Mrkonjić grad

Vozač iz Mrkonjić Grada uhapšen jer je vozio pijan

​MRKONJIĆ GRAD - Vozač B.L. iz Mrkonjić Grada uhapšen je jer je vozio sa 2,78 g/kg alkohola u krvi, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Nestala starica iz Mrkonjić Grada, pronađena mrtva

​MRKONJIĆ GRAD - Žena B.A. (81) iz Mrkonjic Grada, koja je nestala 6. januara, pronađena je mrtva u mjestu Surjan kod Mrkonjic Grada.

Naloženi badnjaci i pred mrkonjićkim hramovima

​MRKONJIĆ GRAD - Ispred Hrama Svetog Save u Mrkonjić Gradu danas su tradicionalno naloženi badnjaci koji su dovezeni iz Previla, Podorugle, Balkane i Oćuna.

Jajčanin povrijeđen u udesu u Bjelajcu

MRKONJIĆ GRAD - Vozač čiji su inicijali S.P. iz Jajca povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi u Bjelajcu kod Mrkonjić Grada kada je vozilo kojim je upravljao sletjelo sa puta, rekla je Srni portparol Policijske uprave Mrkonjić Grad Božana Vulin.

Uhapšena tri pijana vozača

MRKONJIĆ GRAD - Pripadnici Policijske uprave Mrkonjić Grad uhapsili su tri pijana vozača koji su za volanom zatečeni sa više od 1,7 promila alkohola u krvi.

"Prosidba" premijerno u produkciji Gradskog pozorišta Mrkonjić Grad

U Mrkonjić Gradu premijerno je odigran komad "Prosidba", prva profesionalna predstava nastala u produkciji Gradskog pozorišta.

Promovisan film o roditeljima Svetog Save

U Mrkonjić Gradu je održana premijera dokumentarno-igranog filma "Stefan Nemanja i Ana Borić", čiji je scenarista i režiser Duško Marić.

Osumnjičen za napad na policajca, pobjegao pa uhapšen

MRKONJIĆ GRAD - D.LJ. iz Mrkonjić Grada uhapšen je danas zbog sumnje da je napao policajca te pobjegao, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Pežoom sletio s puta, prebačen na UKC RS

MRKONJIĆ GRAD - A.S. iz Mrkonjić Grada povrijeđen je nakon što je pežoom sletio sa puta, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Više od 30 izlagača na "Aranđelovdanskom vašaru" u Mrkonjić Gradu

MRKONJIĆ GRAD - Na devetom Sajmu poljoprivrednih proizvoda "Aranđelovdanski vašar" u Mrkonjić Gradu više od 30 izlagača iz ove opštine, Banjaluke, Ribnika, Drvara i Šipova predstavili su tradicionalna jela, narodne rukotvorine, zanatske proizvode, razne vrste rakija, sokove i proizvode od meda.

Najčitanije