mrkonjić Gradu

MRKONJIĆ GRAD - Na ulazu u Mrkonjić Grad pronađeno je 10 migranata koji su na teritoriju Republike Srpske ilegalno ušli iz susjednih zemalja.

Migranti pronađeni na teritoriji Mrkonjić Grada

MRKONJIĆ GRAD - Na području Policijske uprave Mrkonjić Grad pronađeno je 14 ilegalnih migranata, koji su na teritoriju Republike Srpske ilegalno ušli iz susjednih zemalja.

U Mrkonjić Gradu pronađena grupa migranata

​MRKONJIĆ GRAD - Na tranzitnom putu u Mrkonjić Gradu noćas oko 1.45 časova pronađeno je 11 ilegalnih migranata.

Svečana akademija u Mrkonjić Gradu povodom dana opštine

MRKONJIĆ GRAD - U Kulturnom centru "Petar Kočić" u Mrkonjić Gradu večeras je održana svečana akademija povodom Dana ove opštine koji se obilježava u znak sjećanja na 4. februar 1996. godine, dan kada su se njeni stanovnici vratili na svoja ognjišta poslije petomjesečnog izbjeglištva.

Mrkonjićki zaseoci zatrpani snijegom

MRKONJIĆ GRAD - Stanovnici mrkonjićkih zaseoka Miletići i Stojići, u kojim žive uglavnom stari i iznemogli, zbog velike količine bijelog pokrivača odsječeni su od svijeta, jer lokalni put koji do njih vodi iz pravca sela Podbrdo nije očišćen.

Snijeg srušio krov štale, stradalo sedam krava

MRKONJIĆ GRAD - Stočaru Miroslavu Ivetiću u Gerzovo, kod Mrkonjić Grada, krov štale se, zbog velike količine snijega, srušio na stoku i ubio sedam krava.

Škole u Lincu pune mrkonjićkih đaka

MRKONJIĆ GRAD - Odlazak Mrkonjićana u evropske zemlje, poput Austrije i Slovenije, toliko je uzeo maha da među lokalnim stanovništvom uveliko kruži priča po kojoj se više mrkonjićke djece upisuje u škole u Lincu, nego u gradu podno Lisine!

Uhapšen Austrijanac porijeklom iz Mrkonjić Grada

MRKONJIĆ GRAD - Državljanin Austrije Dejan Vučković (27) višestruki povratnik u vršenju krivičnih djela i prekršaja za kojim je raspisana potraga od strane Policijske uprave Mrkonjić Grad, uhapšen je u utorak u Prnjavoru.

Hor iz Mrkonjić Grada dio akcije "S ljubavlju hrabrim srcima"

MRKONJIĆ GRAD, BANJALUKA - Kada je prije nekoliko dana uslijedio poziv iz Kabineta predsjednice RS da naš hor da podršku humanitarnoj akciji "S ljubavlju hrabrim srcima", prvo smo imali pomiješane emocije, ushićenje, sreću, ali i zbunjenost, jer je to za nas velika čast, ovim riječima za "Nezavisne" počinje priču Milijana Malić-Protić, rukovodilac hora "Mali princ" iz Mrkonjić Grada.

Najčitanije