Mrkonjić grad

"R-S Silicon" najavljuje tužbu protiv "Šuma RS"

BANJALUKA, MRKONJIĆ GRAD - Preduzeće "R-S Silicon" iz Mrkonjić Grada, koje zapošljava 157 radnika, zbog nedostatka sirovine suočava se s problemima u proizvodnji, jer "Šume RS" ne poštuju svoj dio obaveza iz ugovora o snabdijevanju šumskim drvnim sortimentima.

Sedmoro povrijeđenih u sudaru zastave i golfa

MRKONJIĆ GRAD - U saobraćajnoj nezgodi u Mrkonjić Gradu povrijeđeno je sedam osoba.

Mrkonjićani učili kako se spašavaju životi nakon saobraćajne nezgode

MRKONJIĆ GRAD - Kako ukazati prvu pomoć, pitanje je na koji su građani Mrkonjić Grada danas mogli saznati odgovore na praktičnom primjeru, jer su na njihovim ulicama prikazane vještine kojim je moguće spasiti život.

Dvoje povrijeđeno u slijetanju pežoa s puta

MRKONJIĆ GRAD - Dvije osobe povrijeđene su kada je automobil pežo 309, kojim je upravljao mladić iz Mrkonjić Grada L.D. (25), sletio sa kolovoza na lokalnom putu Gustovara-Mrkonjić Grad u mjestu Kotor, saopšteno je iz Policijske uprave u Mrkonjić Gradu.

Prvo vjenčanje nakon 26 godina u povratničkom selu kod Mrkonjić Grada

MRKONJIĆ GRAD - Vjernici župe Liskovica, nadomak Mrkonjić Grada, proteklog vikenda su svjedočili izuzetno emotivnom trenutku, jer je nakon 26 godina zabilježeno prvo vjenčanje u tom povratničkom selu naseljenom katolicima.

Publika odlučila - najbolja predstava "Vila Sašino"

MRKONJIĆ GRAD -Predstava "Vila Sašino" pozorišta "Masuka" iz Velike Plane prema ocjeni publike proglašena je za najbolju na 10. Danima pozorišta u Mrkonjić Gradu.

Opština pomaže drvoprerađivačima

MRKONJIĆ GRAD - Načelnik opštine Mrkonjić Grad Divna Aničić potpisala je danas sa dva drvoprerađivača ugovore o dodjeli novčanih sredstava za nabavku opreme - mašina za proizvodnju.

Glumci iz Velike Plane odigrali predstavu "Vila Sašino"

MRKONJIĆ GRAD - U okviru manifestacije Dani pozorišta u Mrkonjić Gradu, glumci pozorišta "Masuka" iz Velike Plane odigrali su predstavu "Vila Sašino".

Počinju 10. Dani pozorišta

MRKONJIĆ GRAD - U Mrkonjić Gradu danas počinju 10. Dani pozorišta tokom kojih će biti odigrane raznovrsne predstave, počevši od lakih komedija do istorijskih drama, rekla je selektor festivala Dubravka Nikolić.

Osveštan Hram Svetog Save u Mrkonjić Gradu

MRKONJIĆ GRAD - Njegovo preosveštenstvo episkop banjalučki Jefrem rekao je da je osveštanje Hrama Svetog Save i parohijskog centra u Mrkonjić Gradu jedinstven događaj u životu Srpske pravoslavne crkve na ovim prostorima.

Najčitanije