Mrtav

U Srpcu vozio sa 3,15 promila alkohola u krvi bez vozačke

SRBAC - Mirko B. (37) iz Sitneša, opština Srbac, uhapšen je nakon što ga je policija zaustavila dok je neregistrovan golf dva vozio bez vozačke dozvole, i to sa 3,15 g/kg alkohola u organizmu.

Muškarac porijeklom iz BiH pronađen mrtav u stanu u Švedskoj

STOKHOLM - Muškarac osamdesetih godina porijeklom iz Tuzle pronađen je mrtav u svom stanu u Stokholmu, a prema podacima policije, njegovo tijelo je bilo u stanu više od tri godine pošto ga niko nije tražio.

Mrtav muškarac nađen kod pijace u Beogradu

Muškarac (44) nađen je jutros mrtav u blizini Cvetkove pijace u Beogradu.

Legendarni Džimi Barka na "Berlinalu"

BEOGRAD - I kad budem mrtav i beo, i ja bih hteo da budem kakva-takva svetiljka, samo je jedna od kultnih rečenica koju u filmu "Kad budem mrtav i beo" izgovara Dragan Nikolić.

Film "Kad budem mrtav i beo" na Berlinalu

Kultni film crnog talasa "Kad budem mrtav i beo" Živojina Pavlovića biće prikazan u okviru prestižnog oficijelnog programa "Forum" ovogodišnjeg Berlinskog filmskog festivala, najavila je Jugoslovenska kinoteka.

Bivši trener Borca pronađen mrtav u garaži

ZAGREB - Bivši fudbaler Dinama Zvezdan Cvetković (57) nađen je jutros oko 8 sati mrtav u garaži na Kostanjevcu na području Maksimira gdje je i živio. U toku je policijski uviđaj, potvrđeno nam je iz Službe za odnose s javnošću Policijske uprave Zagrebačke. Prema prvim sumnjama, moglo bi se raditi o prirodnoj smti, ali tačan uzrok ustanoviće se obdukcijom.

Najčitanije